jaaa vi får åka till kina...

Jo nu har våra pass och visum kommit så nu är det klart att vå får åka dit. 4 veckor kvar idag faktiskt..
Har jobbat idag sen kl 8 till 16. Ikväll blev det ingen film med natta så jag skall nog umgås med anders.. Jag älskar verkligen han:D  
Lördagen blev det party, riktigt trevliigt faktsikt. Med vännerna..
i går så va jag bara ledigt första dagen på tolv dagar fatta hur skönt det va att sova ut och bara vara hemma och umgås med anders och göra precis vad man vill.

jobb jobb jobb

Nu har det blivit mycket jobb på senaste har jobbat sen förra tisdagen och skall jobba till och med lördag.
Men det känns som att mas får jobba så mycket man kan just nu.

börja städa lite idag men det är ju inte kul nejj- skall fortsätta i morgon.

Guud vilket fint väder det har varit idag, helt underbart.

Blev lite tv ikväll också kunde ju inte städa hela tiden..

imorgon kommer jag....

....att ha träningsvärk i armarna. Idag på jobbet har jag putsat alla fönstrar på koggen och det är inte några nej, Hela inglasningen och fler. Både inne och ute så att jag får se hur jag mår i morgon.

Kom precis hem från jobbet så nu sitter jag här på internet och samtidigt äter lite godis..
Igår blev det film med anders och erica, En lite mysko film men helt okej.
Jo vi har ju köpt en ny tv as nice, Så nu får man den där biokänslan när man ser på film i soffan :P
Sen köpte jag även en ny mobil för någon dags sen, kunde ju inte vara borta ifrån det när jossan skulle köpa .
Det är ditt fel jossan:D Men den va billig så det gör inget..

Skall snart g åoch duscha känner mig snuskig efter jobbet idag.

Nu är det 40 dagar kvar.....Längtar!
 

slöaaar.....

Ligger ännu i min underbart sköna säng och vill inte gå upp, men jag måste nog göra det snart.
Skulle behöva tvätta innan jag åker in till jobbet. Sen skall jag även göra köttfärssås.
Kanske skall träffa natta idag en stuund, skall iaf träffa jossan senare innan jag börjar jobba.
Min katt ligger och sover så gott bredvid mig i sängen just nu..

igår va jag och fyllde i mitt visum så idaag tror jag det skall skickas iväg.Spännande!!!

Börjar jobba vid 17 idag, vissa dagar är det skönt att jobba kväll eftersom man kan sova ut på morgonen och så har man hela dagen på sig at göra något..

Igår skicka jag iväg min anmälan till juridik-kursen i vår. Hoppas jag kommer in för jag vill verkligen det.  Skall bara skicka in mina gymnasiebetyg och sen får man bara hoppas, får väl reda på det i december någoon gång, lagom när jag kommer hem.

Vart går vägarna i livet?!

Igår fick jag reda på att Koggen skall läggas ner ett par år pga av ombyggnad. Så det innebär att man inte har något jobb längre. Dem stänger till redan den 10 okt så jag har inte alls länge kvar där. Men skall ju resa iväg, men nu har man inget extra jobb eller något. Lite tråkigt. Skall ju även börja plugga men iaf. Trist som fan, lite besviken på dem på det sättet dem gjorde det.

Idag va jag ute och gick med hästen en liten promenad, i morgon kanske jag skall rida. Vet inte om jag hinner jag skall ju jobba också.

Har varit med mamma i stan idag, väldigt trevligt va det.

Jo nu är det bara 49 dagar tills jag åker..Får mitt pass på måndag, men skall skicka iväg det men en gång igen så jag kan få ett visum.
Skall bli skönt att komma iväg och bli lite brun, det har man ju inte bliit denna sommar.

Kärlek till alla Nära och kära.....


jo idag har jag gjort det...

..,jag har vaccinerat mig. Kändes lite obehagligt, som om att hon stoppa in hela nålen in i hela armen. Och fan va dyrt, kosta över 1000 kr. Men det är ju något som man måste göra så det är väl bara att betala och vara glad.
Fixa ett nytt pass idag också. Nu skall jag bara fylla i visumet och ta ett kort.

Idag va jag även och hämta ut ett paket så idag har jag fått en gardinstång och även nytt bäddset till sängen så vi har bäddat nytt och det skall bli helt underbart att lägga sig och sova i sängen sen.

Hade en kattunge inne från ladugårn inne i lägenheten igår, va lite roligt att se hur Moltas reagera för att han är ju inte van med andra katter speciellt inte så små.

Åhh jag längtar till att få åka iväg, gör jag verkligen. Bara sola,bada,umgås och uppleva massa roliga händelser.

Nu har jag verkligen bestämmt mig att jag har verkligen köpstopp. Inget handlade, bara sånt som måste betalas som mobilen, bensin,mat bla. 

I morgon får vi nog vårat kylskåp, förhoppningsvis. men vet ju aldirg, vi har ju inte bara haft en motgång med allt detta nej.

Jag känner mig lite nedstämd, jag vet inte varför. Känns som om allt är jobbigt just nu och alla är jobbiga. Men det är väl en period, det går över.

Måndagen den 22 Sept så börjar jag plugga matte B och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra och att det är kul.


Visum och biljett

Tänkte på det igår, fan det är inte alls länge tills man skall åka iväg i 6 veckor ifrån allt och alla och leva ett annat liv. Det skall både bli spännande och lite läskigt. Vet inte hur jag kommer att reagera på saknaden till alla här hemma men jag tror att tiden kommer att gå snabbt (det hoppas jag på iaf, men ändå inte, man vill ju hinna uppleva lite där nere)..
Idag skrev jag ut en visumsblankett som man skall fylla i och skicka iväg. Tänk att man skall till kina, känns helt overkligt.
För någon dag sen s boka jag hembiljett, jag kommer hem den 9 dec till Sverige och den 10 dec till gotland. Skall resa ifrån kina helt ensam hem, efter som resten av gänget skall resa lite längre. Då skall jag mellanlanda i paris, den flyplatsen lär ju inte vara liten. Men jag hoppas att det finns någon att fråga. Så man kommer på rätt plan hem. Jag och Louise vi boka även flygresan upp till arlanda från gotland den 30 okt. SÅ kl 09.20 lyfter planet på våran resa, med en början i visby.
Så nu gäller det verkligen att spara varje öre man har så att man kan ha lite pengar kvar när man kommer hem och även så att det räcker där nere.

Ha en bra dag,

RSS 2.0