ännu mer renovering

Idah börja man jobb kocka sex i morse. Det va en tuff dag. Va helt slut när jag kom hem så jag la mig en sväng på soffan innan jag gick en sväng till öb och skulle handla lite. Såg då en tidning om resor där som jag köpte, eftersom det stod thailand på framsidan.
Kommer bli ehlt underbart att åka iväg, men fick en nervös känsla i magen om hur mycker jag kommer sakna min familj coh speciellt Anders. Men jag hoppas det skall gå bra ändå. Och det är ju inte så länge tills vi åker om man tänker på hur fort den här sommaren har gått.

Åkte ut till bro idag och måla lite, som vanligt, fan börjar få panik vi skall flytta inte i helgen och inte nästa men nästa och det är ännu skaer kvar att göra så lite stressigt är det.

En sak som är skönt är att jag blev ledig i morgon, så nu är jag ledig i tre dagar, jobbar en sen ledig en igen. Då hoppas jag få lite gjort. Ser ut som fan här hemma, måste börja packa lite i morgon också. Skall sy ett draperi också så jag måste till jysk och köpa tyg.

skall börja packa lite nu tror jag.

Film och thai thai

Kvällen igår va mycket trevligt, god mat och gott sällskap. Med roliga lekar. Men ibland håller inte pysket. Idag blev det en lång sovmorgon det va skönt och behövande.
Senare åkte vi ut till bro så man fick något gjort iaf, fick måla lite taklister och golvlister och så måla jag även klart väggen. Kändes skönt, men börjar bli lite småstressad av att man snart måste flytta ur lägenheten och vi är inte klara i bro. Men hoppas det går vägen iaf.

Ikväll blev det film och thai mat med natta va trevligt, hon åker ju till båten igen i morgon. Men jag börjar må skit illa nu, känns inte kul. Hoppas det går över tills i morgon man börjar ju jobba kl fem på morgonen.

En blöt natt...

Igår börja dagen tidigt, va uppe och skulle jobba kl halv fem. Denna dag gick inte bra, mådde kasst, inget ville gå min väg. Va hur mycket som heslt på jobbet och dem ville att jag skulle jobba över men jag hannn verkligen inte det. Skulle hem och göra i ordning tårtan och byta om eftersom min älskling fyllde 20 år igår. Var full rulle här hela dagen, sen kom kompisarna på kvällen , även sara så att jag hade någon klokt människa att vara med. Men vi drog efter någon timme hem till sabina och fortsatte att festa lite där, efter det blev det taxi ner till krogen där vi mötte upp grabbarna igen, va en sväng på lillebror, fanns mycket speciellt folk där.

Efter det gick vi hem, när vi gick ut genom dörren möttes vi av ett ösregn. Så man va rätt blöt när man kom hem. Men det är så skönt att somna här hemma i sin egen säng när det regnar. På vägen hem lekte jocke och anders pridefestivalen och sara och jocke höll på att få spö från några medeltismongon eftersom dem va rätt stöddiga mot dem.

När vi kom hem så blev det massa chips och resorb(men saras hette bakis)

På morgnonen så blev det hamburgare på grillen så man kom igen. Nu slappar vi i soffan i hopp om att bli piggare.

Ikväll så skall jag iväg till vallstena på invigningsfest, eftersom deras uterum är färdig. Det blir massa mat och dircka. I morgon så måste vi till bro och göra klart lite eftersom att på måndag så skall det tapetseras klart.

Nu kom jag på en sak som jag glömt bort, måste dra och fixa det.

RSS 2.0