kul-

KUl att det är så många som kollar ens blogg även fast man inte skriver, men nu tänkte jag slänga in ett inlägg. De senaste dagarna har jag jobbat och chefen har nu gått på semster så det blir frukostasvar för min del, bara de inte ringer kl 4 en morgon och säger att de är sjuka, då får ni spö, nej blir det så får det väl gå, får ju betalt för de :):), fast de kan ju gärna ringa Sandra :).

Helgen blev det lite party, men bur var inte överdrivet kul. Kass musik!! Så de 250 kr de kosta att gå in var nästan inte värt de. Skulle ha gått på munken eller något annat ställe, då kunde man iaf ha fått välja vilken musik man ville dansa till, eftersom de finns fler golv där.. Men jaja!!

Igår fyllde lillbror år då blev det mat där ute och fika, grattis igen lillebror, man kan inte tro att min minsta lillebror är 17 år nu. Fan nästa år får man ta körkort, roligt för han. Men jag börjar känna mig lite smått gammal nu :):), även fast jag bara är 21, fyller 22 i december.

Idag är det äntligen fint väder, så det blir stranden idag men min kära. Får se hur varmt det är i vattnet om det blir något bad. Kan tänka mig att det är rätt kallt eftersom de regnat så himla mycket här de senaste tiden.

Nu skall jag dra iväg till beachen, ha en skön dag alla och njut av solen, vi vet inte vad det blir för väder i morgon.

Ps. inget nytt om huset, vi har sagt att vi vill ha det nu är det bara en väntan och se vem som får de ds.


Hustitt!

Idag har vi varit och kollat på huset en gång till och det känns ännu bättre nu. Nu vill vi bara ha det och vi hoppas att det är rätt person som köper marken så att vi kan köpa gården för de bra erbjudandet vi fått.

Allt känns så bra nu och jag hoppas det håller i sig. Idag vart det jobb och efter det var det en koll på huset sen en fika med pappa. HAn var även med och kolla på huset så att vi kunde få en bättre bild utav det, vad som behövs göras och det är ju verkligen något att sätta händerna i kan jag säga, men så sjukt kul.

Nu har jag och Anders grillat och nu skall vi ut på en inlinestur, skönt att röra på sig, sen blir det nog sängen för min del. Börjar 5 i morgon bitti igen och i natt blev det inte så mycket sömn, hade så svårt att sova.

PÅ lördag blir det utgång och det skall bli awesome.....:):):):):)

Hepp Hepp!!

Jag och Anders i Bua utanför Göteborg för 4 år sedan.



partylite

Under de månaderna jag varit med i partylite har jag samlat ihop 180 poäng och med de kunde jag beställa 50 höst/jul  kataloger och ett ljuspaket, gratis! Superbra! Sen har jag skickat ut rea bladet som är i juli månad till massa vänner och personer som har handlat från mig tidigare, det är bara att höra av er, ni som är intresserade.
Nu är jag taggad till tusen inför hösten och skall köra på stenhårt med partylite, skall bli superkul! :):)

Idag har vi mnest slappat och jag har sålt min cykel, jajajajajaja!!! SÅ skönt! En slant till där att lägga i sparbössan, den måste fyllas rätt snabbt nu. Så man får spara in på allt.

I morgon skall jag jobba och sen skall vi ut och kolla på huset en gång till, för er som vill veta så har vi ett hus på G iaf! Jättespännande tycker både jag och Anders.

Sov gott alla, för nu skall jag gå och lägga mig.

kul kille.

Anders satt uppe och spela datorn med jonas tills kl 7 i morse eller vad den var. Så han ligger och sover nu, kul att han gör det på min lediga dag...Pust!! Han kommer ju inte vara hemma så mycket på sin semster eftersom han skall till norge och till sthlm.

Jag har varit inne och pantat alla flaskor för några månder tillbaka, även midsommarefesten. Kan säga att det var en hel del. speciellt om man skall panta det själv. Blev iaf nästan 150 kronor.
Passa även på att handla så nu ekar inte vårt kylskåp lika mycket som innan.
FÅr se vad dagen har att erbjuda och när den där nissen har tänkt att vakna, känns inte så kul att sitta här hemma själv iaf. Sen kan jag inte röra mig allt för långt bort för det var en som skulle komma och kolla på cykeln idag, hoppas jag får den såld.

Mn första katt Moltas.


dunder och brak

Gud vad det har blixtrat och åskat. Det slog så hårt här hemma att golvet rörde på sig, alltså inte som en jordbävning, mer som att man kände att det slog i närheten så att det kändes i fötterna. Trodde det var över där vid två tiden. Men när jag kommer till jobbet vid fem så börjar det igen och värre denna gång, tur Lisa var där också annars hade jag nog dött. Det blev strömavbrott och strömmen kom tillbaka 45 minuter innan mina gäster skulle komma. Det var bara för mig att kasta ihop de där två rätterna snabbt. MEn jag klara det men jag kan säga att jag var en aning stressad och svettig.
Nu sitter jag h'r hemma och andas ut och undrar om det är över ännu. Ser ännu märkt ut. Vill att Anders skall komma hem så att jag inte skall bli rädd när det åskar :)

Igår blev det en spontan utekväll, vi hamna på munken, väldigt trevligt och väldigt varmt. Mötte sedan på Anders och vi hade sällskap hem, blev inte en sån dyr taxiresa. Skönt..

I morgon kl 9 skall vi på ett viktigt möte, önska oss lycka till!

Bilder från västkusten

Sara och jag

Anders och jag

Jag och min vinst på Liseberg

Min älskling, när vi spelar Minigolf


Redan den 16 juli

vart tar tiden vägen?!
Dagarna i sthlm och på västkusten var helt fantastika, avkoppling och en massa aktiviteter.
Nu har vi iaf kommit hem till gotland och giår var jag på stranden med Familjen, bada två gånger. För det är ju så sjukt varmt i vattnet.
Sen på kvällen träffade jag Hanna och Lovisa för att äta en bit mat och kvällen slöt hemma hos Lovisa med en kopp te, en mysig kväll. Var ett tag sen man sågs så det var mycket att snacka ifatt.

Idag har jag mest slappat här hemma, skall börja jobba om en timme. Har varit så varmt idag så jag knappt orkat vistas utomhus, så det blev lite fix inne och lite bokläsning i skuggan.

Nu skall jag byta om och sen åka in för att fixa tvårättersmiddag för 24 pers ikväll på Gvik. Hoppas det går fort, vill egentligen bara vara hemma och ha semster med älsklingen.

Dagen D

Idag så åker vi och det skall bli så kul. Tror jag är färdig packad och städad. Vad gör det annars då för vi skall ju till ullared så har man glömt något kan man alltid köpa det där. Verkar som att der inte blåser så mycket idag iaf, så det blir nog en bra överresa till nynäshamn.

Har börjat jobba 5 hela veckan fram till idag, och det känns i kroppen verkligen. För man får inte den kloka sömnen.
Men nu skall jag vara ledig i 7 dagar så det kommer bli nice och förhoppningsvis får jag sova ut lite, fast var inte så säker på det eftersom vi skall ju göra en massa skoj och dricka en massa vin och cider :):)

Familjen är just nu ute på stångapslen och jag skulle så himla gärna och vilja vara där. Förra året jobba jag också hela stångaspelen och detta år är jag bortrest. Men jaja! Det kommer fler år.

En bild ifrån när jag och Anders kör balar i bro, förra veckan.


Fort går det..

Vädret är inte på topp idag men det gör inte så mycket har jobbat sen fixat en hel del inne. Om 2 tinmmar skall jag och Anders göra något skoj :D

På senaste har jag jobbat, varit på stranden, på 50-årsfest mm. Sommar är som bäst nu och jag gillar det.
Ser ut som att det skall börja regna nu bara , men lite regn kan vi behöva nu, det är ju så torrt överallt. Gör ju ont att gå i gräset barfota.

Nu är hela dubbelsängen full med saker vi skall ha med oss, för på torsdag åker vi till sthlm och på fredag bär det av mot västkusten och laholm. JObbar fram tills dess och sen skall det packas och städas och inhandlas det sista.

En av mina katter eller båda har spytt och skitit diareé över hela huset i morse, stackarna. De måste ha fått i sig något galet. Hoppas de blir bättre snart iaf, innan vi åker så att inte Sandra och Niclas får torka upp det för jag höll på att kräkas idag när jag skulle torka upp det och det rann ner på golvet igen, usch!!! Brukar annars inte vara känslig för sånt, men det var lite äckligt.

Hej så länge!

PÅ 50-årsfesten
Anders, jag, Marcus, Pappa, Rasmus, Ida

Mormor kastar hästkor och vi hejjjjar på!

Anders och Jag

 


Fredag

Var ett tag sen jag skrev nu. Men det händer så mycket annat just nu, har varit ledig i tre dagar nu så då har jag varit med vänner och familjen och bara haft det bra. SÅ skall livet vara!
Orkar inte lägga in några bilder nu, men har knäppt en hel del.

Nu är det bara 6 dagar tills vi åker till Västkusten med Sara och Jocke och jag ser verkligen fram emot det, skall bli så kul att komma bort från ön ett tag och bara ha det underbart. Måste kanske börja kriva en lista med grejer som vi skall ta med, börjar kanske bli dax för det...

Nu orkar jag inte sitta här inne länge!

Blir lite ledsen att man inte hör ett ord längre, är jag bara viktigt ibland?!

RSS 2.0