Fredagen

Ja det blev lite vin igår, eller ja rätt mycket faktiskt. Shiit vad bakis jag är idag.. Går nog över snart får vi hoppas. Bjuder på några bilder från början av kvällen, dom börjades i vallstena på sena eftermiddagen.


Chokladbollar

Igår var jag med mina bröder. Vi spela tv-spel och gjorde chokladbollar, fett länge sen jag åt det. När jag åt dem kom jag och tänka på att det fan bara är fett och socker, blev genast illamående och slöt att äta.


Hallen uppe

Har fixat till det lite i hallen uppe, men det ser ännu lite tomt ut.


Målning

Igår grundmålade jag ramen runt två fönster, man kan ana hur det kommer att se ut. Här ser ni före och efter...


Vårkänslor

Krukorna vid ingången fick lite nya blommor så nu ser det lite ut som vår där :) :p


Vitt blir vitare

Det syns att det blir vitare iaf, elementen har fått sitt första lager färg, det andra åker kanske på ikväll. Med betoning på kanske :p


Hjälp!! Vilken tapet?

Har svårt att välja fondvägg till sovrummet, färg eller svart/vitt? Golvet blir vitt och mestadels av väggarna också. Vad tycker ni? Den sista är turkos med stora gröna blommor på (syns inte så bra)


Våren är på gång

Nu har våren äntligen kommit och jag gillar det så mycket. Det blir varmare ute och renoveringen går framåt. Nu håller jag på med sovrummet och jag håller på och målar just nu och sätter upp gipsskivor, nu jäklar skall det bli klart. För sen måste altanen bli färdig, nu vill jag sitta där och sola, grilla och dricka Rosévin, älskar det!!!


RSS 2.0