En eftermiddag på stan..

..med mamma. Vi har fixat en himla massa och så hann vi med en fika också.

På fredag eftermiddag åker vi till sthlm och det skal bli såå kul. Det bästa är ju att man fick en bra lön nu så man kan verkligen unna sig lite i sthlm. Sara skall ju jobba på Lördag eftermiddag/kväll, så vi får väl hänga med Jocke. Får se vad de vill göra, om de skall kolla på bilar eller så kan de ju släppa av mig vid någon galleria eller något :D:D

I morgon blir det mer jobb och sen skall det fixas lite med skolan, sen blir det bio SEX AND THE CITY 2, som jag väntat. Det skall bli så kul att se den.


Sååå glad.

Vi har blivit godkända att opponera på torsdag och tiderna var perfekta. Så nu hoppas jag bara vi klarar av det både att ge kritik och att ta, det bli skoj, eller jag vet inte.

har slutat jobbat för dagen nu iaf och om 10 min kommer min mamma och hämtar mig vi skall in till stan och fixa massor inför studenten, beställa blommar och allt.

Hörs kanske senare.

Mästerby lantliv

Idag tog jag med mamma till mästerby lantliv, pappa och Marcus följde också med. Där kolla vi i deras lantshop, jättemycket fint men dyrt var det. Sen bjöd jag hela familjen på fika, saffranspannkaka och kladdkaka för den som ville ha. Efter det åkte vi hem och vila i trädgården, jag blev så himla trött, eller det blev nog alla.

Har ni ätit mat och Anders har klippt gräset och jag har legat lite i rabatterna och tagit bort ogräs. Behövligt. I morgon är det jobb och sen skall det fixas en hel del till studenten och sen skall jag plugga lite. Rapporten skall ju in i morgon och som det ser ut så kommer vi nog hinna klart.

En bild på våra tulpaner i trädgården


Mors dag

Idag är det mors dag och det skall jag fira med att ta med min mamma på en utflykt. Hon vet ännu inte vart och får se om hon listar ut det i bilen ut.
Kvällen igår var jättetrevligt, blev väldigt trött mot slutet så jag bestämmde mig för att åka hem. Det var ett klokt val för det blev en hel del vin igår, sen skall jag köra idag så jag hoppas det inte är några poliser ut, men jag Lyssar på Berra. Han sa att man kunde dricka en vinflaska och då hade den varit ute ut kroppen kl 12 på dagen efter. Jag drack inte en hel vinflaska, så jag tror jag kan köra. Känner att magen är jättehungrif nu iaf, måste få i mig lite mat. Sen skall jag nog bege mig mot vallstena.

Hoppas ni alla får en bra morsdag och njuter av solen, som är lite blyg idag. Men den dyker väl upp hoppas jag.


Kvalificerad

Tack mina nära och kära för att ni ställde upp och handla från mig och ni som hade visningar, för igår hade jag min sista visning i denna månad och jag har blivit kvalificera:D:D:D:D. Det var mitt första mål och nu har jag nått det. Känns skit bra. Nästa mål är att sälja för minst 2200 kr varje månad i njuni och juli. Då får jag ett startpaket till. Under Maj månad har jag sålt för drygt 14500 kr. Det är inte så illa tycker jag.

Vakna för en stund sedan och skicka iväg beställningen från ljuspartyt igår. Nu skall jag börja skriva, Anders ligger ännu och sover och jag tänkte skriva så mycket jag kunde nu så jag kunde få träffa honom lite senare under dagen. Får se kanske blir det party ikväll, det beror på hur det ser ut med skrivningen. Hur långt jag har kommit och så.

Bilder ifrån vår trädgård för någon vecka sedan





No name

Idag har jag jobbat och eftersom vi har 285 frukostgäster i morgon på 80 platser så har det blivit en himla massa varor, och sen en himla massa koas kommer det bli i morgon. Tur jag är ledig :)
Jag skall ägna dagen framför min datorn och skriva, hoppas det är skitväder i morgon så jag kan få lite mer motivation till att skriva.
Har precis gjort i ordning mig och skall snart åka och ha ett ljusparty. Mitt sjätte närmare bestämt.

Ikväll skall det vara mer en spavisning och det kan ju vara intressant och roligt.

Igårkväll blev det pizza, gott som tusan var det. Sen blev det en promenad i regnet, men det gick eftersom det inte regna så mycket.

En av mina katter har kommit in nu och jag väntar på den andra, har letat nu i 30 min men han kommer inte fram. Hoppas han kommer fram innan jag skall åka. Vill ju att de skall vara inne när jag inte är hemma..

Vi håller på att planera vår midsommarfest för fullt, här är en bild ifrån midsommar för två år sedan tror jag det var.


Pust säger jag bara.

Nu har jag och Tina suttit i 3 timmar och diskuterat vår rapport. Jisses säger jag bara, längtar så tills detta arbete är färdigt. Men jag skall göra allt jag kan för att slutföra denna rapport i tid. Nu har jag 4 dagar hårdplugg framför eller rättare sagt hårdskrivning.

Igår grilla jag och Anders och det var så himla gott, finns det något som mäter upp sig mot marinerat kött med en supergod sallad till, nej jag tror inte det.

Som vanligt är det massa jobb, klockan ringde kl 03.50 i morse och då var det bara att gå upp, börja jobba vid halv fem. Sånt är livet som en frukostvärdinna. Jobbade långpanna i tisdags, fjorton timmar i streck. Men jag skall inte klaga att jag har ett jobb. Me like!

I morgon är det ljusparty dax igen, denna gång hemma hos Lena. Skall bli väldigt trevligt då det skulle bjudas på lite snittar och gott gott. Blir nog en mysig kväll!

Nu skall jag nog laga lite mat innan jag sätter igång med skrivandet.

Me från 2009


Måndag

Jobba fram till kl 13 idag och sen var det hem och prata lite med tina på skype om vår rapport. Jag ville att min mormor och mamma skulle komma hit och fika, men jag tror inte det blev så. Får se om de ringer.

Ojjj faaan! Kom på nu att jag glömt att vattna mina sockerärtor jag plantera förra veckan. Måste nog göra det med en gång nu.

Ikväll skall jag iväg på ljusparty, denna gång till västerhejde. Får se vad slutsumman slutar på denna kväll, vem vet?!

Nu skall jag nog skriva lite, men först vattna sockerärtorna..

Bilder från vår bal 2007, för tre år sedan. En massa minnen väcktes till liv igår.





Balen

Idag har jag varit inne och sett min bror och hans tjej vara med på studentbalen och de var sååå fina. När man gled in i stan fick jag nästan kåshud, eftersom man fick tillbaka de känslor man själv hade vid min bal. Tog en himla massa kort.

Var så himla slut när jag kom hem så jag somna en stund, tills anders ringde från någon annans nummer och sa att bilen pajat på vägen hem och att ahns mobil också hade dött. Vilket betydde att han var tvungen att gå in och knacka på första bästa hus. Så jag fick ringa hans pappa så han kunde hjälpa honom.

Nu sitter jag här hemma och degar framför tvn, skönt faktiskt. Anders är på bio med sina polare och jag ville inte följa med för att det är nog ingen film för mig. Jag väntar till Sex and the city 2, men den vill nog inte Anders se.

PÅ tisdag är det lön och studiebidrag och det känns superbra. Har väntat länge på denna lön. Den är verkligen välbehövlig, kan jag säga.
jobb i morgon också och hela veckan, nu skall jag vara på Gvik i två veckor och det känns superbra. Skall bli skönt att komma ut till den fina omgivning som det är där.

Ida och lillebror på bilflaket



Ida och Rasmus i almedalen


Ida hade en superfin klänning som hon sytt själv.


Lillebror, han ville inte vara med på kort, egentligen. Men denna dag var han tvungen.


Fel väder

Idag skall alla studerna ha bal, och min lillebror och hans tjej ida är den största attraktionen idag :). Men vädret verkar inte vara med dem. Hoppas det är uppehåll åtminstone så de slipper att bli blöta, tänk vad mycket pengar de har lagt ut på alla klänningar och smink och håruppsättningar och så regnar det, känns inte rättvist.

Kvällen igår var jätte trevlig, vi grilla och hade ett ljusparty, vilket var ett väldigt mysigt ljusparty. Fast alla ljuspartyn skapar harmoni och ett speciellt lugn. Därför är det så roligt att hålla på med det, speciellt när personerna är så intresserade och tycker om det jag gör. Sen spela vi spelet tjejmiddag och en hel del roliga frågor kom upp. Kan säga att jag tycke synd om Anders som satt i rummet bredvid vid datorn för det var väldigt högljudnivå och en massa snack om allt från killar till stadsministrar :) En väldigt lyckad kväll, tack tjejer!!

Nu har jag haft fyra stycken ljuspartyn och jag måste ha två till i maj månad för att bli "godkänd", som tur har man vänner som ställer upp och bokar i sista minut. 

Mina älskade katter
 


Fint blir det..

Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon, fram till kl 9 iaf. Jag kunde inte sova längre, då väckte jag Anders. Vi åt frukost ute i solen och sedan satt vi iigång, Anders klippte gräset (eller det gör han ännu), jag städa hela huset. Jag blev kalr till klockan tolv, då drog vi in till stan och handla på bolget. Det visa sig att jag glömt körkortet hemma, undra hur länge de har legat hemma och jag kört omkring utan körkort. Men jag fick handla ändå, jag visa mitt studentid. Handla med oss mat hem och satt ute och åt och nu skall jag börja mötet med Tina snart, vi skall fortsätta med all denna statistik. Får se hur långt vi kommer, hoppas vi blir färdiga.

Sen blir det att svira om till festklänningen, eller något :). För ikväll kommer det hit ett gäng med tjejer, vi skall grilla och dricka vin och sen får vi se om det blir någon utgång. Lite partylitevisning blir det iaf.

Så mycket betyder det...ijferifjewifnepjfsepof..

25 grader i skuggan

det är underbart! Älskar detta väder. Sitter ute en liten stund, sen går in till datorn och pluggar, sen ut en liten stund igen. Lite jobbigt att man måstes sitta inne, men det är bara underbart att ha fönstret öppet och det luktar nyklippt gräs, finns det något bättre?

Ikväll skall jag ha mitt tredje ljusparty, hos Sandra! Det kommer gå superbra känner jag på mig, är taggad som fan. Hoppas på lite försäljning så att jag kan kvalificera mig som partylite konsult.

De senaste dagarna har läsarna på min blogg gått upp en hel del och jag förstår inte varför, jag harr väl inte skrivit något speciellt eller har jag????

Under de senaste 3 veckorna har jag varit ledig 3 dagar, så det skall bli skönt att vara ledig i helgen. Kan jag behöva tror jag, och de tre dagarna man var ledig ägna man all tid åt skolan. Ni ser, vart tar tiden vägen?!

Nu skall jag samla mina tankar och förtsätta och skriva på metod delen. Ha en bra helg alla!

Jag bjuder på en bild, ifrån egypten på mig. Här har en försäljare lindat in en sjal runt mitt huvud. Vad tycker ni ?! :)


Sitter och väntar...

...så kunde lika gärna slänga in ett inlägg.
Avslutade precis mötet med tina, där vi har suttit och lagt in all data i SPSS, på lördag skall vi göra alla dessa tester och se vad vi får ut för resultat av dem.

Ikväll har Anders varit i bro och skruvat med BMWn och jag hoppas han kommer hem snart så jag kan träffa honom lite innan vi skall sova.

Idag när jag kom ut genom dörren låg grannens katt i gräset med mina katter, de låg 1 meter ifrån varandra och tittade på varandra. Inget bråk och ingeting. När grannens katt gick, gick mina katter efter, alltid 1 meter efter. Så det var som en lång svans, det såg väldigt roligt ut. Mina katter var väldigt nyfikna medan han tyckte att de var jobbiga som följde efter honom vart han än gick.

Nej nu börjar det...

Sommar.

Nu är den här, hoppas den är här för att stanna. Idag har jag jobbat och sitter nu och skriver på rapporten, skall ha möte med tina ikväll och skriva in all data i SPSS, hoppas vi hinner klart med det skulle vara skönt. Då har man den biten avklarad iaf.

Snart kommer Anders hem då skall vi dricka kaffe och äta glass i solen, skall bli mys.

Fick reda på idag, eller jag kolla i LADOK- utdragen att jag har blivit GODKÄND på förra delkursen vilket känns super bra, nu kan jag köra all in på denna kurs och hoppas att vi hinner klara.

NU skall jag fika med älskliingen, ha en underbar kväll alla!


Ett tag sen

Nu var det ett tag sen jag skrev. Det har hänt en hel del sen sist, mest jobbar jag och Pluggar, fick reda på idag att rapporten skall vara inne om en vecka och vi har kanppt börjat. Man får ju lite panik, när han ändra datum, från den 31, till den 27. Blir vi inte klara får vi göra det tills hösten ingen, fan det vill jag inte. Så dessa två veckor som är kvar nu blir vääääldigt stressiga. Så då vet ni familj och vänner att jag inte alltid har tid att träffas, måste verkligen bli klar med detta.

Sommar har det iaf blivit på gotland nu, det känns underbart. En till orsak till att man inte känner för att sitta inne vid datorn plugga. Men så är det väl. Hard working!.

Nu skall jag återgå, men ni fick en liten uppdatering iaf.

Från Thailand hösten 2008


Redan måndag.

Idag är jag ledig, men jobbar de resternade dagarna i denna vecka. Så det blir alltså sex dagar denna vecka också. Men det skall nog fixa sig, jag har bestämmt mig för att det skall det nämligen, jag skall klara det.

Jag lämna in kompliteringen i fredags och det kändes skönt, men jag vet ännu inte om den är godkänd.

I morogn är mitt första ljusparty, skall bli spännande och väldigt kul.Får se om jag får något sålt. :)

Ikväll skall jag nog ut till bro och rensa bland alla saker, eftersom jag skall vara med på loppis på lördag, med släkten.

Igår strukturera jag iaf upp de 4 sista veckorna i skolan och hur jag skulle hinna med allt jobb samtidgt och jag tror det går faktiskt, eller det måste det.

Efter vi hade varit och firat min bror igår och vi ut till bro och skulle köra rundbalar. Det gick sådär. När vi lastat alla balar, körde vi fast med vagnen eftersom det var så lerigt. Vi fick lasta av hälften och kom då loss, körde då bort till en annan utfart. Eftersom vagnen är jättelång gick det inte och vi hamna nästan i diket, vi kunde varken backa eller körde framåt eftersom allt bara gled och hjulen fick inget fäste. Vi tänkte då att vi koppla av vagnen och skulle köra runt med knuffa vagnen en bit, men det gick inte traktorn dog och vi fick inte igång den igen. Anders pappa höll ännu på att mjölka så han kunde inte komma och hjälpa oss. Vi fick gå till hans mormor och morfar och fika. Det var jättre trevligt då fick man träffa dem, det var ett tag sen. Tillslut kom yngve och hjälpte oss loss och vi kunde göra bort vagnen från åkern. Vi fick inte med oss några balar hem, men vi fick bort dem från åkern iaf. En lång kväll, men mycket händelserik.

På rätt väg..

.. med kompliteringen. Idag har jag suttit med kompliteringen som sagt och det har faktsikt gått bra. Jag har fått mycket motviation till att vilja klara det. Jag har ändrat om en del och skrivit om vissa avsnitt. Sen har jag även hunnit med en föreläsningen som jag lika gärna kunda ha skitit i. Den gav mig inte ett dugg.
Har varit ute och tagit lite kort på katterna och blommorna i trädgården, kul att exprimentera lite på bilder.

Lyssnar nu på Lars winnerbäck och känner att energi fylls på i mitt förråd. Skön snubbe det där..

I morgon är det jobb igen, men på kvällen skall jag iväg och ha mys. Skall bli skönt att få komma iväg och få träffa lite folk, nu när man jobbat så pass mycket och inte ens hunnit träffa Anders. Eftersom jag jobbat kvällar och han dagar så har jag hunnit jobba innan han slutat. Han ser mig på morgonen när han går upp och jag ser han när jag kommer hem från jobbet på kvällen, sovandes.

Nej nu skall jag ha möte!


torsdag

Idag är jag ledig från jobb iaf. Men jag sitter just nu med min komplitering och sen skall jag ha en föreläsning nu om 25 min. Får se om jag får ut något utav den. Skulle vara jävligt skönt att bli klar med kompliteringen idag så man kan glömma den. Sen får man hoppas att det blir godkänd.

Sen skall jag ha möte i eftermiddag och mot kvällen skall jag åka till vallstena och ha ljusparty för mamma. Skall bli kul, första gången jag får testa alla grejer.

Trist väder här idag också. Men jag hoppas det spricker upp och blir sol till eftermiddagen så man kanske skulle kunna gå ut och sätta sig en stund i det fina vädret. Men det ser inte så lovande ut just nu kan jag säga.


Valborg i bilder

Väntar spänt på maten

Jocke och katten blir kära i varandra...

..och dem gosar tills..

..Jocke blir arg och vill bita katten, men..

..katten ger tillbaka och bitar till jocke!

Gänget utan Erica hon fick ta kortet!


Bildregn från mobilen

 

Sara och jocke! FINA! :)

Jag på personalfesten

Galen kväll i stan

 

 


Min utbildning

Nu har jag ätit min lunch, en knäckemacka! Det enda man har råd till när man är student. Nej där ljög jag, jag kan väl inte påstå att jag lever som en "normal" student. Vill köpa hus, bor rätt stort, har råd att ha bil, jobbar, dricker inte lika mycket.. är några exempel som tyder på att jag inte lever som en riktigt student.
Många undrar vad det är jag utbildar mig till, så jag tänkte berätta lite om det nu.

Jag pluggar på distans från blekinge tekniska högskola. En utbildning som heter Samhällsvetareprogrammet Lärande, utveckling & Kommunikation 180 hp. Så den är alltså på tre år. Vi studerar bara psykologi och Pedagogik så jag kan väl säga att vi fördjupar oss rätt mycket och det är rätt fritt att göra det i vad vi vill, i vissa kurser.
Till examen väljer vi antingen en psykologisk examen eller pedagogisk examen. Jag kommer nog välja den psykologiska vilket kommer göra mig till beteendevetare. Nu är det många som undrar vad är nu det. Denna utbildning är så pass bred så att det finns listvis med arbeten som vi kan söka med denna utbildning som en bra grund.

Personer med en examen inom samhälls- och beteendevetenskap får en generell kompetens vilket gör att de yrken som är aktuella blir ganska många. På arbetsmarknaden finns ett stort behov av olika samhälls- och beteendevetenskapliga kompetenser. Det finns också en viss utbytbarhet mellan personer med olika sådana kompetenser, exempelvis mellan ekonomer och andra samhällsvetare. (Studera.nu)

Beteendevetare har intresse för gruppdynamik, organisationer och arbetsmiljö. Det är en växande yrkeskategori eftersom alltfler arbetsgivare satsar på personalens hälsa, kompetensutveckling och trivsel.

Beteendevetare är en växande yrkeskategori. Idag finns det omkring 15 000 yrkesverksamma beteendevetare. Många beteendevetare är egenföretagare med konsultverksamhet. Exempel på arbetsuppgifter är att ansvara för utredningar, undersökningar, behandlingsinsatser och kompetensutveckling. Arbeten återfinns inom områden som ligger nära socionomers, personalvetares, samhällsvetares yrken (se Socionomer, Personalvetare och Samhällsvetare).
Ingångslön (median) för nyutexaminerade: 22 000 kr Medianlön vid 35 års ålder (ca 10 år efter examen): 32 100 kr i privat sektor, 26 400 kr i statlig sektor och 27 000 kr i kommunal sektor.(saco.se)

Som beteendevetare har du expertkunskaper i hur människor fungerar i olika sociala sammanhang. Det gör dig till en nyckelkompetens inom flera områden, särskilt när en organisation vill förbättra sin kommunikation och sina relationer internt. (Studentum.se)


Vår lärare lista upp några exempel på jobb ;
Samhällsentreprenör
Språkrör
Vägledare
Projektledare
Kommunikatör
Utvecklingsledare
Arbetsplatskoordinator
it-pedagog
Utredare
Organisationsutvecklare
Användsbarhetsexpert
Personalkonsult

Det har lite att göra med vilken inriktning man väljer. Jag kommer fortsätta min spår i juridiken och studera familjerätt kanske och någon ledarskapskurs kanske?! Får se till nästa vår då vi skall välja kurser till hösten 2011.

Onsdag

Det är onsdag idag och jag är ledig i morgon. Men jag måste sitta med min komplitering hela dagen, så att den blir färdig. Hoppas den blir färdig så att jag kan släppa den iaf.
Idag skall jag ha möte med tina, sen blir det jobb igen kl 16 idag. Så att lite längre skoldag får jag idag.

Igårkväll var det en skön stämmning på gustafsvik, de var en del som dansa (alla möjliga, roliga danser) och så skön den med trubadurerna. Ikväll kommer det blir champinjonsoppa och köttbullar till varmrätt. Soppa är fan väldigt gott alltså. Jag har ätit massa soppa hela veckan lång.

Fattar inte, när jag vakna i morse så snöa det. Jag tänkte det går väl över, men nu är det vitt på marken. Va fan det är ju 5 maj idag. och min lillebror fyller år på söndag kom jag på just nu. Måste hitta något att köpa till honom.
Någon som har något förslag vad man köper till en 19årig kille som är bilintresserad och bor hemma????

...och snart tar lillebror studenten, shit det var redan 3 år sedan jag gjorde det. Tiden går snabbt. Jag, Robin, Gustaf och Natta på studentvagnen juni 2007.


Tisdag

Äntligen börjar det lossna. Efter eriks föreläsning idag har jag förstått att det jag läst faktsitk fastnar. Nu sitter vi och går igenom spss, vilket är rätt kul tycker jag. Jag gillar sånna program, man skall bara lära sig att använda det. Det är ju det kluriga. Men jag börjar förstå mer och mer och jag kanske har målat upp bilden av denna kurs för mycket. Vi skall ju bara genomföra ett t-test och kolla korrelationerna och sedan tolka den data vi fått ut. Men Läser man i böckerna för man en sån kass bild på det hela. Men jag tror vi kommer fixa det här. Jag säger inte att det är lätt nu, men det känns lite lättare än den bild jag fått från denna kurs sedan innan, eller hade för två veckor sedan. Tänkt att det skulle ta 2 veckor in i kurs innan man börjar fatta grejen.

Idag skall jag jobba igen, samma sak. På golfa gotland runt och det är så kul. Vi har ju trubadurer varje kväll och igår var det en kille som var med i körslaget, han var jätteduktig.

Är så trött på morgon när klockan ringer, jag vill inte gå upp. Men tillslut tvingar jag mig upp och nu har jag varit uppe ett bra tag. Har kollat på föreläsningar sedan halv 9, nu har vi en paus och runt klockan tolv då är vi klara.
Då skall det läsas.
Nu får jag återgå till föreläsningarna.


Sara, Natta, Sara och Jag för ett x antal år sedan. x = 4 :)


Måndag

I helgen startade "golfa gotland runt", som vi då serverar mat till på kvällarna. Gud så roligt, men det tar på krafterna. Igårkväll var verkligen en hektiskt kväll, men så kul. Men jag känner att kroppen är sliten, bara efter två lååånga dagar, och fler kommer det bli. Blir 6 dagars jobb denna vecka +  att man skall försöka hinna med att plugga (ett måste). Men jag börjar kl tre på eftermiddagarna så jag hinner plugga på dagarna.

Maj månad kommer bli tuff. Känner jag redan nu och då är vi bara 3 dagar in i maj. Men om nästan exakt en månad då skall skolan vara slut. Lovar att vara mer tillgänglig då :)

Ikväll skall jag jobba med peppe och David, det kan bli en bra blandning. Rolig om inte annat.

OM en vecka har jag min första partylite visning, jag är taggad som tusan. På torsdag skall jag ha en "fejk" visning för familjen hemma och se hur det kommer gå.

PÅ valborg blev det grillning här hemma, med trevligt sällskap. Tillslut var det någon som ville in till stan så vi drog väl in där efter många om och men, hamna på munken. Tur vi gick med erica hon fick in oss alla GRATIS! Tur det för det var 18årsgräns där, mnärkte vi. Första gången jag kände mi gammal på munken och jag kan ju inte säga att jag är så gammal. Såg i tidningen dagen efter att det var valborgsdisco på munken med 18årsgräns. Så vi gick rätt snabbt därifrån. Hamna sedan på lillebror som för övrigt var en fritidsgård på valborg (enligt mig), bara det att man kunde köpa öl där som man inte i vanliga fall kan på en fritidsgård.
Dagen blev det slappa här hemma sedan blev det jobb.

För övrigt har vi haft en inneboende i helgen som bott på vår soffa. :D

Igår vakna vi med fint väder så det blev frukost ute i solen, sen en glass på hamnen innan jag börja jobba. En trevlig helg om jag får säga det själv.

Nej nu skall jag återgå till min skolböcker. Men just nu snurrar det i huvudet. Vad är korreltation? Hur räknar man ut de? Vad är t-test? hur utför man det? osv.

RSS 2.0