....

Trött
Jävligt trött
Nästan död

Är det nu jag skall bli sur eller?!


Sensless

Sitter och ser ett väldigt specillt program. Sensless, hon skall välja killar i mörkret, antigen ett ex, ett ragg eller så kanske det blir ne nakne skäggig man. Helt sjukt program.

Känns lite konstigt för klockan är snart 20.00 och jag skall snart gå och lägga mig. Skall sätta kl på 03.15, börjar jobba kl 04, sen skall jag hämta upp Sandra innan också. Jsag hoppas som sagt få sluta till kl 8 så jag hinner in till första starten och ser på GGN.

Jobbet idag på sporthuset gick bra, lite segt ibland. Men ändå mer folk än vad det brukar vara.

Måste packa lite inför i morogn:
-Gummistövlar
-2 Par strumor
-Underställ
-Fleecetröja + en tyngre tröja
-2 par mjukisbyxor
-Vindtät jacka
-Kameran (Måste ladda batteriet bara)
-Mössa,vantar,Halsduk

Sen de vanliga pengar etc.

Ikväll har vi varit och hämtat mat, blev en nachostallrik för min del. De var en god faktiskt, från lilal elefant. Oftast när man beställer från en pizzeria brukar de vara lite B, men inte frånn lilla elefant.

Hoppas alla får en super härlig Alla helgonahelg..Buuuuuu!!!!


Fredag = Jobb idag

Fan va kallt det har varit ute inatt. Det betyder att värmen sjunker här inne också, så nu är det runt 16 grader här inne, inte så överdrivet varmt.
Men jag skall iväg och jobba kl 9.30, dock bara till 16 så det blir en kort dag, men det känns ändå bra.
Vill hem och göra en god fredagsmiddag till A, får se vad som orkas med.

Vi skall båda lägga oss tidigt ikväl eftersom jag börjar jobba kl 4 i morgonbitti och sen blir det en lång dag på tofta och A han skall hjälpa sin pappa i ladgården, för han skall iväg på GGN, eller han skall köra det är därför som han behöver hjälp.
Jag hoppas som sagt få sluta lite tidigare så jag kan komma ut och se jag också, men jag tror det skulle lösa sig.

Känner inte för att jobba idag, man har blivit så bortskämd med att få vara hemma och bara plugga och ha det mys. Men nu börjar en hård jobbvecka igen, jag får tänka pengar. Pengar till ullared det är bra.




Tror jag drömde inatt att det börja snö, snart är det dax för det också. Skall bli mysigt, hatar detta regn nu.


Nu hinner jag inte sitta här längre, måste klä på mig och borsta tänderna. Skall snart bege mig in till jobbet.


Gud vad här ser ut.

Känns väldigt stökigt här, eftersom katterna river i allt. De små liven.
huset var jättefint i Vallstena,
vi åkte sen hem till mamma och fika och kolla lite på bilderna jag tagit på huset.
Men tyvärr så skulle nog sandra inte bli vallstenabo :(

Sen värmde jag mat till familjen och vi åt.
Blev Sos gute efter det, sen gjorde mamma kladdkaka.

Nu sitter jag hemma och är trött, skall sova nu..GODNATT!

Linda

Kan man bo i guldrupe?

Igår hitta jag ett hus i guldrupe, eller en mindre gård. Det känns som att det ligger så långt ut men jag kolla upp det och det var faktiskt inte så långt till stan, eller 3 mil. Men det är det från vallstena också, kanske lite mindre. Men det känns som att det är lite åt fel håll, men Anders syster bor där iallafall. Så man skulle ju iaf känna någon där ute, så man är inte helt ensam.
Nej vi skall inte köpa något hus än, men man kan ju alltid kolla. Tills man hittar SITT hus.
Det är ju faktiskt rätt roligt att gå på husvisningar, skall ju på en idag. men det är mest för en kompis. Lite roligt att kolla själv, de är ju i Vallstena.

Idag har jag hunnit varit ute med katterna en liten stund, sen skal jag duscha och plugga sen kommer sandra och hämtar mig.
Ikväll skal jag laga mat i vallstena och äta där.

Hitta en tidning idag som jag skulle vilja prenumerera på, de är ingen fjortis tidningen det är en tidning om personlig utveckling och psykologi. Handlar om att man skall må bra och hur man får välbefinnande osv osv.
Många kanske anser att psykologi är trist, men då tror jag inte ni vet rikigt vad det handlar om.
det handlar om hur man skall vara som person, hur man kan känan sig bättre inombords, känslor, relationer och om lust och glädje i livet. Om våran personliga utveckling.

Nu skall jag börja göra någon nytta här hemma..

Fika på stan med sara

Idag har jag pluggat sen var jag inne på stan och träffa Sara. Vi var och fika och sen kolla lite i affärer. Ingen av oss skulle handla något, och det gjorde vi inte heller.
Sen var det hem och plugga lite till.
Sen somna jag som vanligt en 45 minuter.
Vakna när Anders kom hem.
har bara slappat framför tvn och lagat mat.

idag har jag bokat tid för mina katter så dem skall bli av med sin manlighet och kvinnlighet.
Den 16 nov är det dax, två dagar innan vi åker till Ullared.

har läst mer idag än vad jag hade som mål och det är bra..

I morgon skall jag med Sandra och kolla på hus :):) Spännande.

Tog en jättefin bild på Sara idag:)


11 tim 37 minuter sen jag skrev sist.

Har nu vaknat och har läst tidningen och fått i mig en skål med yohurt. Jag måste verkligen bli bättre på det här med maten. När jag bara är hemma på dagarna, så hoppas jag över att äta. Så igår mådde jag inte så bra på dagen, helt skakig och mådde lite illa, speciellt efter oboy´n jag drack, uhh kan nog inte dricka varm oboy på ett bra tag.
Idag skall jag då plugga (som vanligt), skall fortsätta och läsa om kompetens och utbildningsplanering. Igår läste jag om hur en chef skall vara, kan ju vara intressant, då man jämför mycket med sin egen.

Skall nog träffa sara också idag, hon har kommit hem ingen (iaf för några dagar) :)
Får väl se vad vi hittar på.

Skall nog försöka gå ut i naturen idag och ta lite bilder, snart är det ggn och jag hoppas på fint väder, tänkte ha med mig kameran och ta lite bilder..

Jag måste även betala lite räkningar idag, aldrig roligt men tyvärr ett måste.

Mitt mål idag!

-Läsa ett kapitel i min skolbok (lite över 20 sidor)
-Göra anteckningar över boken
-Kolla igenom kursmålen


....



Min kryddodling över spisen..

Nu har jag kommit hem efter en eftermiddag i stan. Träffa först madde, vi gick en sväng på stan sen var vi på etage och fika. Har aldrig varit där förut, men det var ett mysigt ställe.
Efter det träffa jag på Natta vi gick också en sväng på stan, sen fika vi också:)
Kl 18 börja mötet på sporthuset så jag begav mig dit, fick träffa den nya butikschefen och han verka jättebra.
Sen har jag även sagt upp min fasta haltidstjänst där, så från och med nu jobbar jag bara som vikarie. Men han tyckte att jag skulle bli första vikarie så det känns ju skönt, att dem ringer mig först.
Han sa även att jag skulle behövas från mitten av dec till mitten av januari rätt mycket pga av julhandeln och mellandagsrean.
Så det känns faktiskt jättebra efter omständigheterna.

Nu har jag satt på potatis så Anders kan få lite mat ikväll och jag har unnat mig själv ett glas rosévin, SKÅL!!

Anders har precis varit och hämtat posten, då hade jag fått brev från min farmor. Så gulligt av henne att skicka, det var ett kort på mig sen så var det en hälsning att hon mår bra och hon hoppas de är bra med oss och lite mer. Sen fick jag även "Mat" tidningen så nu har jag att läsa, som att jag inte har det ändå. Men får ta det när jag vill ha en paus.

Nu skall jag se på tv och umgås med min familj "Anders och mina två katter" :)


Kan det aldrig sluta regna?!

 


FotoLinda



Igårkväll hade jag gruppmöte och gick igenom en uppgift vi har gjort, så nu skall jag bara renskriva den och skicka in den. Skall vara inne på torsdag så de är skönt att vi ligger lite före.
Kunde inte somna igår heller så jag var väl vaken till toll och såg på comedy central.

Idag skall jag plugga gärnet fram till kl 14 då jag skall träffa madde, sen kl 16 skall jag träffa natta och kl 18 är det möte. Sen den här dagen är fullspäckad. Jag han med en hel del plugg igår så det känns skönt..

Anders var min försökskanin när han kom hem från jobbet, jag klicka kort på honom hela tiden. Han tycker väl kanske inte så mycket om det, men roligt var det iaf.

Fan hörde precis ett kras ifrån toaletten, egentligen får dem inte vara där inne. Men nu hade dem kommit in där så jag lät dem va där en LITEN stund, tror ni inte att dem rasar nej en jävla flaska så den går i tusen bitar. Undar hur mycket dem där katterna har tagit sönder..
Men jag skrek på dem så dem blev så rädda, så att så fort jag visa mig sprang dem och gämde sig. Då måste det iaf veta att dem har gjort något fel.

nej nu skall jag sätta igång med pluggandet. have a Nice day!!

Linda

Nu är kameran min :)

Har lekt lite med den, tänkte lägga upp lite bilder för att visa. Jag är ju ingen fotograf, men jäkligt roligt är det iaf.
Mina katter fick va mina försökskaniner :) bland annat.










Det var några bilder iaf.

Linda


idag känns det väldigt grått ute..

Nu har jag skickat in uppgiften som vi skulle ha gjort idag tills klockan 12, jag har gjort klart min tenta helt nu (tror jag), eller hoppas jag. Så den skall jag lämna in idag igen då.
Får se vad hon säger om den, den här gången.

skall snart hoppa i duschen för jag skall bege mig in till stan en snabbis och köpa en systemkamera :D, skall bli skit skoj. Hoppas den finns hemma så man kan börja ta lite kort, nu skall ja skaffa mig en klok hobby.

Igårkväll kunde jag inte somna somna nog efter 12 någongång och de konstigaste va ju att jag borde vara trött eftersom klockan då egentligen var efter ett. Men nej det var jag inte, de var så många tankar som flög runt i mitt huvud. Som jag inte kunde få stopp på, men som tur är det bara glada tankar.

Anders fick ett nytt ps3 spel igår, så han satt och spela det hela kvällen, så jag gjorde klart min saft och den blev faktiskt god. Men nu märker man hur mycket socker det egentligen är i ett glas saft när man gör det själv.


Linda


Söndagsmys med mig själv

Det blev inte att jag träffa madde och sandra W idag. Skall nog ta det i morgon istället. Men sandra J var förbi här en sväng. Hon lämna bland annat biljetterna till GGN, ibland är det bra att jobba på ett stort företag. :):)
Blev väldigt många sandra att hålla reda på här :P

Idag har jag bara suttit i soffan och haft tända ljus och bara varit med mig själv. Jag och tvn.
Men det har varit så skönt, men jag har hunnit med en hel del plugg idag också vilket gör att det känns ännu bättre. Snart kommer anders hem ifrån bro och då skall han ha med sig pizza. 
 
I morse glömde jag bort att ställa tillbaka klockan. Men jag visste det att jag skulle göra det, men jag glömde bara bort det. Mamma fick skicka och påminna mig, så då kändes det som att man tjäna en timme. Nu är klockan innan 17 och det är mörkt ute. Helt sjukt, men mysigt.
Hur många gjorde samma misstag som jag och glömde att ställa om klockan?
Ställer om man klockan i Norge också, Linn och Louise? :)

Nu skall jag fortsätta se lite tv med mig själv, jag har knappt klätt på mig idag. Har ett underställ på mig, så jag känner mig verkligen ledig :)

Har inte jobbat nu på en vecka, guud va skönt säger jag. Jag har nog varit lite jobbtrött, även fast jag tycker det är kul att vara på jobbet med alla arbetskamrater. Men det har blivit lite förmycket i sommar känner jag. Känns skönt nu att jag kan varva ner lite och tänka lite mer på skolan. För det är ändå den jag vill satsa på nu, jag skall klara av det här!!! Jag skall sitta här som beteendevetare om 3 år. Roligt!!!

Linda


Söndá härliga söndá.


Vardagsrummet från ett håll


vardagsrummet åt andra hållet


Sovrummet

Anders fixar sig i badrummet


Jag efter middagen

I fredags när vi skulle checka in på hotellet, fick vi reda på att vi hade fått en svit. Bara för att jennie(hotellchefen) visste att vi fira 5 år. Så där hade vi en svit, men en stor balkong ut mot vattnet, ett stort vardagsrum och sen ett sovrum, och en toalett med badkar.
Vi va och åt på torgkassen, jättegott och man blev jättemätt. Sen gick vi till G:a masters och drack drinkar.
Dagen efter blev det hotellfrukost.
Hade ett möte med sporthuset, där jag fick uttala mig, kändes skönt. Fick reda på att det hade skett ett missförstång inte att de inte ville ha mig kvar. För dem alla tyckte jättemycket om mig. Så det kändes bra. Orkar inte dra hela historien här, men de känns bra nu efteråt iaf.

Sen städa vi och jag laga mat igår eftermiddag för kl 17 kom dem och maten blev jättebra och god. Allt blev lyckat. Vi spela spel och drack vin/öl och även en välkomnsdrink blev det.
Jag somna som en stock sen när dem åkt hem..

Idag är det söndag och gud vilken härlig dag känns det som, vi var ute en stund på förmiddagen med katterna. De värmer i hjärtat när man ser hur kul dem har det ute. Nu har anders åkt till bro och jag skall kanske träffa Madde och Sandra.
Och sen tänkte jag hinna med att plugga, på en söndag, joe jag vet men skönt att få lite gjort ändå.


Blött de är ute



Min 18 års dag..


Nu har jag varit i vallstena och gjort en intervju med mamma, tror den blev bra faktiskt. Kan nog använda mig av den när jag skriver min rapport sen.
Sen gjorde vi även krubelurer och drack te (eller jag drack te), mamma drack kaffe.

Nu har jag plockat fram klänningen jag skall ha på mig ikväll, snart kommer anders hem då skall vi packa sen åka in till hotellet. Det blir filéfrossa ikväll, gott gott!!

Hoppas ni andra får en jättebra fredag, för det tänker jag ha..
Imorgon kommer da famillia hit och skall äta middag, skall bli så mysigt och så skall pappa få se vart vi bor :) :)

SNART skall vi åka till ullared, fatta vad jag längtar. Skall bli så kul att få komma bort lite och bara shoppa, de är ju inet fy skam de.


Fredag

Idag sov jag faktiskt lite längre än jag brukar, var så trött igår. De var välbehövligt.
Nu skall jag fortsätta med min tenta och se om jag får ihop den tills ikväll, efter det skall jag åka till vallstena, skall intervjua mamma. En grej till skolan om lärande.

Sen när anders kommer hem skall vi åka och checka in på hotellet :)
fan jag mår lite illa nu alltså, de va inge bra. Bara jag inte blir sjuk nu när vi skall bo på hotell och gå ut och äta, det skulle ju vara typiskt.


5 hela år



Idag har jag och anders varit tillsammans i 5 år, tänk va tiden går snabbt när man har roligt :)
Känns verkligen inte som 5 år.
Jag älskar honom så himla mycket.
Ikväll skall vi nog bara ha en hemmakväll,men i morgon skall vi bo på hotell och gå ut och äta finmiddag.
Hoppas på många fler år tillsammans med honom, finns det någon finare?! tror inte de..

Idag har mamma och rasmus varit här, vi har hållt på i trädgården hela eftermiddagen. Fixat i rabbaterna och planterat lökar inför våran. Rasmus hjälpte oss att ta in utemöblerna så nu är det fullt i förrådet.´
Tack så mycket för hjälpen...


Rubrik


Syskonen<3

Vakna kl kvart i 7 i morse och Anders låg ännu kvar bredvid mig, han börjar ju kl sju. Så jag buffla till honom och sa hur mycket kl var, då sa han bara nej den är kvart över sex, så fick säga till igen nej den är kvart I SJU, då flög han upp. De va snabba ryck det, åkte hemifrån fem i sju och var ändå på jobbet till prick sju. Tur vi inte bodde i bro, då hade han inte hunnit in till jobbet till sju.

Jag själva vakna runt nio, har gjort en brasa nu, men som alltid vill den inte ta sig.
Idag skall jag plugga en stund på föriddagen, sen skall jag ut och plocka nypon och göra förstra momentet med slånbärssaften. Sen kl 13 är det redovisningen fram till kl 15 står det.
Tror jag skall träffa Natta sen, verka lite oklart. Men det blir nog så.

Måste nog införskaffa mig en räfsa och en spade idag, för i morgon kommer mamma,rasmus och marcus hit. Vi skall hålla på i trädgrden, fixa och dona :)
Så vem vet jag kanske bjuder på hemgjord nyponsoppa :)

Ibland så önskar jag att jag var fjorton år igen, tänk va roligt man hade då.
Man trodde själv man hade så himla många problem, men egentligen så hade man ju inte det.
Man levde för stunden, brydde sig inte va alla andra sa och tänkte, man tog inte åt sig iaf.
Nu finns det människor som gör livet så mycket mer komplicerat, varför finns dem i mitt liv?!
En del förstår jag inte mig på..
En del vet jag inte vart jag har dem..
En del vet jag inte ens varför jag kallar dem mina vänner, för de tar så mycket energi från en, att jag vet inte om de är värt att kalla dem ens vänner...
Men sen finns det dem som jag vet vad jag har, och ni vet vilka ni är<3


Slånbärssaft.

Nu har jag och sandra varit ute i skogen i över en timme och plockat slånbär. Så de skall jag börja med i morgon, va så himla många moment så den kommer nog vara klar på lördag eller söndag.
Såg en himla massa nypon son jag skall plocka, de är ju jättelätt att göra nyponsoppa.



Det här behöver du :
1½ l vatten
5 dl torkade hela nypon
1 vaniljstång
1½ dl socker

GÖR SÅHÄR :
Lägg nyponen i en stor kastrull och häll på vattnet. låt allt koka up och sedan småkoka ca 15-20 min. Mixa nyponen med stavmixer och sila sedan av allt genom en finmaskig sil. Slå tillbaka nyponsoppa i kastrullen och tillsätt vaniljstång + socker! Låt koka upp och sedan sjuda på svag värme ca 5 min.

De skall jag ut och plocka i morgon tror jag.
Sen såg vi på tyra banks show. Hur kan man anse att vara prostituerad är ett helt normalt yrke. Var en tjej där som hade 3 barn och 2 examen, men ändå jobba hin som strippa. Hur kan det´komma sig? Måste väl finnas något annat jobb.
Hur kan man ha en pojkvän hemma som delar pengar med henne själv som är prostituerad och går på gatan utan att han är en hallick?! Det kan man ju fråga sig..


Gud va grått det är ute..



Längtar till Julen, Skål!!

Vaknat till några gånger sen kl sju, men nu bestämmde jag mig för att gå upp. Har en 15 sidig artikel på engelska att läsa, sen skall jag träffa sandra.
De ser inte ut som att det regnar iaf, så vi kan nog gå ut i skogen en sväng iaf.

Igårkväll fick jag reda på att vi hade personalmöte med sporthuest ikväll, igårkväll alltså. Vilken planering. Eller så är det att jag inte får reda på saker och ting. Sa till att de kanske inte spelar så stor roll att jag går eller inte för jag skall ändå sluta. Va fan skall jag gå runt och låtsas om det för. Åhh ibland blir man bara så besviken!
Kunde ha gjort så mycket mer roligt i sommar än att jobba dubbelt, men nu gjorde jag inte de för att jag ville ha kvar jobbet i höst, men fick man de nej. Eller på pappret har jag ännu kvar jobbet, men dem sätter inte upp mig på några tider. Falsk sätt alltså.

Ikväll skall vi till källunge och gratta Alice, hoppas de vi köpte blir bra. Har ett möte med klass senare ikväl också vem som skall sköta vad i morgon på redovisningen.

Nu skall jag nog gå och duscha sen städa av lite här, sen skall jag LÄÄÄÄSSA!!!


Lifelong learning..yeeh goo for it!

Blev bara helt snurrig av alla artiklar, men nu hitta vi en i gruppen tillsammans som heter "escaping the slums or changing the slums?" Lifelonng learning and social transformation.

Skall börja läsa den snart men tror den kan bli väldigt intressant, tyvärr är den på engelska också. Men den VERKA vara lite lättare engelska.
Har suttit framför den här datorn hela dagen verkligen, letat artikel efter artikel. Tillslut gav jag upp och hoppades att någon annan i min grupp hittat någon. Men de hade tänk precis samma sak :), efter en kvart hitta vi en artikel som vi ville anväda oss utav. Så sanbbt gick det när vi va i grupp, hemma själv gick de inte alls bra. Satt här i flera timmar.
Nu ni som tror vadå, de är väl bara att söka på google. Jo eller hur!!! Trodde jag med innan, men så lätt är det inte nej. För det första skall det vara en vetenskaplig artikel och sen skall den även vara peer-rewieved. De är inte de lättaste, sen skall den ju inte handla om vad som helst heller utan just "lärande i organisationer". Så try it! Allt är på engelska och inte en lätt engelska utan en väldigt svår fack-engelska.
Får hoppas att våran blir bra nu, skall skumma igenom den. Sen skall den redovisas på onsdag.
Har även fått skriva ut en himla massa papper idag som är bra att ha schema, studiehandledning och såklart artikeln.

Mina katter är så gosiiga dem ligger här bredvid mig och sussar så gott. Kärlek till dem.

I morgon skall jag och sandra ut i skogen och plocka svamp och bär. OM vi hittar något vill säga, de är inte säkert. Men de är väl det som grejen, antigen hittar man jättemycket eller så hittar man inget. Hoppas sandra har kolla på skogarna här i follingbo lite bättre än jag, hon har ju bott här lite längre. Får väl ha follingbomasten som en riktlinje om vi skulle tappa bort oss här i dem djupa skogarna :).

Nej nu kommer snart anders hem, tänkte att vi kanske skulle bege oss in till stan och hitta något till Alice som fyller 1 år i morgon, så i morgon blir det källunge :)

en vetenskapliga artikel?!

Idag kl 14 skall vi träffas jag och min grupp och då skall alla ha hittat en vetenskaplig artikel. Jag har hittat en intressant men den är på engelska som de flesta är. Och det är ingen lätt engelska, fack språk. Vilket gör att jag förstår ännu mindre. Men den verkar intressant. Den heter "The school as a learning organization"
Den är 6 sidor och världens minsta text, så jag kommer väl ägna hela dagen till att översätta den och förstå.

Imorse när jag vakna var det bara 16 grader så nu har jag lyckats göra eld. Inte ofta jag gör det, men idag så!

Är lite sugen på att gå ut i skogen och se om det finns någon svamp, får se om jag hinner sen.

Somna som en stock igår i Anders famn, är jag trött då är jag trött. That´s it!



Söndag och

Inatt blev det inte så många timmars sömn, men de var de värt.
Har jobbat idag till 13, sen åkte jag hem till vallstena. Vi fika och hade mys framför tvn.
Tur jag jobbat med två underbara människor idag, som gör arbetsdagen så mycket roligare.
vad skulle jag ha gjort utan min familj?! Dem är bäst!!  :):)

Sen blev det mat vid elias och nu hemma. Skall nog se lite tv sen när anders duschat klart.

Tur jag har min Anders också.
Som alltid finns där, jag kan prata med dig om precis allt.
Du är inte bara min pojkvän du är även min bästa vän.
Du lyssnar och är där för mig.
När ilskan börjar krypa sig på för vissa ,saker, så finns du alltid där och stöttar mig.
Du är guld värd.
<3

Orka lägga energi på personer som tar energi från mig!!


Lördag och....



Mee in thailand

Igår jobba jag fram till 12, sen hämta jag natta och vi åkte hem till mig och såg film. En typisk tjej film.
Åkte till Bro på kvällen och va ute och gosa med katterna och fika.

Idag har jag jobbat från 5-13. Sen dess har jag varit ute med katterna en sväng, guud va dem gilla det. Sprang ut på vägen så jag blev helt nervös, tillsut locka jag in dem med mat, som först inte fungerna.
Men efter ett Linda-tricks så funka det.

Ikväll kommer sara, jocke, erica och pontus hit. Vi skall äta lite mat och bara ta det lugnt, börjar ju jobba 6  morgonbitti, så de blir ingen sen kväll.

Nu skall jag nog läsa lite psykologi i organisation och ledning..
Fan elden slocka, jag är inge bra på att göra eld :(


Torsdag och jag har pluggat i hörlurarna



Kreta!

Börja jobba fem i morse och slöt nu vid halv ett. Raka vägen till maxi och hämta mina doftljus som har kommit, från partlite. Så fick jag träffa mamma också :)
Sen var det att åka direkt hem och nu skall en föreläsning börja strax, men den blev försenad med 15 min. Kan man hinna och vara ner också. Skall ha en föreläsning och hur man söker efter en vetenskaplig artikel.

Blev även jobb i morgon på förmiddagen också, jiihuuu!!

Nej nu skall jag plugga lite innan allt sätter igång. Have a nice day!!


Skrattat så mycket ikväll så jag fick ont i magen.

Har ni gått igenom kursen och de va en hel del kurslitteratur som skulle läsas, men de skall bli skoj.
Louise kom sen så vi laga mat, blev oxfilégryta med potatis. Sen drack vi te framför tvn, mysigt!
Kolla in bilderna från thailand, och guud va vi skratta. *Minnen*
Nu skall jag gå och bära in ved, sen blir det sägen. För i morgon blir det jobb, börjar kl 5. 

??


Onsdag och fan va det blåser ute.


Hot shotsglas, med pepperoni i, från after worken

Idag så är jag "ledig" om man kan kalla det så. Har inget jobb iaf. Men ändå vakna jag kl 6 och sen dess har jag nästa varit uppe och sett tv, kollat internet OCH städat hela huset. Skönt att få det gjort. Sen har jag varit vid mormor och hämtat ett lass ved till och fikat, shit på hela förmiddagen har jag hunnit med en massa. Det kallar jag effektiv.

Idag skall de bli storm säger dem, får väl se. Men nu har vi iaf laddat upp med ved så vi klarar oss.

Om en halvtimme har vi föreläsning, en intro på den nya kursen.


krångel med inlämningen








När jag väl satt mig ner och skulle göra det sista efter samtal med en kär vän, lite städning och lite facebookande :P, så funkar det inte att skicka in den för att den är skriven i fel fil, hur jobbigt får det bli?!
Ännu jobbigare blev det när anders hade formatera om sin dator igår så allt han haft där är borta, så nej, de va inte att bara skicka över den till honom. och jag själv har ju inget nerladdningsprogram, vill inte få något virus skit. Så anders fick ladda ner igen, sen så har jag skickat filen till honom och håll tummarna för att de funkar nu.

Har precis tagit sista tuggan från fläskfilén och potatisgratängen, nu blev jag jäkligt törstig. Fläskfilé har blivit som vardagsmat för oss de senaste gångerna, vet inte om de är bra eller dåligt.

Börja undra ikväll vart min kamera tagit vägen, får leta efter den i morgon.
Nu skall jag försöka skicka iväg filen, wish meee luck!!!


Tisdag och jag har lite städhumör



Fan va snygga vi är Louise :)


Har jobbat idag sen åtta, efteråt bar det åt rusta för att införskaffa oss en ny tvättställning, våran har gått sönder..Den vek sig på mitten, suck!

Så nu tvättar jag för fulla muggar för att min tvättkorg har verkligen jäst över ett bra tag nu.

Mys med eld i spisen och städdax, måste första finslipa tentan för idag skall den in.
I morgon är jag ledig, skall ha en föreläsning bara, sen träffa Louise <3

Nu har ljusen kommit, skall hämta dem vid mamma någon dag. Sen skulle vi även få en fårölj och en byrå...


Söndag och frisyr bestämmd...



Afterwork i våras

I fredag hade jag då filéfrossa på jobbet, de lyckades jag med. Slöt kl 23 åkte sen hem och hitta en sovande pojkvän.
Igår va jag ledig, så jag begav mig till vallstena och umgicks lite med dem. Fick ett fat av min farmor som farmor och farfar fått i bröllopspresent. Den skall man ta vara på, sen föra vidare i generationer.
På kvällen blev det chips och dipp och zappande framför tvn.

Idag har jag jobbar sen 5.13. Gud vad jag sovit oroligt i natt, vaknat tusen gånger. Drömt en himla massa konstiga saker och pratat i sömnen, sa till anders när han skulle gå och lägga sig "du kan då aldrig hålla tyst" ;);)
huu. Men i natt hoppas jag kunna få sova bättre. Sen jag slöt har jag suttit med hemtentan. Snart inne på min 6:e sida, så det känns bra. SKall snart avsluta den, eller snart..:)
Ikväll skall jag och anders komm apå något gott att äta. Sen mysa framför tvn och brasan...

I morgon är det jobb igen, men börjar då kl 8, sen hem som vanligt och skriva hemtentan. För på tisdag skall den in.
Skall bli skönt aatt avsluta ett kapitel och få börja på ett nytt.

Nu har jag bestämt hur jag skall klippa/färga håret, de kommer ske kanske om ca en månad tills dess är de en hemlis :P

Här ställer man upp, gör allt man kan. Så blir man sviken på det sättet, fan va trött jag är på det. Kan man behanda folk så?! Nej inget som jag tillåter iaf. FAN TA DIG!!
Så arg!
Har ingen lust längre att ställa upp som jag gjort nu, vill inte ha med dig att göra längre.
Finish!


Fredag och jag är inte ledig :(



Teneriffa 08

Vakna när Anders skulle gå i morse och gick upp. Gjorde eld och satt på tvn.
Nu sitter jag här med datorn i knäet. Måste väl börja med rapporten snart.
Men är lite mysigt att bara vakna till och mysa framför brasan.

Fick papper igår på att jag skall besikta bilen, känns som att det inte var så längesen jag besikta den, men men.
Var väl kanske ett år sedan, tiden går ju så himla snabbt.

Inatt så regna det, som alla andra nätter nästan. Vi har plåttak på huset så det hörs sådär härligt och mysigt.
Nu känns det verkligen som höst, tittar man ut så blåser det, regnar och löven har blivit rödbruna.
Och tänker man att det redan är den 9 okt så om 20 dagar är den november då är det vinter för mig nästan.
Åhhh då skall vi till Ullared :):):)

Nej kom på nu att jag måste betala räkningar..Ha en bra mörgon alla!


Torsdag och de va kallt när jag vakna



 Det är inte länge till, tills granen skall pyntas

Idag när jag vakna var det 17 grader eller i sovrummet var det 18 grader. Så lite kyligt var det, orkar inte tända en brasa eftersom jag skall iväg till jobbet om mindre än en timme.

Vill så gärna att det skall vara tisdag så att jag har gjort klart tentan och den bara är att lämna in.
Skulle vara så skönt, då skulle en sten lyfta från mitt hjärta och jag skulle kunna ha lite fritid igen.
Men idag är det torsdag så det är bara att ta en dag i taget.
Var stolt över mig själv igår eftersom jag skrev nästan en hel sida igår. Så skönt!

Idag består dagen av jobb till 18.30. Sen hem och laga mat sen plugga.
I morgon är det fredag och då skall jag ha en filéfrossa på koggen, spännande.
Oxfilé, fläskfilé, laxfilé och kycklingfilé, med massa såser och potatissorter.

Trött på att jobba, önskar bara att jag kunde vara hemma och plugga. Känner inte alls för att gå till jobbet, men igår var den ännu värre. När der regna och blåsa, så skulle man helst av allt bara vilja stanna hemma i sängen.

På lunchen idag skall jag nog försöka läsa mer om deprissioner. Hur det påverkar oss människor, varför vi får dem osv.



Onsdag och ångesten börjar smyga sig på


Snart har vi varit tillsammans i 5 år, tänk vad tiden går.

Har jobbat idag till kl 16, direkt hem och sätta sig och skriva. Har iaf kommit på sida två nu, går sakta men säkert framåt. Igår fick jag lite panik, man skall ju skriva på ett AKADEMISKT språk, va fan är de? hur gör man?
Tusen frågor hoppa upp i hjärnan och jag blev bara ännu mer stressad. Skrev till en kompis och hon hjälpte att förklara det för mig iaf. Nu förstår jag vad det är, men hur skall jag kunna lära mig allt innan tentan skall in.
Hoppas dem har förståelse, att de här är första gången jag överhuvudtaget jobbar med det här.

Har hunnit med att se ett program av roast på berns också ikväll, i pauserna. De va med bert karlsson, stundtals var det roligt, men inte hela tiden.
Nästa vecka är det felix herngren (eller hur man nu stavar hans efternamn).

Är tillräckligt varmt inne i huset idag, så vi behöver inte elda. Har inte satt på värmen än, så de är bra, spara pengar pengar pengar :):)

ÅHHHH Jag längtar så till ullared, så mycket att jag står och dagdrömmer om det på jobbet, första steget in på G-kås. ROLIGT!!!

Nej nu skall jag nog fortsätta med min utvecklingspsykologi...


Tisdag och jag sitter framför brasan


Teneriffa 08

Vakna vid sju idag igen och kände för att gå upp. vad har hänt, har jag blivit morgonpigg?
Gick iaf upp och bjorde eld och satt mig framför tvn, men datorn i knäet. Har börjat skriva lite lätt på hemtentan.
igårkväll iaf så baka jag bröd, så har precis ätit nybakt bröd.Gott!
Såg även svenska hollywood fruar, shit, vilka bortskämde männiksor.

Nu börjar det bli kallare, i helgen fick jag skrapa rutan och i morse när jag vakna var det en halv grad ute.
Uppe i luleå hos malin är det snö, shit. Men det skall bli mysigt när det kommer.

Längtar till vi skall till ullared, nu har man något att se fram emot.

Skall gå och hämta in tvätten, den har hängt ute hela natten så den är väl lite fukttig kan jag tänka mig.

Min jobba som det ser ut nu.

tis - 09.30-16.00
ons - 09.30-16.00
tors - 09.30-16.00
fre - 16.00-
lör - 05.00-13.00
sön - 05.00-13.00

resten av tiden, måste jag försöka plugga så mycket som jag kan.
Nej nu skall jag skriva lite till och sen göra mig i ordning för jobb.




Måndag och jag borde börja med hemtenten.



Från öland förra sommaren med Anders.

Vakna i morse av att det var så himla ljust, har ju så många fönstrar i sovrummet. Så skönt, så jag var i stort sätt pigg och gick upp.
Fick ordning på en hel del grejer här hemma och även i boden.
Känns väldigt bra.

Mamma kom förbi och så va vi på follingbo trädgård och maxi och handla.
Sen fika vi.

Snart börjar ett möte vi skall ha med gruppen om hemtentan. Så i morgon måste jag verkligen börja med den för den skall vara inne om en vecka.
Men när den är klart är första delkursen klart :)

Ikväll skall jag baka bröd :)


Torsdag och det är flytt som gäller

I morse satt jag och försökte slutföra min blogg som jag skrivit på, och så skicka jag in den.
Vi hade även "redovisning" vad vi kommit fram till inom grupperna.
Intressant och höra vad dem andra kommit fram till.

Idag så står det FLYTT högst upp på listan, jippi, känner mig lite krasslig bara.
Men det är bara att knapra tabletter.

Igår kväll så va vi inne hos marie och åt middag. Drack ett glas vin eller två och prata massa skit.


RSS 2.0