banken

Snart skall vi åka in till banken, för idag skall de sista papper bli färdiga, så i eftermiddag är vi riktiga husägare, om allt går som det ska. Skall bli skönt när de är färdigt, för det har bara varit en lång väntan.

Igår körde jag lite zumba, meeen guud vad jag kände att det var längesen, vart har kordinationen tagit vägen? Men den kommer väl snart tillbaka igen. Idag var det så trögt att gå upp verkligen. Vakna innan åtta, men kl 10.10 gick jag upp, då fick det vara nog. Nu är jag uppe iaf och har hunnit med lite zumba och fixat i ordning mig.

Skriver mer sen när vi kommer hem från staden!!!

Ett kort på ett av mina studentkort (därav den dåliga bilden)



opponering

Vår opponering gick jättebra, vi fick till och med beröm! Jag är såå nöjd, för vi fick väldigt fina kommentarer från opponenten, respondenterna och handledaren. Så stolt över mig och Carro! Vi har varit så duktiga under denna delkurs. Skönt att få börja, vi fick börja med att försvara oss, sen fick vi opponera. Skönt att vara först ut, så att vi nu kan slappna av. Kändes så skönt att det är över. Sitter just nu och lyssnar på de andra som opponerar på varandra. Verkar vara intressanta ämnen som alla valt!

Snart skall jag åka in och besikta om bilen, pappa var så snäll att fixa det som skulle bytas igår. Så vi får hoppas att den går igenom, men det borde den göra.
Efter det så kommer Sandra och fikar vid mig, skall bli skoj! Det var ett tag sen vi sågs, har varit så mycket nu mellan jul och nyår och sedan efter med denna rapport som skulle ha lämnats in.

En skön dag på stranden, i somras, i Juni är man nästan helt ensam på stranden :)




Tidsplan till våren (renovering)

Januari
- Då skall jag fortsätta bygga sadelkammaren
- Städa förråden

Februari
- Bygga sadelkammare
- Såga upp de stockar vi har köpt

Mars
-Sätta upp fårstängsel vid en av våra hagar

April
- Göra avlopp
- Göra Dränering
- Sätta upp häck runt trädgården
- Så gräsmatta

Maj
- Tävtta huset med målartvätt
- Göra mitt trädgårsland av pallkragar

Juni
- Måla huset vitt
- Måla fönster blå
- Ev. Bygga terass (Om vi hinner, men hoppas det)

Juli-Augusti
- Lägga om taket

Vad tror ni om denna tidsplan?
Anders är tveksam, hehe! Men jag som tror vi hinner massor, tror vi hinner detta! hehe. Det skulle iaf vara väldigt skönt att få detta gjort eftersom det är väldigt stora projekt.

Jag sitter inne hos Nathalie nu och pluggar. Snart skall vi äta mat, det blir prujo och potatissoppa. Smarigt! Det var ett bra tag sen jag åt det.

Bilder från Personalfesten i somras, se vilket sött lamm, ge mig det! :)






vårbilder

Igår köpte jag lite nytt till köket, gardiner och blommor. Tror jag nämde det i något annat inlägg. Här kommer iaf bilder på lite nya våruppsättningar.



Fönstret i Hallen (Med blixt)



Köksfönstret (Både med blixt och utan), det är de nya gardinerna och växterna.





Det är verkligen jättesvårt att få med hur det egentligen ser ut i verkligenhet. FÖr bilderna ljuger lite, det är mycket mysigare i verkligheten, så klart :) haha! Tar man med blixt ser det inte mysigt ut för fem öre, men tar man utan blixit blir det antingen för mörkt eller så blir det en dålig bild. Jaja! Ni har kanske en bild om hur det kanske ser ut nu iaf.

Nu skall jag göra mig i ordning sen skall jag åka in till Natta, vi skall plugga idag och sedan är det möte med Carro infor oopponeringen i morgon.
Igår satt jag och skrev iordning en lista på saker vi skulle fixa här hemma under varje månad, under våren. Jag tänkte att jag kanske kunde lägga upp den här om ni är intresserade om vad som skall ske här hemma inom den närmsta tiden.


På riktigt!

Ja idag fick jag Mail från min nya chef. På måndag är det dax kl 08.30. Då kommer jag även få schema för första veckan, guuud vad kul! Sen skall jag få mitt datakort, med den där JÄTTTTESNYGGA bilden som den tog på arbetsintervjun. Men den får väl duga.

Nu har jag varit i stan och köpt nya blommor och gardiner till fönstret, det blev faktiskt jättefint!

mot staden

Ja det blev till Visby en sväng idag iallafall. Känner inte för att uggla här hemma, jag har pluggat tills nu och känner att jag kan ta lite lugnt någon timma nu, istället för film blev det visby med mamma. Pappa fyller år i helgen så jag skall köpa något till honom, sen så vill jag ha en massa nya växter, får se om mamma har tid att åka till Linds, man blir ju helt galen där, det springer ju iväg med pengar och det får det inte göra. Det kommer bli så tomt i mina fönster nu när adventsljustakarna skall bort. Åhh för att inte tala om granen, den vill jag inte slänga ut än. Den är så fin att titta på! Kan väl få ha kvar den några dagar till?! :) !
Ikväll skall jag se om Anders har lust att städa snickeriverkstaden med mig, vi skulle egentligen göra det i söndags, men då var jag ju helt död. Nu kanske vi kan få lite ordning där. Rörmokaren som skulle komma igår, kom aldrig. Så nu får vi vänta några dagar tills vi kan börja använda vår nya tvättstuga, bilder kommer när den är helt klar. Sen skall han även koppla in vår diskmaskin, fatta vad skönt att ha den i köket istället för källaren. Jag orkar inte gå ner med disken hela vägen till källaren. Men snart så!!

Jag sitter vid Anders dator nu så det blir några bilder han hade. Midsommarafton 2007, hemma hos Leo!

Tisdag

Jag kan berätta lite kort vad jag gjorde i helgen. I fredags var vi nog bara hemma, anders skulle med båten tidigt på lördagmorgon, så det blev chips och dipp och något tv program, eller så blev det kanske NCIS, kommer inte ihåg :) . I lördags var jag ensam hemma hela dagen och då städa jag en massa, känns väldigt skönt att få det gjort klokt ibland. Det var rätt skönt att vara hemma ensam, även fast jag är det på vardagarna, men då måste jag plugga så nu kunde jag gå och pyssla med lite av varje. Missförstå mig inte med det är skönt ibland, men oftast är det ensamt, så då är jag glad att Anders är hemma. På kvällen blev det lite party i Stan med några sköna brudar.

I söndags morse kom ove och hämta oss tidigt på morgonen, vi skulle ut i skogen och mäta de stockar vi skulle köpa av honom. Vi skall ju lägga om taket så, det krävs en hel del virke. Vi hade tänkt att såga det själv, pappa har ju sågverk så det skall nog gå, kommer bli billigast så iaf.
Ja nog pratat om helgen, vem bryr sig ändå. Den är ju ändå över nu :):)

Idag skall jag plugga, har fått reda på vem vi skall opponera på nu, så nu kan vi börja läsa på deras rapport och sen skall jag även se på en inspelning om opponeringen. Dagens nöje, eller kan man kalla det nöje?! Tror inte det!

Hyrde även flera filmer igår, är det alldeles för tråkigt med skolan sätter jag nog på en film för jag känner migg ännu kass idag, halsen värker. Men jag skall inte klaga jag har inte feber iaf och det är jag glad för.

En bild ifrån juni 2010, guuud vad jag saknar sommaren nu när jag ser denna bild. Ta mig till värmen!


Ny vecka.

Ja idag är det måndag och om en vecka har jag gjort min första arbetsdag på mitt nya jobb. Skall bli så kul, men jag har ingen aning om vad som väntar, eller lite har jag ju men inte mycket..

Idag har jag pluggat lite, som vanligt men jag har även varit i stan en sväng på några nödvändiga ärrenden, bibblan och banken. Men när jag kom hem hamna jag i soffan, har nämligen de senaste dagarna varit helt slut och igår då vet jag inte vad det var med mig, var soffliggandes hela dagen, ont i hela kroppen och så höll jag på att svimma på natten där. Skit läskigt! Idag har jag haft ont i kroppen och sen har det satt sig i halsen och huvudet. Hoppas inte det är något långvarigt, för för det första har jag opponering på torsdag och nästa vecka skall jag börja jobba, vill ju inte börja med att sjukanmäla mig.

Har även hyrt mari jungstedts filmer ikväll för att se vårt hus vara med. Till slut hitta vi det i den tredje filmen, haha helt stört. De var faktsikt väldigt mycket här ifrån, de var nästan i hela nedervåning och sen ute i trädgården och i lada. haha, konstigt känsla att se sitt hus på film men häftigt! Nästa film som kommer ut kommer det också vara scener ifrån vårt hus och vårat änge, där de kommer brinna upp ett hus i. I slutet av filmen skjuter mördaren sig själv i huvudet vid vårat köksbord, hehe!! Vi bor i ett mördarhus!! :):)

Rapporten har ni, ÄNTLIGEN, blivit godkänt för opponering och det skal bli skönt att få det gjort. Nu skall jag dricka lite mer te och se på tv...

Jag på Gotlandsbåten sommaren 2010
Härligt med sol....




Snart helgledigt

Carro och jag har verkligen suttit hela dagen med denna dumma rapport. Nu börjar vi äntligen känna oss klara, eller kan man någonsin känna sig klar?! Vi orkar iaf inte fixa mer nu så vi lämnar in den snart, först skall vi kolla de sista sakerna och läsa genom den en sista gång. Inte så roligt när man skall läsa om denna rapport hela tiden, den är ju ändå på 25 sidor och man är så trött på den.

Ikväll skall iaf jag och Anders storhandla och sen blir det mys hemma eller något, vi skulle göra något skoj ikväll. Får se vad det blir, han åker ju till Sthlm i morgon, hur skall jag klara mig haha. Men han är bara i sthlm över dagen så han kommer hem på natten igen så det skall nog inte bli något problem.

Hade tänkt jag skulle åka och och hälsa på mamma på hennes jobb idag men det tog mycket längre tid det här än vad jag trodde. Så det får bli en annan dag!

På tal om annat, guud vilket fint väder det är ute idag. Det är plusgrader, snön smälter från taket, solen skiner och man vill bara gå ut, men här sitter man och skriver och skriver. haha!!

Här har ni en sommarkväll i Maj 2010


Fredag fast...

..det känns som måndag. Bara för att det var en röd dag igår. Inte för att jag var ledig men i alla fall. Jag plugga flera timmar mitt på dagen, men på kvällen tog jag ledigt. Igår fick vi en hel del gjort på rapporten som skulle finslipas. Idag skall vi göra det sista, sen skall den lämnas in. Vi har resultatet vi skal finslipa på idag och hur vi lägger fram det. Så det är Carros och min syssla idag! Vad skall ni göra?

Igår var jag bjuden hem till vallstena på mat, blev räkor, med tillbehöver. Så himla gott, jag åt som en galning. Sen var det göra kanal 3 och kaffe som gällde. När jag kom hem var Anders ännu inte hemma så jag pyssla lite för mig själv, guud vad det är skönt ibland att vara ensam och fixa. Sen gick jag och la mig och Anders kom väl hem när jag somnat.

Idag har jag även fått lite småfix gjort, beställt skattesedel, sagt upp ett abonemang och ätit frukost och läst tidningen. En bra start på dagen!

I Maj hade jag min första egna partylitevisning och då duka jag upp mina produkter såhär




julklappar

Här har ni de julklappar jag fick på Julafton. De jag fick av mina kompisar fick jag under andra dagar så de hamna inte med på denna bild. Kan ju säga att detta ännu ligger kvar där på golvet, varför tar det en sån lång tid att plocka in nya grejer på sin rätta plats?! Ja det kanske ni inte har problem med, men jag har det. Jag kanske skall fundera först vart de skall ligga, hitta deras rätta plats...eller så är jag bara lat?! :)




Smart jag är ibland alltså.

Igår fick jag för mig att börja fixa lite i min framtida walk in closet. Jag har inte börjat renovera den än, eftersom vi först skall lägga om taket, så det inte blir några oväntade vattensamlingar på golvet. Men jag har börjat fixa lite som får vara lite provisoriskt. Jag gjorde en klädstång av en gardinstång. Satt fästerna på väggen och haka helt enkelt bara i gardinstången, smart Linda :) .

Såhär blev det, vad tycker ni?



Inatt drömde jag om de där mösskeletten, huh vad hemskt det var. Jag drömde att jag råka äta den och en massa skit. Huh vad hemskt.

Idag skall vi ha mentorskapsmöte nu kl 10, får se om det blir fler deltagare idag än vad det var i måndags. Senare skall jag även ha handledningsmöte kl 13, vill egentligen följa med till mormor och mamma skall dit vid 11-12, eftersom jag skall ha möte kl 13, går det inte att jag följer mer :( . Jaja, det kommer väl fler tillfällen!
Så idag vet jag inte vad jag skall hitta på, i eftermiddag blir det väl att rätta till alla fel vi hade i rapporten. Men nu på förmiddagen skall jag bara ta det lugnt, kolla lite tv. Ja vi får se vad som händer?


Dagens inköp, vardagskläder!



2 Baströjor, svart och gul. 2 för 179 kr på Cubus. Bronze powder tidigare 160 kr, nu 75 kr.



En tröja på Hm för 75 kr, Rosa med paljetter på axlarna, tidigare pris 199 kr.





Klänning på Vila för 199 kr, tidigare pris 399 kr.


Här ser ni skeletten från mössen, så äckli...

20110104525 (MMS)

Här ser ni skeletten från mössen, så äckligt. Det bara krylla av dem, ni skulle sett det irl.


Äckligt

Idag har jag varit i stan och träffat Natta, Charlie, Nicco och Emma. Vi var och åt lunch på etage, gott! Sen blev det lite strosade i affärna, något plagg blev det till mig. Men det gör inget, för jag fick pengar när jag fyllde år som jag skulle lägga på mig själv och då blev det lite nya vardsgskläder som jag behöver.

När jag kom hem var det stenhård pluggning och det gick jättebra. Carro och jag är "färdiga" med rapporten. Vi skall vara få ett utlåtande av läraren, som kan vara nog så jobbigt.

Nu har jag och Anders varit ute i ladugården och rivit en massa, en vägg blev det och sen har vi fått elda massor. Jag har ändrat mina planer om sadelkammaren och den kommer bli lite mindre, men det gör inget för det blir ju bara mindre jobb då. :) När vi höll på att riva ena väggen hitta vi längst ner säkert 60 råttskelett, minst! Fatta vad äckligt det var. Lägger upp en bild på det snart. Stackars råttorna som ramlat ner mellan väggarna och inte kommit upp, så de har legat där och självdött.  :)


svårt att sova

I morse när Anders klocka ringde, kunde jag inte somna om. När han hade åkt tog jag täcket med mig till tvn och knäppte på nyhetsmorgon, mysigt att ligga och dra sig till det, blev även att man knäppt på datorn och kolla runt lite. Tänkte att jag skulle hinna plugga nu på morgonen, har även ett möte med Carro kl 14. Då skall vi rätta till det sista avsnittet vi behöver, för ikväll behöver vi lämna in den igen. Ja huh vad jag är trött på denna rapport nu, vill bara att den skall bli färdig och såklart godkänd.

Ikväll skall jag och Anders nog börja riva i stallet, skall börja förbereda för sadelkammaren. Sen blir det nog att elda massa skit, det är så mycket skit så att det märks ju inte att man redan eldat upp saker från den. Men det är skönt att bli av med iaf.

Ja hur skall det nu gå med min partylitekarriär, när jag skall jobba och plugga. Jag har iaf ett party inbokat, så jag är tvungen att beställa den nya katalogen och lite nya produkter ur den. Jag kommer såklart att fortsätta ha ljuspartyn, men jag kommer inte söka runt för att få partyn, det är mer om det är någon som är sugen att ha det, så självklart har jag det då.

Bilder från Valborg 2010




NCIS-kväll

Jag och Anders har helt kört ner oss i den serien, vi sitter och kollar avsnitt efter avsnitt. Jaja, timmarna flyger iväg iaf, inget vad man önskar.

Ikväll fick vi tillbaka feedback på vårat arbete, eller inte feedback. Det var mer att hon läser det inte om det och det inte fixas, skall en lärare säga så? Det vi inte fixar förstår vi inte, borde hon inte hjälpa oss då? Lite besviken faktiskt, skulle vilja haft mer hjälp. Men det är bara att bita ihop, men det är sånt här som gör att motivationen tappas ännu mer. Låg den på noll idag ligger den iaf nu på -2. Det är sånna dagar som jag inte förstår hur jag skall kunna plugga och jobba samtidigt, vill jag inte ha något liv eller?!
Jag vill helst av allt bara jobba och skaffa mig ett normalt liv, vad som nu är normalt, normalt för mig kanske inte är normalt för dig? Ja nu kommer min beteendevetenskap in, hahha!

Nu har några av min "julljus" brunnit upp, betyder det då att julen är över?! Redan! Vart tog den vägen? Julgranen blir iaf kvar lite längre, den är såååå fin. Finaste julgranen vi haft tror jag, om det inte var den där gigantiska höga vi hade inne på söderväg.

Ibland undrar jag varför jag sätter mig i situationer där jag har så mycket att göra hela tiden, är jag rastlös eller vet jag helt enkelt inte vad jag vill göra? Ibland funderar jag bara på att lägga ner alla projekt jag har och bara vara, men hur kul är det då? Jag måste ju komma någonstans, kan ju inte bara stå på ett ställe och säga att inget händer, för det gör det ju inte om jag inte kämpar för det. Man måste kämpa för något för att det skall slå igenom, du kan inte tro att det sker automatiskt, för det gör det inte.


En kväll i April fick tre galna tjejer för sig att göra någor som tjejer älskar, sminka varandra och ta en massa kort :):) Detta blev resultatet haha, tycker jag själv ser ut som en polsk hora ;)








Första måndagen detta år...

...jag gör väl som alla andra. Första träningspasset, första jobbdagen bla bla bla...

Igår bjöd vi hit familjen på fika, det blev Gino alltid lika gott. Sen hann jag med en himla massa anant också, plugga, handla, städa, elda, snöskottning och isbrytning på taket (de sista två gjorde Anders), på kvällen blev det mys framför tvn och just det blev även lite kortspel också, vem vann om inte jag ?! haha..

Idag skall jag plugga, ha två möten och sen får jag se om jag hinner med något mer. Det är sista veckan innan rapporten skall in och idag skall vi lämna in den för en liten granskning och sedan är det bara att rätta sig efter kommentarerna. Shit, hoppas vi klarar detta, för om två veckor börjar jobbet och då vill jag vara fördig med denna delkurs.

Ja nu var jag så duktig igår och skrev en årsresumé på hela mitt år 2010, det tog några timmar kan jag säga, men ingen respons fick man på det :) . Dåliga på att lämna kommentarer tycker jag, vet ju att det är en hel del inne och kollar (som små tysta möss).

Jag la även in en massa bilder från min mobil igår så nu kommer det bli lite gamla bilder framöver, som ni aldrig sätt förut :) .

Bilder från påsken 2010, då vi sköt på lerduvor med hagelgevär.
(Det är jag som Skjuter som ni ser)



Årsresumé 2010 del 3

December

Jag var på arbetsintervju och fick jobbet på försäkringskassan



Jag fyllde hela 22 år och bjöd på buffé



Julafton hemma i vallstena







Nyårsafton med 3-rätters, smällare, lekar, spel och raketer









Ja, detta var bara lite av det jag varit med om 2010. Om jag får säga det själv, är jag väldigt nöjd med min insats detta är och allt som hänt. Nu kan jag blicka tillbaka på fantastiska minnen men även mindre bra minnen! Det som de båda har gemensamt är att jag har lärt mig något i varje fall. Nu skall jag blicka framåt och lyckas med mitt år 2011.


Årsresumé 2010 del 2

fortsättning juni

Jag satt i löshår



Jag orda en väldigt lyckad midsommarfest hemma i vår trädgård, all day long...and night!









Juli

Min moster hade 50-årsfest med tema







Vi var vid västkusten med Sara och Jocke en hel vecka <3







Vi var och kolla på våran nuvarande hus, både en och två gånger.



Augusti

Det glada beskedet kom även i denna månad, att vi skulle få köpa huset.

En av sommaren personalfester ägde rum denna månad





Anders var bortrest en del, "gräsänka" som man var fanns det mycket att göra, samtidigt som det var väldigt ensamt :)

middag med mig själv på gräsmattan, gott!



förfest med sandra, nyponshots



Lammgrillning i kvällsolen





Skolan började igen, efter sommarlovet!

September

Vi skrev kontraktet på huset, nu var det bara väntan kvar tills vi fick flytta in.

Jag var i bro och plocka svamp med svärmor



Jag börja min fårkurs, som pågick hela hösten




Vi flytta ifrån Follingbo och bodde i bro några dagar



Eldning hos Lina m.familj i källunge



Oktober

Vi flytta äntligen in i vårat hus



Annelie och Cilla hade 30-årsfest



En av mina katter åt råttgift och vi var tvugna att åka till veterinären (Chock när räkningen kom)



November

Jag var i Ullared med mamma och Lena och shoppade som tusan.



Vi var på GGN och såg Lina köra för första gången, sen var även Anders bror och pappa med.

Vi fick även in en massa vatten i källaren och det blev översvämning i kanalen (har aldrig varit så mycket vatten där innan)







fortsättning följer..









Årsresumé 2010 del 1

Januari
Åkte väldigt mycket skridskor, både med familjen och med vänner. Blev även endel pulkaåkning.




Februari

Vi fira alla hjärtansdag med supergod tre-rättermiddag hemma framför brasan.



Mina konstiga utslag var som värst



Vi var med och buda på en lägenhet i Roma, men vi hoppa av då priset blev alldeles för högt.
(Bilden är inte från det tillfället)


Mars

Jag och Anders var i egypten i en vecka och hade det helt underbart.




Jag var även på ett ljusparty där jag fick upp ögonen för partylite och en tanke slog mig att jag kanske skulle börja sälja, tanken föddes i Mars.


April

Jobbade mer än vanligt både på gotlandsresor och sporthuset






Jag köpte  min första riktiga damcykel


Vi var och kollade på en lägenhet i Follingbo, men tackade nej pga dyr hyra.

Jag började min Partlitekarriär denna månad med en startvisning där jag sålde för 3600 :- om jag inte minns fel, och fick mitt startpaket.



Maj

Jobbade även denna månad extremt mycket och om inte det skulle vara det enda hade jag en delkurs som var väldigt krävande. Samtidigt som jag hade min första startmånad som partylitekonsult, vilket betydde att jag var tvungen att ha minst 6 visningar, jag klarade det och blev kvalificerad.

Vi var även och kollade på ett hus i hörse. Anders sa nej, för att det var en ful gårsbild. Tur det för huse var inte bra.



Jag stod på loppis i ekeby, men det kan inte så bra utdelning av pengar, men det var kul.



Min lillebror hade studentbal och jag var såklart där




Juni

Jag fick sommarlov och jobbperioden blev endast min sysselsättning.



Min lillebror tog studenten.





Vi var i sthlm en tripp hos Sara och Jocke.



Jag gick vårruset



Fortsättning av juni följer...


2011

Ja nu var det ett nytt år, år 2011. Då skall man lära sig att skriva det, kommer bli lika svårt som vanligt. Blir en massa gladd bara på pappret, när man skall skriva datumet. Jaja, det hör till.
Igår var det en slappardag och en skrivardag. Samma sak blir väl idag förutom att jag skall städa lite här hemma. Vill bara att denna uppsats skall bli klar snart för jag orkar inte skriva mer..så känns det alltid i slutet av en delkurs. Panik blandat med trötthet...sen när den är inlämnad fylls man med lättnad.

Nu på morgon har jag fixat en massa papper och betalat en massa räkningar, det kostar att ha hus har jag märkt och massa startavgifter hit och dit. Men det får det vara värt! Nu vet jag iaf vad jag skall pyssla med i vinter och det är att bygga min sadelkammare och förbereda för lammen som förhoppningsvis kommer till våren, såklart skall det eldas en massa. Fan vad skit den gubben hade alltså. Vi elda för någon dag sen, men det märks inte i högen med alla grejer. 

Ja nu har jag jobbat min sista dag på gotlandsresor (tror jag), känns konstigt, men det skall bli kul att starta ett nytt kapitel. Jag kommer itne sakna arbetsuppgifterna men jag kommer sakna arbetskamraterna grymt mycket. Jag har ju ändå varit där i nästan 4 år. Tänk vad tiden får fort...Drömde by the way om min nya arbetsplats i natt, första dagen! Hur den såg inte, tror inte att det kommer bli så IRL men det var kul att se hur mina drömmar uppfattar det. 

Vädret: Ett samtalsämne i sig, vilket väder det var igår! Snökaos! Hade min bil i vallstena och skulle dit och hämta den, man såg fan inte ett skit på vägen hem och helt plötsligt kommer den gigantiska drivor på min körbana och jag möter en snöplog, jippi! Det vara bara att kasta sig in i drivorna och hoppas på att man kom loss. Börjar faktiskt bli rätt trött på denna snö, längtar till varmare tider, men dem kommer väl dem med. Var sak har sin tid, som de brukar säga!!

Nu skall jag nog fortsätta plugga innan Anders kommer in ifrån snöskottningen så kommer han säga att jag skall städa BOOOORING!!!!

Bild på några av mina fd arbbetskamrater!!!

 


RSS 2.0