Sitter nu på stranden och myser i solen. D...

20100623157 (MMS)

Sitter nu på stranden och myser i solen. Den bränner så gott. Helt underbart väder idag verkligen. Hoppas på detta väder nu i sommar.


Solen är inte lika blyg idag..

Idag skiner solen och visst är det underbart?! Skall på massage på förmiddagen sen åker jag direkt till stranden och det blir jag nog liggandes hela dagen. Ikväll skall det inhandlas all mat till festen på fredag, blir en hel del misstänker jag.

Igår satt Marie i mitt löshår, det tog några timmar men riktigt fint blev det, TACK MARIE!!!

Har precis stylat det och skall snart bege mig in mot staden och handla sallad som vi skall ha på stranden.

Slänger kanske in ett inlägg från straden senare!!

Här är en gammal bild med mitt löshår, tagen julen för två år sedan, här dricks det jäger....


hårfärg

Nu sitter jag med färg i håret och väntar. Färgar även mitt löshår, som jag skall sätta i i morgon btw. Känns lite konstigt att färga en tofs med hår, men det blir nog bra skall ni se..

Lite dålig uppdatering på bloggen, sorry Sara :):)
Nu jobbar jag bara i morgon sen är jag ledig i 5 dagar, hur skönt skall inte det bli då. Men det blir en hel del jobb med annat, det skall planeras en midsommarfest, inhandlas mat mm.
Sen skall jag på massage, klippa mig, tandläkaren och eventuellt krusmyntagården. Så dagarna kommer nog springa förbi ändå.

Hoppas på att solen kan titta fram lite, den verkar vara lite blyg idag.

Nu har jag börjat mobilblogga också, då kanske det dyker upp ett inlägg när jag inet sitter vid datorn..

Mobilblogg?

Nu har jag börjat mobilblogga, då jag inte har tillgång till dator kan det väl vara roligt att få en bild med en text att läsa här, eller vad tycker ni???


Linne från thailand som jag idag springer ...

20100615144 (MMS)

Linne från thailand som jag idag springer runt med.


mulet väder

ja vad skall man göra då?
tvätta?städa? usch det är tråkiga saker, jag vill göra något ute.

Igår hitta jag en resa i vår, vi har jag pratat om att åka iväg då. Den var till egypten och jag åker gärna dit igen, för jag gilla landet, förutom folket där. Men de går väl att bortse ifrån. Dessutom var resan ifrån visby, vilket gör att det inte blir en massa dötid och en massa extra pengar man måste lägga ut, eller som vi gjorde sov i några fåtöljer på arlanda och blev sjuka av ac i lokalen.

Ikväll blir det jobb igen.

Nej om man skall ta pallra sig upp ur sängen och kasta i sig en nektaring och plugga i hörlurarna och ta sig ut på en tur?! Det får nog bli såå...

800 kr fattigare.

Jag råka precis skicka iväg en klädesbeställning eller det var rättare sagt 2 par skor, en tröja och ett par shorts. Var rätt komiskt för jag hade valt ut en del i katalogen som jag skulle vilja ha och sen gick jag in på internet och allt var på Rea, så man kan säga att jag spara några hundralappar.. :):)

Nu skall jag ut och gå en sväng, känner att jag behöver rensa tankarna...


Vart är solen?

Solen syns inte till allt för ofta här ute i follingbo idag, men jag hoppas det blir bättrning på det. Jag skall fortsätta klippa klart gräset idag som jag inte blev klar med igår. Fanns så många andra roligare saker att göra, men idag skall det bli gjort.
Sen blir det jobb ikväll igen.

Just nu ligger min katt bredvid mig eller halvt uppe på mig och gosar. De är så gosiga ibland så hjärtat smälter bara. De är mina guldklimpar, skall nog låta de gå ut idag. För det älskar dem!!

Jag och Anders från kräftskivan förra året


Söndag

Tänk att det redan är den 13 juni, vart har juni tagit vägen hittils? Jaja!!

Vårruset gick bra, typiskt att det börja regna bara. Men det var en trevlig kväll. Jag fick ju medalj även fast jag inte var bland de tre första och sen fick jag en liten bag med lite reklam grejer i.

I fredags jobbade jag och på eftermiddagen åkte jag till vallstena för att fika. Börja jobba kl 04.30, vilket gjorde att jag var väldigt trött denna dag.
Igår jobbade jag sen var det studentbjudning för min lillebror kl ett. Så där var vi och åt god mat med trevligt sällskap. Stanna sedan kvar till kvällen då vi grilla och prata massa skit.

Idag skall jag ut och klippa gräset tror jag eller så får anders göra det så solar jag istället :) ,  börjar jobba kl 15 sedan. Skall laga middag på Gvik.

Älskar doften av nyklippt gräs, gör inte ni det?

(Jag på bild ifrån Thailand 2008)


Vårruset

Ikväll skall man gå/springa vårruset och jag hoppas att det håller i sig med vädret, skulle inte vara roligt om det börja regna. Eftersom det är fika efteråt.

Idag har jag jobbat sen kl 6 sen var jag på stan en snabbis och fixa det sista till lillebror, med Natta och Josse. Sen blev det fika hemma hos Natta. Nu sitter jag här och laddar upp inför kvällen.

Skall bröja jobba 4.30 i morgonbitti och jag hoppas jag kan somna inatt, eftersom i nättras kunde jag inte det, låg och vred mig skiiiiitlänge. Men Nu skall jag inte snacka massas skit längre. Vi hörs om jag inte dog under kvällens lopp!!

Midsommar närmar sig med storsteg.........Mys!


Skattepengar

Fick just in 14,000 på kontot, säger bara tack skatteverket!!! Fast egentligen är det pengar jag redan tjänat. Men en lite sen återbetalning. JAAAA!

Rapporten har även blivit godkänd idag och ingen kompliteringen krävdes på denna supersvåra kurs.

JAAA lyckorus genom kroppen idag!!!

Ibland är det bra...

...att vara sjuk fast ändå på benen. Igår fick jag ju garderoben fixad och nu håller jag på att vika alla påslakan och gardiner och sorterar de till rätta. Det är sånna saker jag känt att jag borde ha gjort jättelänge, men äntligen blir det av. För idag ser det inte ut att bli något fint väder heller, så det blir en inne-fixar-dag idag.

Skall fixa lite i köket senare. Just det har även tillverkat ett par jeansshorts av ett par gamla jeans, blev faktiskt rätt bra! Känner mig som en hemmafru för tillfället, men börjar bli rätt rastlös. Vill tillbaka och jobba och sen ut och göra något skoj med vännerna!

Just det jag tvättar också, se vad mycket man hinner med!Hoppas solen kommer fram idag!!

Lägger upp några bilder på vår lägenhet i stan, eller flygel kanske jag skall kalla den! Väldigt mysig, men även den dyr!


Måste bara berätta..

Igårkväll satt jag och kolla på tv i soffan, då kommer katten in med något i munnen och innan jag hinner reagera så ser jag att det är en koltrast, en levanade koltrast som den tagit. Vingarna flaxar i munnen på henne och jag bröjar skrika och kasta mig in i hörnet och Anders fattar ingenting, han står i köket och lagar mat. Han trodde jag dog eller något, men det var fan nästan så. (Ni som inte vet så är jag rädd fär fåglar). Katten springer ut och jag skriker till anders att springa efter och kolla att hon verkligen är ute. Ute så hade Chili fått tag på fågel och springer iväg med den och lägger sig och leker med den. Han är helt blodig i ansiktet och på tassarna så hans vita päls var röd. Läskigt!
Jag ser att fågel ligger och kämpar för sitt liv, så jag skriver till Anders att han måste ta ihjäl den för katterna gör bara så att den får lida. Anders tar ihjäl den och guud vilken kallabalik det var här hemma under tio minuter. Chili fick inte komma in förrens han tvättat bort allt blod och nu kallar jag honom blodkatten.
Det som är positivt är att mina katter är normala iaf, de kan jaga, vilket är deras natur. Men det var en skräckupplevelse igår.


Idag är jag hemma och är sjuk från jobbet också. Men jag börjar känna mig bättre, tror jag skall till jobbet i morgon. I morgon är det även vårruset, som jag skall springa, eller gå blir det nog med min förkyling!

Undra vad jag skall hitta på idag?! Blir väl att pyssla här hemma, man är så van att har man inget att göra då sätter man sig med skolan. Men det kan jag inte nu, för jag har SOMMARLOV! :D:D:D


En lättnad

Min garderob har varit en stor röra nu i flera månader och idag har jag äntligen gjort något åt det. Jag har vikt och sorterat alla kläder, en del kasta jag till och med. Så nu har jag gjort hela garderoben och hela byrån, där jag para ihop strumpor och sortera dem. Känns väldigt skönt, för det har varit en sak som jag länge skulle ha gjort och nu är det äntligen gjort.
Nu skall jag läsa igenom vår rapport en sista gång, sen skall den lämnas in för gott.
En besiktningsman har varit här idag och besiktat skorstenen, jag sa att han kunde skicka räkningen till vår hyresvärd för att det är ingen vi skall betala. :)


Här ser ni hur min garderob såg ut för någn månad sen, stökig! Då kan ni tänka er att den var ännu mer stökig nu, men från och med i dag skall det vara ordning i den. Min katt tycker om att vara uppe i garderoben, som ni ser!


brownies

Nu har vi ätit brownies och druckit te. Det var mysigt, för utanför fönstret regnar det en massa. Så tända ljus och te är mys en sån här kväll. Har nu plockat upp all min handel från helgen och det blev en hel del, skor, klänningar, kjolar, byxor, shorts, tröjor, toppar, väska, smycken ja som ni ser en himla massa.

Kom på att jag inte visat några bilder från lillebror student, så här kommer några från den dagen...

Grattis Lillebror, Rasmus till studeten. Välkommen till verkligheten!








Mysig helg

Båtresdan upp i fredagskväll var väldigt seg, eftersom vi inte skulle äta på maten så hade vi inte så mycket att fördriva tiden med. Men timmarna gick tillslut ändå. När vi kom fram stod sara och jocke och väntade på oss och det var raka vägen hem och förbereda grillen. Supergott blev det och till det blev det något glas rosévin och baccardi. Petter och hans tjej kom även över så det blev en rätt sen kväll.

På lördagen var det frukost ute i solen och sedan åkte sara och jobba, vilket var tråkigt. Jag hade börjat känna mig sjuk då, ont i halsen och seg i huvudet. Jag och grabbarna åkte till biltema och sen åkte vi in förbi maxi och hälsa på den söta damen i köttdisken, vi handla även mat till kvällen. Sen åkte vi till NACKA centrum och där handlades det rätt mycket för min del. Jag hade nog feber här för i vissa stundet frös jag och i andra svettade jag som en gris men lite kläder fick jag med mig hem iaf.
Hemma så såg vi på film och gjorde sen senare i ordning maten, eller jag gjorde det om jag skall prata sanning. När sara kom hem från jobbet så såg vi lite på film och snacka lite skit. Tillslut somna jag i soffan och alla gick sedan och la sig nästan.

På söndagen åkte vi in till stockholm shoppade, det blev en hel del även denna dag och nu har jag en början till en ny sommargarderob och det känns supernice. Vi tog med oss fika och fika i kungsträdgården och sen shoppades det lite till. Idag kände jag mig ännu sämre med feber och nu hade förkylningen börjat på riktigt, snorig och jävlig var jag. Inte roligt när man åker upp till sthlm och skall umgås med sina vänner man inte träffat allt för ofta och så blir man sjuk. Vi somna nog alla framför tvn hemma en stund sen beställde vi pizza. Sen var det för oss att tacka för denna gång och bege oss till båten. Där väntade mamma och pappa de hade  varit i sthlm över helgen ocskå. Då hade man lite sällskap på båten hem.

Skulle egentligen ha jobbat idag men var tvungen att ringa och sjukanmäla mig igår, för inatt har jag haft en jobbigt feberfrossa. Hatar att ringa och sjukanmäla mig, känns som man trasslar till det för de anndra då. Dagen har jag tillbringat i soffan och gör det ännu. Får se om man sambo kommer hem snart och kan ta hand om mig lite :)


Sthlm

Idag har jag klarat av opponeringen och den gick bra. Känner mig nöjd med vår insats. Var sedan direkt in och kolla på min lillebror som tog studenten, åhh jag ville så gärna vara i hans sits just idag. Vilken glädje!

Ni har vi städat här hemma och börjat packa inför helgen då vi åket till sthlm. Skall bli kul att träffa sara och jocke och sen kanske få fylla på sommargarderoben lite.

Nu skall jag sova, för i morgon är det en till fullspäckad dag....antar att det inte blir någon bra uppdatering när jag jag är iväg i helgen.

Huvudet snurrar.

Mycket snurrar i mitt huvud nu. I morgn skall jag opponera och jag vill verkligen göra det bra, i morgn tar lillebror studenten, i morgon måste jag in och jobba två timmar på mrogonen innan opponeringen börjar kl 9, eftersom jag måste beställa alla varor inför helgen... Så nu snurrar det bara och guud vad skönt det skall bli när jag står nere på hamnen och väntar på att lillebror skall gå ut.

Har nu precis skrivit färdigt de jag skall prata om i morgon på opponeringen och skall nu gå igen vårat arbete och se varför vi gjort så och hur vi gjort osv.


Blåsigt gotland.

Nu har jag jobbar fördigt och det blev en överraskande lunch som jag fick laga. Men det gick jättebra.
Nu sitter jag här hemma framför datorn somnar nästan, är så trött.
Har nu läst den gruppens rapport vi skall opponera på och har skrivit ner vissa åsikter jag hade om den.
Om 45 min skall jag ha möte med tina om hur vi skall göra med vår resultatdel.
Sen blir det bio ikväll som jag skrev igår....SKOJ!

Det var en kort uppdatering...

RSS 2.0