Skola och jobb

Gick upp klockan nio idag och gjorde min dagliga koll på internet. Skrev ut lite till föreläsningen idag.
Åt sen en bit man, men börja bli så illamående efter. Hoppas det går över.
Skall göra mig i ordning snart, skolan börjar ett. Sen så är det direkt till koggen och jobba.

Fick min första lön från nya jobbet idag, roligt!! Känns lite konstigt at man får varje fredag, men skönt!
Så nu betala ju min räkningar, det är alltid skönt efteråt att det är gjort så man vet hur mycket man har kvar att leva för.
Min försäkring till bilen kom nu, inte roligt när den kommer. Men det är bara att vara glad och betala.

ny dag

Va i stlm igår, va en underbar dag. Vi va på slottet och kolla sen så gick vi mest runt och hade det bra. Hitta några fynd.

Idag har jag pluggat och sett film typ, jobba ikväll, gick inte överdrivet bra men helt okej..
skall jobba i morgonkväll på koggen, kan nog bli ett riktigt fylleslag, hehe

Anders är hos elias, undra när man får träffa honom klokt nästa gång. Vi har gått om varandra nu i två veckor. Känns lite jobbigt, när jag väl är ledig har han annat för sig.

Nu skall jag stoppa i mig resten av pizzan.!

Stockholm

Skall till sthlm i morgon, helt spontant. Skall bli roligt!!!!

Fick reda på matteprovet idag, det gick inge vidare. Mega IG...Måste klara det :(
Kändes väldigt jobbigt, men hoppas jag klarar det ändå, i slutändan.

Har varit i stan idag på bokrean. Köpte 2 böcker. En om hur man skall bli klimatsmart och en annan om bra mat.

Skall iväg att jobba nu vid 17, dra in lite stålar. I morgon kommer studiemedlet.

Thailand dag 26

(24 Nov)

Jag vakna runt9 idag av att cornelia va uppe och fixa med något. Just det hon skulle till tandläkaren idag och laga hål. När hon gått läste jag lite ur min boksen gick jag upp och klädde på mig och gick ut på balkongen och fortsatte att läsa min bok.
Var tvungen att packa väskan sen eftersom vi skulle åka till bangkok idag, med buss. Vi gick åt och frukost på ett ställe nära hotellet. Jag åt en american breakfast 18 kr. Men jag åt i stort sett bara rostmackan, hade inget hunger sug överhuvudtaget. VI betala för oss sen gick vi tillbaka till hotellet och hämta väskorna och betla hotellet.
Sen bar det av till busstationen som ligger rakt över vägen. Vi satt oss och vänta på oss i en lokal, där lukta det bara urin. Blä!
Bussen kom tillslut och gud va den skramla. Lät som om den skulle ramla isär när som helst. Efter ca 3,5 timme va vi framme i bangkok. PÅ vägen dit va jag och Louise tvungen att gå på toa, det va ingen rolig toa. Liten och äcklig. En satt motern där eller något för det skramla som bara den. Louise kunde inte sitta ner för att då tog hennes knän imot så hon fick halvstå upp. Det va en upplevelse.
Vi ble sen avsläppta på en busstationen, någonstans i bangkok. Där satt vi oss för att åka något. Vi beställde fried rice with chicken. Men vi fick kokt ris med en kall skuren kyckling på och någon slags lever som i trodde va choklad från början. Vi våga inte äta något nästan, visst ju inte hur länge den kyckligen legat ute i värmen. Skit skabbigt.
Vi skulle ta en taxi till vårat hotell, som vi inte visste vart det låg. Men taxin blev överfull, vi fick inte plats, vi fick trycka ihop os i baksätet med våra väskor i knäna. Man hade inget blod i benen när man kom fram. Taxi gubben blev typ sur och sa bara att vi va big, big. :) När vi körde på något fartgupp så slog bilen i vägen, ojj va vi va feta. :)
Så vi fick köra på motorvägen istälelt och betala till lite för att vi inte skulle förstöra bilen. Sen visste han inte vart vårat hotell låg så han fick ringa till hotellet och prata med dem från hans egna mobiltelefon. Verka som han blev lite irriterad. Men hur skulle vi kunna veta vart hotellet låg. Men tillslut kom vi framt ill rätt hotell, efter massa trafikstockningar och körande mot fel vägriktining.
Våat hotell låg på khosan inn. Vi kom till hotellrummet och där lukta det fimp, as äckligt. Men det va inte så mycket att göra åt det. Så det var bara att sova och vara glad. VI gick därefter och åt på subway, det blev en varm tonfisktoast. 18 kr.
Sedan gick vi till frissan och bestämmde att på torsdag skulle vi dit. Vi bestämmde även vilken hårfärg vi ville ha.
Louise gick sedan till skräddaren för att sy upp en klänning. Vi kolla lite på gatan sen och åt majs och bananpannkaka. Jag hitta en munkjacka jag köpte för 65 kr. Dem andra kolla på tatueringar.
Sedan  gick vi hem.
Jag och louise satt oss vid datorn. Jag prata med min familj och Anders på msn genom webcam. Sen prata jag även så dem hörde min röst. Det va ju ett tag sen man såg dem, och dem mig.
Louise och jag satt vid datorn i 3 timmar tror jag. 24 kr kosta det.
Vi gick sen upp och duscha och jag plåstra om mina infekterade sår ja fått på benen blandannat. Va på apoteket idag och köpte grejer till det. 38 kr.
Tidiare ikväll va jag och gjorde fransk manikyr 30 kr. Det blev inte lika bra som förra gången men det duger.
Vi va även och titta på ett annat hotell som vi skall bo på i morgon.

Forts följer..

Cornelia på hotellrummet innan vi skulle dra med bussen till bangkok




Vårat äckliga hotell som lukta fimp




"Även detta är en dag herren skapat, låt oss sjunga och vara glada"

Jobbet igår gick bra. Köpte med mig från max och åkte hem. Anders hade ju ingen mat klar hemma så det fick bli max.

Innan jobbet igår va jag och köpte lite skönhetsprodukter till mig, fira att mitt nya jobb går så bra. Köpte en foundation, den va inte billig, men den va skit bra.(på Parelle).
Sen köpte jag även 2 ansiktsmasker, skall börja göra det lite oftare nu. Sen eye makeup remover, pads!
Har faktsikt inte andvänt, foundation på en hel vecka. Min hy känns faktiskt bättre nu.

Idag skall jag plugga matte, göra tentafrågor, tvätta, skicka in jobbansökan, läsa i juridikboken, bland annat.

Vill ha reda på mitt matteprov nuuuu.

ny vecka.

Nu är det måndag igen!

Igår så fira vi Hanna, hela familjen samuelsson va uppe vid henne! en trevlig eftermiddag.
Igårkväll så laga jag och Anders mat, det blev fläkskottletter i ugn med kokt potatis och smörstekt färsksparris. Skit gott!
Sen blev det en film och lite gott.

Idag sov jag ut lite, närmare bestämmt till halv tio. Gick upp läste om famijerätt och läste efter det tidningen.
Nu har jag betalt räkningar och fört över pengar TILL sparkontot, första gången på flera månader det går pengar dit istället ifrån. Så det kändes skönt. Har lite funderingar på att åka till Vallstena nu, börjar jobba kl 17. Men jag hinner dit en stund. Skall även kolla i ikea katalogen, inredarnas bibel.

förkyld?

jobba igår kväll. ingen rolig kväll att jobba, eller till en början va det de. Men sen börja dem klaga på maten, jag sa att jag kunde inte svara på varför det inte va bra. Eftersom jag inte tillagat den. Så blev det av i alla ändar kändes det som. Sen va dem ohyfsade. Det va norrmän också. Allt blev bara fel kändes det som. Skönt när dem entligen gick, fulla va dem då iaf.

Vakna idag gick direkt upp och gjorde matteprovet. Det kändes bra, satt i 2,5 timme med det. men sen kom jaag till vallstena och förklara då kändes det som om jag hade fel på allt. jaja!" det märker jag väl sen när jag får tillbaka det.
Åkte till vallstena diretk efter. Vart där hela dagen, bara umgåts!!

Nu sitter jag hemma anders har precis ätit sin pizza. Ja åt ju min i Vallstena..
Skall snart gå och lägga mig eftersom jag börjar jobba kl 5 i morgonbitti.

I tordagskväll så börja näsan bara rinna, håller ännu på. Så jag hoppas det går över snart. Vill inte va förkyld.

Hejsvejs.

trist

Jag som trodde att jag haja matten lite, men så kom det upp ett nytt tal, som jag inte hade någon aning om. Men egentigen var skit lätt. Måste nog plugga en del innan jag gör provet i morgon ändå. Blä!

Nu skall jag läsa tidningen sen skall jag plugga matte...


Popcorn

Har precis ätit popcorn och druckit en cider. Blev som en fredagkväll för oss idag.
Skall nog gå och läga mig nu och försöka läsa lite i köprätten.
GodNatt!


Vallstena

Sitter just nu i vallstena, åkte hit efter lunch. Hade pluggat hela förmiddagen så jag tänkte ta lite ledigt och hälsa på här. Just nu ligger mamma och sover, hon va uppe tidigt i morse halv 3. så hon kan få sova. Jag sitter och kolla på gamla bilder som hon har på datan.
Här är några..

Inflyttningsfest i uterummet i Vallstena, med la familia, kära mosters familj och grannen.





Rasmus fyller 17 år




Syskonkärlek


                På besök i Vallstena med kattenMarcus fyller 15 år

eller det va rätt många :)

"Ledig"

Idag kan man säga att jag är ledig, från jobb iaf. Men jag måste plugga hela dagen ändå. Skall göra tenafrågor, skicka in en inlämningsuppgift, läsa 40 sidor i en bok, plugga matte. Så jag kan säga att jag har att göra ändå.
Imorgon är det skola igen börjar kl 13. Direkt efter skolan så skall jag jobba på koggen. Hoppas inte det blir allt för sent men det kan det säkert bli, ett gäng som skall äta 3rätters.

Igår på jobbet gick det bra, inte lika bra som ii förrgår men en schysst timlön ändå.

Synd att jag skulle jobba på söndag morgon, skulle va kul att gå med ut i helgen. Men får ta det en annan helg. Jag får tjäna pengar istället. Till utlandsresan. Får se vart den bär av.

Man kan ju undra när det skall sluta att snöa, det snöar ju konstant hela dagarna.

Hörde en debatt på radion iförrgår om det är okej att dejta flera samtidigt.
Dem flesta sa att det inte va okej, och det kan jag förstå. Vem vill få reda på att den man dejtar, dejtar fler. Sårad man skulle bli då. Då känns det som att man leker med deras känslor. Många killar ringde in och sa att dem inte tyckte det va okej, dem ville känna sig speciella inte en i mängden lixom. Varför dejtar man fler?! är det för att om man förlorar en så finns det alltid en ny eller hur tänker man?
Jag är emot!

Sen hörde jag en debatt på radion igår, om det va okej att känna skadeglädje.
Dem flesta sa att dem tyckte det va okej. Det är ju alltid kul att driva med någon. Men så sa en någon klokt, att det är okej så länge det inte skadar ens egen själ. Visst kan man driva med folk och ha kul åt det men inte när man känner sig dum efteråt.
Jag är för, när det är på en schysst nivå!

Tack Linn!

Du har hälpt mig nu så att jag har kommit en bit på vägen med matten. Skall bara försöka att ta in allt, provet får jag göra på lördag istället. Tills i morgon hinner jag nog inte plugga på allt.
Om snart två timmar skall jag bege mig in till staden igen för att jobba.
Nu har jag inte tid längre att sitta här, måste läsa 50 sidor om köprätten.

bilderna

Bilderna från dag 24 i thailand, har jag lagt in nu.

Thailand dag 25

(23 Nov)

Idag gick vi upp lite efter åtta. Då packa vi väskan och gick ner och åt frukost. Jag åt bacon, rostmacka och ägg, 14 kr. Efter frukosten tog vi våra fullproppade väskor och begav oss till vårat hotell som v skulle bo under natten. Det låt mitt emot busstationen. Rummet kosta 300 kr för en natt och då bor vi alla i samma rum så det va hyfsat billigt. Är ju pool på stället. Vi gick direkt ner till poolen och låg där några timmar, kallt som fan i vattnet bara. Sen skulle dem andra 3 till tnadläkaren. Dem skulle bla sätta på en diamant på tanden. Jag satt vid datorn medans dem gjorde det. Sen gick jag runt och kolla lite på gatorna, köpte lite vykort. Cornelia gjorde även en undersökning, då hon fick reda på att hon hade ett hår. Så hon fick springa till busstationen och boka om våran bussresa till bangkok i morgon två timmar. Så hon kunde hinna laga tanden.
När dem va klara gick dem och hämta sina klänningar hos skräddaren. Vi alla va vrålhungriga efter det så vi gick till burger king efter många viljor. När vi åtit klart gick vi till en supermarket. Jag köpte massa skönhetsprodukter, min hy kändes så skitig. Så det va behövligt.
När vi kom tillbaka till hotellrummet, slappa vi ett tag. Jag hade fått så ont i halsen så jag vila ett tag. Sen begav vi os till kvällsmarknaden. Där hitta jag några välidgt billga fynf. En klänning för 4 kr.bla. Sen köpte vi även majs, va ett helst stånd med alla sorters majsvarianter. Sen fick jag även en julklapp av Louise, ett mobilsmycke som det stod Linda på. Efter lite handlande gick vi och åt. jag åt vitlöksbröd och en currygryta med kyckling. 20 kr. Nu skall vi packa våra väskor klara tills i morgon, sen sova.

forts följer..

Louise mediterar vid poolen, julstämning


det går som smort

Igår sålde jag nästan för 200 kr i timmen. Skit bra! Hoppas det fortsätter så. Blir en bra lön då. Men så bra lär det inte gå varje gång, men man kan ju hoppas.

Snart kommer Linn, skall hjälpa mig med matten.

Jag har hittat min kamerasladd precis, så jag lägger in lite bilder senare om jag hinner.

Skall jobba ikväll på tele, men koggen ringde och ville att jag skulle jobba hos dem, men tyvärr kunde jag ju inte det. Jag skall jobba vid dem fredagkväll och söndag, det blev ycket jobb den här veckan. Blir streesigt att plugga. Har ett prov i morgon och även en inlämningsuppgift. Men det skall bara hinnas med. Stressig vecka. Men behöver pengarna så jag kan åka på en sista minuten.

Nu skall jag fortsätta att plugga, ha en bra dag.

helgen

Åkte ju ut till fårö lördags efter jag slöt att jobba kl 11. Vi stanna till i fårösundsaffären och köpte lite lunch. Sen så tog vi färjan över, ett problemn vi hade när vi kom till sundersand va att vi inte hitta receptionen. Dem hade flyttat den, så tillslut hitta vi den. Vi fick en stuga längst ner i hörnet, närmast vattnet. En jättemysig stuga. Vi gick sedan en promenad och på vägen hem så högg vi ved, inklusive mee! Sen gjorde vi eld och åt en jättegod middag och bara mysa. Spela även ett skit skoj spela.

 

Igår börja jag jobba på mitt nya jobb, skit kul, tyckte jag..alla säger att det är ett pissjobb, men första dagen va förvånsvärt kul. Så det skall nog inte vara något problem. Jag sålde för 350 kr igår på tre timamr, det är bra det. För att vara en första dag, är ju nästan 120 kr timmen.
Jag skall jobba ikväll också.

 

Igår va jag även inne på komvux för att få hjälp med matten, men dem är fan dumma i huvudet där. Skit otreliga och spydiga. Blev så arg på dem att jag gick där ifrån och skall få häljp med matten av linn, tror att du kan det Linn, ett steg på vägen iaf:)

 

Va och lämna in min mobil på lagning igår, så under hela gårdagen hade jag ingen mobil, fatta va tomt det kändes. Jag hade ingen aning om va klockan va och så insåg jag hur mycket man änvänder den:)

 

Nu skall jag läsa om köplagen, kl 11 skall jag träffa Fatime på bibblan. Ha en bra dag.


fredagen den 13:e

Gud vad det snöar, och det slutar ju aldrig heller.
Va inne en timme och fick lite hjälp med matten, men shit vad svårt det har blivit. Skall nog åka in lite oftare. Har inte ens hunnit klart med veckans uppgifter, får plugga hårdare nästa vecka. Sen va jag hos natta, hon bjöd på mat, tack natta!. Åkte sen vidare till högskolan och hade juridik. Konsumentlagen! Fick reda på min första inlämingsuppgift. Efter föreläsningen så va det direkt ut till maxi oxh handla, kände mig väldigt stressad. Känner att jag ännu är det, kan inte riktigt varva ner.

SKall snart skriva en liten packlista och packa. Sen blir det nog sängen. Skall upp tidigt i morgon.
Kommer nog inte hinna blogga mer i helgen, kanske söndag. Vi åker ju till stugan i morgon. Ha en bra helg alla.



skola, all day long

Skall snart gå ut med hunden och hämta tidnigen, kanske få i mig något att äta får se. Måste tyvärr kör i det här vädret idag också. Skall först in till komvux och plugga matte, jippe. Det ligger först på schemat idag iaf.
Fan va sjukt trött i morse när jag vakna, känns som att jag inte har sovit ett dugg. i morgon skall jag upp kvart över 4, då kommer jag nog vara ännu tröttare. Jaja!

Det snöar fortarande, när skall de sluta kan man börja undra.
Anders försov sig i morse, men när jag sa till honom så verka han inte bry sig så mycket. Men jag tror han kom iväg i hyfsat bra tid ändå.
Efter att i gjord ansiktsmask igår, så känns min hy jättelen, skall kanske börja göra det lite oftare. Det va ett bra tag sen jag gjorde det sist.
Kan vissa människor växa ifrån varanda?!


"the"Lady

Det här är hunden som vi är hundvaktar för denna vecka
Hon ser ut som en riktig sjukling





Jag fick jobbet..

..så jag börjar på måndag, spännande!
Allt ordnar sig tillslut, skall se till att sälja en hel del :)

Har varit inne vid natta idag, vi handla mat på maxi, blev revbenspjäll med 2 olika potatis sallader.ROligt när man kan handla i delidisken. Sen såg vi en film, den första var för kass, sen den andra somna jag i så jag sååg inte så mycket.
Sen gjorde vi peeling och ansiktsmask.
Nu har vi fått tillbaka vattnet. Så snart skall vi duscha.
I morgon blir det skola hela dagen, först 10-11 matte , till natta och äta mat sen börjar skolan igen kl 13-16.45 juridik.
Sen direkt och handla, sen sova nästan för jag skall jobba på Lördags igen, 5-11. Sen blir det raka vägen ut till fårö.
Hoppas det inte är så halt som idag, är fan inte kul att köra då, så spårigt.

Puss Puss


Min dag

Idag så har jag varit ute och gått med inger och hundarna. I all snö. Jag vakna i morse när andesr skulle gå upp sen kunde jag inte somna om, så jag låg och såg lipstick junlge tills klockan halv nio.

Vattenpumpen i bro har gått sönder så vi har inte haft något vatten sen igårkväll, man märke då vad mycket man har vatten till. Du kan inte dricka, spola,diska,vattna blommorna, ge djuren vatten, duscha(som jag verkligen sulle behöva)..hur mycket som helst som inte går att göra utan vatten.Men yngve for in idag för att ev köpa en nya om det finns på lager, är det en beställningsvara blir det lite jobbigt. Han kom hem för en stund sen så vi får se vad han fick ta på.

Idag skall jag egentligen ha åkt in och pluggat matte, men det fanns ingen lärare där, så jag får ta det i morgon. Innan jag börjar juridiken. Stressig dag i morgon, men men! Sen blir det nog en underbar helg på fårö.
Jag skall träffa natta idag iaf, det blir nog inte inställt. Sen skall jag prova ut en BH.

Gos Gos

hunden står bredvid mig och bara vill att jag skall klappa och gosa med henne, så det får jag väl göra.

Gårdagen blev mycket lipstick jungle, for sen in och jobba till kl 21. Det va roligt, tre rätters. Innan ja åkte hem igår så åkte jag förbi maxi, Anders ville ha mat. Sen blev det lite gott gott också.
Ikväll skall vi till Källunge.

Idag skall jag plugga ifatt det jag missat nu i två dagar.

Har beslutsångest!

lipstick jungle.

Har helt fastnat i den serien, snart klar med säsong 1. Men som tur har jag säsong 2 hemma också.
Igår så gick min mobil sönder, Anders pilla på den. Så jag får väl ta och lämna in den snart.
Skall börja jobba kl 15, idag. Skall bli skönt att träffa lite folk, nu borde jag gå och läsa ur köplagen, eller jag måste nog.

Jag har fått min alla <3 dag present av älsklingen, jag skall få gå och få hjälp med att prov ut en BH som verkligen passar, ingen tråkigt vit eller svart. Som det alltid blir när jag köper en själv. Så fundera att göra det på torsdag.
Tack baby!

Snart är det alla hjärtans dag, skall bli mysigt. Vi har hyrt en stuga på fårö, vid sudersand. Där vi skall äta tre rätters och bara ha det mys, framför brasan. Längtar!


Thailand dag 24

(22 nov)

Vi vakna vid halv tio idag. Mäkte då att jag fått ännu mer blåsor på bröstet, jobbigt. Vi gick upp och åt frukost på hotellet.Jag åt en blandning av allt möjligt för 30 kr. sen betala vi för en natt till här på detta guest house. Louise och jag lämna in varsin påse med tvätt, tvättmedlet här lukta så sjukt gott. Sen satt vi en stund på internet. Efter internet gick vi bort till busstationen och boka biljeterr till bangkok, om två dagar. kostade 32 kr.
 Vi satt oss på en bar efter det ocg tog oss något att dricka innan vi skulle gå till baren som skulle ta oss till elefantridningen. Bilturen tog ca 15 min, sen va vi framme. Vi fick varsin vatten, för det va väldigt varmt. Sen klev vi på dem från ett torn typ, jag och anna vi fick en tjej men cornelia och Louise fick en gammal gubbelefant, som va 60 år. Som tur va hade vi iaf parasoll över sätet, annars hademan nog fått solsting. Vi gick upp och enr för backar och vattenhål. Cornelia va så rädd så hon grät :) Till sist gick vi upp för en jättestor backe där man kunde se över hela staden hua hin, där tog dem massa kort på oss och lät elefanterna gå själva, ibland gick dem hel knas, så man blev ju lite skraj.Vi fick även sitta på deras huvuden. På vägen ner såg vi även några apor i skogen. Efter en timme så hade vi ridit klart och dem hade en liten show för oss. Elefanterna dansa,spela boll, spela döda, spela basket, stod på bakbenen och på frambenen, spela munspel, tacka oss och satt ner. Vi mata dem sen med ananas. sen begav vi oss hemåt.
Tidigare idag hitta vi ett annat hotell som vi skall bo på i morgon natt, det stället hade pool. Igår så prata vi även med ägaren av den svenska estaurangen om att något vi saknar just nu är fiskpanetter, remouladsås och potatis. Snäll som han va så sa han att han kunde fixa det till oss, tills ikväll. Så vi skall dit och äta ikväll. När vi kom till hotellet igen så somna vi till ett tag, tog på krafterna att rida elefant. Gick sedan ner och åt fisk. Louise och anna gick sedan förbi skräddaren och skulle se slutresultatet, dem blev jättefina klänningarna. Sen gick vi och köpte thaiboxingbiljetter. 70 kr.
Innan boxningen skulle börja gick vi och kolla litepå marknaden, jag köpte ett par jeans. 140 kr. Sen gick vi till thaiboxningen och det va 5 matcher, med 5 ronder i varje. Först va det 6 nomal stora killa, sen två barn, sedan två spinkisar. En spinkis knocka den andra i huvudet så matchen avbröts. Vi satt på första raden så det kvätta svett och liknande på oss Häfitgt :)

forts följer..

Elefantridningen, thaiboxningen





Ny vecka.

måndag igen, en ny vecka.

Min dag:
-äta frukost
-plugga matte
-ut och gå med hunden
-läsa i köplagen
-ev in till stan en snabbis, måste köpa flikar till min lagbok
-ut och gå med hunden
-läsa i köplagen
-laga kvällsmat
-ut och gå med hunden

Sen senare får jag se vad jag hittar på..vi såg ju en film igårkväll men jag somna som en stock 15 minuter in i filmen typ.
Skall börja se lipstick jungle nu, fått hem säsong 1 och 2.
Jag hade rätt i morse va kroppen seg, men jag tvinga upp mig och ut med hunden. Blev bara en snabb promenad, men hon blev glad ändå.
Nu skall jag börja på mitt schema och äta frukost.

helt mörbultad.

känns som att jag bara har bättrat på min träningsvärk under helgen. Fredags=bowling, Lördags=va ute och gick en massa och sen dansa på krogen, Sen idag så har jag varit ute och gått en massa sen burit in ved och det får man träningsvärk av kan jag säga..upp och ner för trappen...Men det känns bra att man rört på sig iaf. I morgon kommer jag nog inte att komma upp ur sängen..
Jag känner mig som en 70 årig kärring, rent utsagt.

Det var här all träningsvärk börja!


om det är någon som bryr sig..

..så har jag lagt in bilderna till thailand dag 23.

Dagen har mest bestått av skogspromenader med älsklingen och hunden och även städning.

Baka även en kladdkakka som vi bjöd in Inger, yngve och erica på.
Ikväll skall vi laga mat och se en hyrfilm, fick ett brev på posten om att jag var speciellt utatagen till någon undersökning som man fick pengar för. Så jag har anmält mig idag, dem skulle tydligen skicka ut undersökningar då och då.
Låter spännande, får se va det innebär. Imorgon skall jag plugga, lagboken!

Jag är uppe idag..

vakna kl 9 och mådde faktiskt bra, gick då ut med hunden. Sen hamna jag framför tvn och ser på nyhetsmorgon.
Funderar på att städa idag, skulle va skönt att få det gjort.

Igår så hade jag jättekul, vid va kvar på bogegatan till kl kvart i tolv. sen gick vi till bistro och kolla läget, men vi drog vidare till Munken och där va det en hel del folk. Träffa vissa som man inte sett på jättelänge, roligt.

inflyttningsfest ikväll....

på bogegatan!

Så vinaren ligger i kylen och väntar på att bli uppdrucken.:)

Bowlingen igår vann jag stort över både anders och erica,roligt :) 3 strikar fick jag in..gick bra även fast man drack öl, brukar annars va tvärtom..

Nu är man ansvarig för en hund i 1,5 vecka framåt, Så jag va uppe i morse kl 8, kände mig väldigt duktig. Skall sanrt gå ut med henne igen..

Nu skall jag göra mig i ordning! Ha en trevligt Lördagkväll för det tänker jag ha.

6/2

Nu har min fredag börjat, jag har redan hunnit göra närvaroprov på matten och skickat in en inlämningsuppift till juridiken. Så nu skall jag nog kasta i mig en macka sen skall jag ut och gå. Blir nog lite läsning ur köplagen innan skolan börjar kl 13.15.

Direkt efter skolan skall jag åka och handla snabbt. Sen hem och byta om sen åka och bowla. Skall bli skoj det va ett tag sen man gjorde det. Bussen kommer och hämtar oss kl 19. Så det blir kanske lite tajt. Skolan slutar 17. Sen blir det mat på bowlingen också, antingen pizzabuffé eller tacosbuffé.

Imorgon skall jag på inflyttningsfest, skoj skoj!

Snart är det helg, skönt att koppla av från skolan lite.


Fick det förklarat

Jag har ju kört fast i matten, så jag skicka ett mail till min lärare och fick tillbaka en förklaring, så nu fattar jag den lite mer.
Känner mig stolt att jag hunnit plugga så mycket jag gjort idag faktiskt.
Så nu skall jag åka iväg på en kväll med tjejerna.


Thailand dag 23

Jag vaknade först vid 8.15, men somna sedan om och vakna igen kl halv tio av att cornelia och anna knacka på våran dörr.
Vi duscha av oss sendan gick vi och betala för en natt till.
Efter det gick vi och åt frukost på en svensk restaurang, han kom från göteborg. Vi fick juice och 2 halvor grovt bröd(det finns annars inte grovt bröd i thailand). 1 halva va med ägg och kaviar och den andra med salami. Sen blev det även varsin kanelbulle. Allt gick på 25 kr var. Han hade också ett barn med en thaia. (eller man kanske inte skall skria thaia Anna?! Det betyder ju något annat :) ) . Sen gick vi runt och kolla lite på stan. Vi gick bla ner till stranden men det var inget fint väder och höga vågor. vattnet va helt grumligt. Efter ett tag kommer vi fram till en tandläkare, dem andra beställer tid här. (Gratis att kolla tänderna här). Sen boka dem även tid för ett sätta på en diamant på tanden.
Sen gick vi till den svenska restaurangen och åt skagentoast. Mätta efter maten gick vi till ett internetställe. Vaknade med munsår i morse så jag var på ett apotek och köpte munsårsalva. Märkte även idag att jag fått brännblåsor påhalsen, och sendan ner på bröstet. Skit jobbigt, Louise fick det och hon flassa så det såg ut so en hudsjukdom :P .
Vi gick även till en bar, där vi boka en elefantrip. 160 kr.per personen. Så i morgon skall vi rida och se på elefanter.
Det skulle tydligen vara kungens elefanter. Blev en glass på mcdolands efter det 11kr. Jag köpte färgade linser idag också, kostade 90 kr med rengöring och allt. Va även införbi en affär so vi fick ett tip som att där skulle det finnas haribo godis och det gjorde det, men inte så mycket. Så vi handla lite snacks. Sen satt vi på internet ett tag till.
Jag gick efter en stund och duscha och gjorde i ordning mig lite. Idag fick vi armband av cornelia med våra namn på och dem svenska färgerna(Jag tog av mitt bara för någon dag sen).
Sedan gick vi till en frissa och tvätta och föna håret, 40 kr. Där va det en killhund med klänning som satt på en katt , konstigt.
Vi gick sedan och åt på den svenska restaurangen som ligger granne med oss. Jag av sugen på en riktigt köttbit. Så det blev pommes, bea, lövbiff med västerbottenost. Gott som tusen. 52 kr. Under middagen så blev det en sångtext om hittler, men refrängen va från en annan låt, kommer inte ihåg vilken för tillfället.
Proppmätta därifrån gick vi till nattmarkanden, jag köpte ett par jeans och en t-shirt till anders för 200 kr. Utanför restaurangen träffa vi på en unge, som skullehålla Louise i handen, som såg konstig ut, hon bad louise köpa ett par skor till henne. Vilken tiggare, va meningen att man skulle tycka synd om henne.


Forts följer..

På promenad, stranden va inte så trevlig, Louise och jag hos frissan



Torsdagmorgon

Linn och Louise kom aldrig igår, Linn har blviit sjuk igen, trist trist. Krya på dig.

Nu är jag uppe iaf, skall ta och läsa tidnigen och äta lite frukost.

Så här tänkte jag lägga upp min dag, idag:

-frukost
-plugga
-ut och gå
- plugga
- duscha
- Sen iväg på tjejkväll


Skall försöka hålla mig till schemat.
Det blev inget thailand igår heller, tar det snart iaf.
Igåkväll så laga jag  och Anders mat, sen såg jag lite på tv, sen såg vi på en film "the shepherd" tror jag den hette, helt okej. Sen titta jag även på top model.


intervju

Nu har jag varit på en jobbintervju, gick bra tror jag. Han sa att det lät posetivt, men vilka jobbiga frågor :P
Han skulle höra av sig inom en vecka så vi får hålla tummarna.



My love



Kärlek<3

Onsdag!

Gick upp vid åtta idag så jag skulle hinna med allt idag. Läste klart i civilrätten, kändes skönt!

Gud va kul det skall bli att träffa Linn och Louise, idag blir det äntligen av :P
Måste hinna städa lite innan dem kommer, sen räkna lite matte, satt med det igårkväll, har kommit till en del som inte är så lätt. Men det fattar man väl snart.

Skall iväg på en grej vid 12.30, hör av mig senare hur det gick...

Snart dax att skriva en dag i thailand, kanske hinner med det ikväll.

Nu skall jag hämta tidningen sen dricka lite te..kanske få i mig en macka också.

Trött i kroppen.

Känns som om alla jag känner har influensan nu, så peppar peppar,  så får jag inte den ..

Skönt att få komma iväg att jobba idag, träffa lite folk..men blir bara mer att plugga resten av veckan, men det får gå..

Har precis sett klart alla avsnitt som finns ute av "chuck" nu och jag kan inte bärga(eller hur det stavas:P) mig tills det kommer ut ett nytt.

Nu skall jag sova, gick upp 4 i morse..!!

Pengar rullar in..

Har stått på en loppis idag och sålt pryla, jag fick ihop 415 kr. LIte extra pengar iaf..

Sen ringde Titti idag så i morgon skall jag jobba på koggen 5-13..Börjar känna mig lite små kass, alla runt omkring en har ju influensan nu, blä hoppas inte jag fått den alltså.

Har fastnat helt i serien "chuck" nu, as bra!

MIN KROPP KÄNNER SIG TRÖTT.

RSS 2.0