Ja, ikväll åker vi upp till sthlm....

..och sen i morgonbitti åker vi till kreta. Längtar verkligen. Jag har lite småfix kvar här hemma att göra. Duscha, raka benen och de där sista. Sen packa ner tandborsten och de.
Anders försov sig i morse, inte bra, men han verka komma iväg i shcysst tid ändå. jag fick väcka honom.

Anders kör in mig till båten sen....så jag får krama på han en sista gång på ett tag.

Jag bjuder på en bild ni får nöja er med tills jag kommer hem och skriver igen. (från thailand)


Snart åker vi

Idag skall jag åka till vallstena och träffa mamma lite, får se om de är någon mer hemma. Vi skall äta lunch.
Sen skall jag jobba ikväll, börjar 17.

Skall försöka plugga lite idag också sa att jag inte behöver plugga så mkt när jag är iväg, eller de gäller mest läsning bara.

Jo i övermorgon åker vi upp till sthlm, sen bär det av till kreta på torsdag morgon. Skall bli jätteroligt.

Har haft så ont i magen igår så jag hoppas de går över, men de känns lite bättre idag.

Lite bilder från våran mysdag igår











Härlig helg

Igår jobba jag från 7-13. Sen åkte jag direkt hem och då fixa vi i ordning kohagen så att vi kunde släppa ut korna. Fi fan va jobbigt, va helt slut i kroppen på kvällen.
Åkte sen in och handla tills kvällen, vi skulle nämligen grilla. Jag tog den sista flintasteken på maxi igår. Bara så ni vet.

Idag så har jag varit ute med hunden,. vi är hundvakter, sen så sva jag med när dem släppte ut korna. Dem blev så glada, helt lyckliga. Det va roligt att se.
Vi åkte sen in på joda och åt brunch sen åkte vi till maxi och köpte fick och åkte ner till brissund och låg där och hade det mys och fika. Med kaffe och munkar bland annat.

Kan lägga in lite bilder sen om jag hinner.

Redan fredag

Igår va en lång dag, börja jobba kl 5 på morgonen hade några timmars paus på eftermiddagen sen börja jag jobba igen kl halv fem. I slutet kände man hur trött man va :)

Va och hämta mamma och pappa i onsdags, roligt att se dem igen. Fick även lite presenter och graj. Tack<3

Idag skall jag till skolan börjar kl 13 sen slutar den kl 15, då skall jag direk till jobbet och jobba hela kvällen. I morgon börjar jag 7 på morgonen, så de blir nog inte så många timmars sömn inatt.

Men sen i helgen skall jag umgås med Anders innan jag åker, har blivit en hel del jobb på senaste + att jag bott i vallstena så man har itne sett så mycket.
Vi skall iaf grilla i helgen har vi bestämmt.

Har börjat packa lite smått idag lagt fram och tvättar lite, gud va kul de skall bli. Håller tummarna bara för att de är fint väder.

Thailand dag 33, 1 dec

Idag satt vi klockan på kvart över sju, för vi skulle äta frukost kl halv åtta. Idag orka jag inte alls mycket frukost, men tryckte i mig så mycket jag kunde iaf.
Sedan gick vi bort till turistbyrån. Anna hade spytt i natt så hon mådde inte så bra, så hon kunde tyvärr inte följa med idag.
Vi fick vänta i över 25 minuter innan våran taxi kom. Märkte redan efter 10 meter att det skulle bli en jobbig åktur. Han körde helt enkelt som ett svin, jag undrar om han hade körkort över huvudtaget.  Han körde fel väg flera gånger och vi va så nära att krocka flera gånger, speciellt en gång, då de stod en moppe på sidan av oss. Stackars cornelia som satt framme. Vi trodde inte att resan skulle ta så lång tid men den tog 1h 40 min. Så mitt i allt fick vi säga till dem att stanna vid en toalett för vi behövde gå på toa, iaf jag. Vilken hemsk taxiresa. Tillslut va vi framme, helt dött me folk va det, skönt så vi kunde spirnga runt hur mycket vi ville. Va bara en massa skolklasser där som hade undervisning och så lekte dem. det första vi gjorde när vi kom dit va att gå och säga till i receptionen att vi ville ha en annan taxisnubbe. Dem gjorde så gott dem kunde.
För vi vägra att åka med honom igen. Vi fick sen ett klistermärke på bröstet och va redo att gå in i parken.
Vi gick först till dinoland oxh åkte en jeep runt och kolla på alla dinosaurier (ej riktiga). Sen gick vi till africaland och åkte ett tåg runt och såg på afrikadjur. (ej riktiga). Efter de va så så törstiga så vi gick och köpte något att dricka även en glass blev det.
Sen va vi redo för lite skräck så vi gick in i spökhuset. Cornelia va jätterädd, hon gick och tryckte sitt huvud mot louise väska.
Men de va faktiskt lite läskigt, men blev rädd några ggr. Det va ju helt bläcksvart där inne man såg inte ens vart man skulle gå. Efter det gick vi och kolla in vattenland, rätt dött då.
Därefter åkte vi en karusell som hette bläckfiksen. sen aladins matta och därefter vikingabåten. Som både jag och louise höll på att ramla från när vi va högst upp. De va skit läskigt, i bötjan trodde vi att de hör va ju en barnlek, men när den nådde sin topp då va det i stort sett 90 graders vinkel och jag och louise vi satt ju inte fastknäppta. Vi överlevde den iaf.
Nu va vi hungriga så vi gick och åt lunchbuffén. De va thaimat, men inte så god thaimat så jag åt inte så mycket.
Efter maten gick vi och mata jättestora maler, och då menar jag typ nästan en meter långa malar.
Sen åkte vi raketen, den va inte så kul trodde den skulle var roligare. Sen fick vi syn på den roligaste karusellen ever.
Man satt typ som i ett tefatpå bänkar sen var de bara en stång över huvudet som man kunde hålla i sig om man ville. När karusellen satt i gång börja dem spela hiphop musik och karusellen hoppa i takt med musiken. Man satt ju inte fast i något så man flög hit och dit och skratta så man höll på att dö. har nog inte skrattat så mycket i hela mitt liv, gud vilken karuseel. Önskar vi har den i sverige, men de tror jag inte. Vi åkte den 2 ggr i rad och de va mycket smärtsammt och roligt.
Sen va vi så varma så vi gick till vattenland, Där åkte jag och louise och cornelia en spiralvattenbana.
Sen åkte jag och louise en lång bana, så e stort sett bara gick som ett stup ner.
På vattenland så bada och sola vi och åt popcorn. Sen gick jag och Louise i spökhuset igen, denna gång gick de lite bättre, vi gick även om några thaisar där inne. Så när vi kom till slutet så bestämmde vi oss för att skrämma dem. Så vi satt oss bakom en sten och så när dem trodde att allt va slut så hoppa vi fram och dem blev skiträdda speciellt en kille som gick med en handväska. Tjejerna skratta så åt honom..
Sen åkte vi alla den roliga karusellen igen 3ggr i rad och den blev bara värre och värre. Cornelia hon ramla ner på golvet. Tror inte att ni kan föreställa sig hur den karusellen va som inte har upplevt den, lite svårt att förklara den. Men den är iaf den roligate jag åkte någonsin.
Efter det va vi helt mörbultade, blåmörken överallt och skrapsår. Men de va de värt, man mådde lite illa och va yr efter, för man hade ju flygit runt som i en tvättmaskin typ. Jag hade sjukt ont i svnaskotan för jag hade studsat på den ett antal gånger.
Vi gick efter det och skulle kolla taxi, den taxikillen kom inte igen iaf. Så vi fick betala en taxi hem.
Vi bad om taximeter, då sa han att de skulle kosta 10 kr extra för att han va tvungen att köra genom tullen för att komma till motorvägen. Fine!
Men han körde oss nästan ända ut till flygplatsen, vi mötte 5 polislastbilar som blinka som några galningar. Man kan ju undra va de va i dem. Tillslut vänder han iaf och då har vi inte bara fått betalat 10 kr extra, utan även 12 kr till. Låter fjantigt när man skriver de i svenska pengar. Men vilket lureri.
Den här taxigubben han höll aldrig en jämn gas och tryckte på gasen hela tiden upp och ner upp och ner. Så man blev ju helt vaggad hela tiden. Efter ca 45 minuter va vi iaf hemma igen. kostade 60 kr för dem taxiresan + de extra pengarna.
Vi gick då till hotellet och prata med Anna och hämta våran biljett vi lämnat vid resebyrån. Sen blev det hamburgare på macdonalds. 22 kr
Vi gick sen hem och satt oss vid datorn och kolla flyg och telefonnummer så vi kunde få komma hem eller till kina.
Cornelia och jag gick och ringde till vårat flygbolag, men dem kunde inte göra något. Sen ringde vi till sas och dem bara att de fanns typ inga flyg hem.
Sen köpte vi godis och tröståt.
Kunde inte vända bilderna, alla nådde adult strecket utom Louise





Cornelia ser lite rädd ut i bläckfisken

Jag och louise ensamma

Samma här

"Kolla va vi har slagit oss"

Närbild på cornelias arm, efter karusellen. 2 Av ett antal blåmärken




thailand dag 32, 30 Nov

Vi gick upp kl 10 idag för att äta frukost kl 10.30. Efter frukosten satt vi oss vid internet ett tag. Därefter vila vi en lite sväng på rummet, tills cornelia kom och väckte oss. Då gick anna cornelia och jag på fotmassage, Louise låg kvar och sov. Massagen kosta 44 kr. Dem skratta så mycket åt coenelias tatuering och fråga jättemycket om dem. Vi blev lite fundersamma va den egentligen betyder. :) Fick fick ha våra fötter i något vattenbad först, som såg ut som piss. Men de lukta gott.
Vi gick tillbaka till hotellet efter massagenoch jävlades lite med Louise. Efter de va vi alla hungriga, så vi gick till ett pizza ställe och åt. Jag åt pasta carbonara 26 kr.
Vi dela allaihopen på några bacon och ost snurror. Dem va inte så överdrivet goda. Men de gick ner.
Sen blev det en tur vid datorn igen, måste ju ha lite kontakt me omvärlden, när man sitter fast i bangkok. När jag hade tröttnat att sitta vid datorn, så gick jag en sväng på stan, när dem andra satt kvar.
Jag gick tillbaka till dem andra senare, då gick cornelia och anna på massage, då satt vi kvar ett tag till.
De kosta inte så mycket att sitta vid datorn på vårat hotell, 2 kr för 20 minuter.
Louise höll på och skulle föra över musik från cornelias mp3, men de visade sig tillslut att dem va borta i slutändan. upps! :)
Lousie och jag kolla lite på gatan utanför medans vi  vänta på de andra två som va på massage. Hitta ett stånd med massa smågrejer för endast några kr styck. köpte hårband och lite smågrejer. När dem va klara så köpte vi lite mat och frukt på gatan sen gick vi tillbaka till hotellet och snacka massa skit och fula oss.
Sen gick vi ut en sväng till och de blev en sväng till vid datorn. Vi satt oss på glassbaren, jag åt någon chokladglass.
När vi satt där hörde vi en polisbil komma i full fart, han stanna till lite längre ner på gatan och lät jättehögt.Vi vet än idag itne va det va, men den första tanken som slog mig var att nu komma demostranterna :P . Efter glassen gick vi och boka biljett till en äventyrspark, som heter siam park. kostade 170 kr för en heldag, men åkband och mat på dagen sen även tillträde till vattenland och taxi till och från parken. Idag sa dem att flygplatsen kommer vara stängd länge.
Så vi börja tänka om lite att kanske åka buss till phuket och åka flyg därifrån till hongkong. Imorgon skall vi kanske prata med flygbolaget.
Nu börjar dem prata om att de börjar samlas motdemostranter så nu vet man inte alls vad som kommer att hända.
Vi hoppa duschen sen och så la vi oss, märkte att klockan va rätt mycket efter 02.00.


Sörjan som såg ut som piss

På Pizza stället




Tisdag

Idag är jag ledig från allt jobb, men måste plugga. Men då kan man iaf vara ute i solen. Sen måste jag storstäda huset för mamma och pappa kommer hem i morgon. Inte för att de är så skitigt, men skönt att göra de iaf.

Tänkte skriva en massa om thailand idag. Så kika in lite senare..

Vakna halv sju i morse och va pigg, så de va bara att gå upp. Jag hannnn servera marcus frukost innan han gick till skolan.

Jag tycker ni är dåliga på att kommentera i bloggen. Hade vartit roligt med någon kommentar då och då :)

Ikväll skall vi nog grilla om vädret håller i sig.

Måndag

grillningen i lördagskväll blev jätte god. Blev lite pilkastning efteråt, jag har nog aldrig varit så bra förut, varje kast sög sug till mitt, eller hur man skall förklara. Jag skratta bara för jag fatta inte hur jag gjort, mitt bästa kast var iaf 128 poäng på tre pilar, de är inte så illa pinkat.

Igår jobba jag igen tidigt, gick bra. Va hemma till tolv igen. Då blev vi bjudna på mat av farmor, kroppkakor, sen åkte vi och fiska jag, anders, rasmus, ida och marcus.
Vi va på två olika ställen men fick inte en fisk en gång. Fy va tråkigt, men vi får göra om de och då går de bättre förhoppningsvis.

Jag va helt slut när vi kom hem så jag somna på soffan, inte så ovanligt denna helg. Sen åkte anders hem igår så jag får sova ensam några nätter till.

Idag skall jag plugga lite, eller jag håller på med det nu. Sen skall jag åka in och jobba vid 17.
Det är min 7:e dag i rad nu, men i morgon skall jag få ledigt. Skall bli så skönt.

Nu är det inte så långt kvar tills vi åker till kreta, vi åker upp till sthlm nästa onsdag, sen på torsdag morgon åker vill kreta. Jag kommer hem till gotland igen den 7 maj sent på kvällen.
Skall bli så skönt att komma iväg till värmen, håller tummarna bara att det är fint väder där nere.

Trött idag.

klockan ringde strax efter fyra, då va de bara att gå upp. Satt mig i bilen och skulle hämta fanny. Brödet va försenat på jobbet så lite panik blev det innan de kom men de löste sig.
Allt flöt på jättebra, såv i sluta kl 10.

Jag åkte hem och slockna en stund på soffan sen så, laga jag och marcus mat.
Sen baka jag och marcus brownies och en sockerkaka.

Sen somna jag en sväng till efter jag marinerat kött tills ikväll. Vi skall nämligen grilla, jag har marinerat fläskfilé och kyckling. Sen skall vi ha klyftpotatis med tzatsiki m.gräslök och smörstek grönsparris. Jam!!

Imorgon skall vi åka och fiska efter jag jobbat klart.


tidig morgon

Jag börja fem i morse, och när jag vakna så var de så jäkla kallt. Satt mig sen i bilen och såg att de va -3,5 grader så inte så konstigt att de va kallt.
Va även kallt när jag kom till jobbet, fick ringa och skälla lite på vaktisarna så fixa dem de :P

Skulle ha gått i skolan idag egentligen men jag hade så ont i magen så jag åkt ehem efter jobbet istället.
Tänkte att jag skulle ut och ta en promenad, eftersom magen verkat ge med sig efter en alvedon.

Känner att jag somnar omjag blundar, så jag får försöka hålla mig sysselsatt.

Idag får jag träffa Anders, äntligen har inte träffat honom sen i tisdags morse. Är några dagar, speciellt om man annars sover ihop alltid.
Måste gå och lägga mig i klok tid ikväll iaf, börjar fem i morgonbitti också.

Hejs svejs!

Bor i vallstena

Jo denna vecka är mamma och pappa i spanien så då är jag "lill mamma" i vallstena, kör även deras bil.Jippi :)
Fan va jag älskar nya bilar. är en sån skillnad. (Men tråkigt nog dyrare)

jobbar även skit mycket denna vecka och nästa, så jag vet inte hur social jag kommer vara här i bloggen. Får ta och skriva när jag får en stund över.
jag har iaf precis gjort köttfärssås, så dem har may ikväll när jag drar till jobbet.
Imorgon börjar jag kl 5 på morgonen och jobba fram till elva någongång. Sen så skall jag till skolan kl 13. Blir en lång dag även i morgon. Och tidiga morgnar hela helgen.

Prata med mamma för en stund sen, dem hade det bra, börja bli mulet bara och det stod att de skulle hålla i sig. Men hoppas de blir bra väder för dem, man kan ju inte alltid lita på vädergubbarna.
Dem skulle rida kamel i morgon, roligt för dem.

Kolla in gamla kort idag, gud va roligt de är och se va man har förändras och tur är väl kanske de..för på vissa bilder så ser man inte så snygg ut nej. Men ser jag på kort igen om 10 år och kollar på hur jag ser ut idag så kanske jag inte tycker då att jag ser bra ut, tex klädesel. Men that´s life!!!!



Thailand dag 31, 29 Nov

Vi satte klockan på halv 10, för att äta frukost kl 10. Men vi åt nog frukost närmare 10.30. Samma frukost idag igen, man börja bli trött på den nu. Sen satt vi en stund vid datorn. Jag och Louise gick och skulle kolla på en klänning jag kollat på innan. En nyårsklänning. Det blev den, kosta ca 80 kr. Sen blev det lite andra småköp. Louise köpte även hon en kläning. Vi gick tillbaka till hotellet och visa dem andra klänningarna.
Sen tog vi en taxi till MBK. På ävgen dit såg vi ett ställe med massa polisbilar och ploiser. Sen va det avspärrat med däck och taggtråd. För att demostranterna inte skulle gå där. På MBK gick vi och köpte biobiljetter till filmen sexdrive. Den skulle gå klockan 17. Så vi hade några timamr at fördriva först. Vi gick runt och kolla lite, jag köpte en MP4 till anders, bland annat.
Sen va vi så hungriga så vi gick till samma restaurang idag igen, till salladsbaren. jag tror jag tog om mat 4 ggr + efterrätt.
Efter maten gick jag och beställde 6 filmer som skulle vara klara efter bion. Sen blev visst klockan så mycket så vi sprang till bion. Men på vägen till bion så såg vi lösgodis, det är ingen vanligs syn i thailand, så vi köpte. Bion va skitrolig. Efter bion gick jag coh hämta filmerna.
Sen kände vi oss rätt färdiga på MBK, så vi tog en taxi hem. Det är så fint med deras julutsmyckning. I taxin hem flörta vi med tuk tuk :arna. Skit skoj :) Dem börja köra ifatt oss och massa, hahaha, va man kan ha roligt i en taxi. Såklart va dem som körde gamla gubbar och fula som stryk. Väl hemma på khosan road ffyllde cornelia och louise på sina MP4.
Jag köpte köttspett. Sen köpte jag och Louise varsin ljuslykta, hemmålade. Kostade endast 10 kr st.
När alla var klara gick vi tillbaka till hotellet, men åt majs på vägen tillbaka. Sen satt vi en sväng på internet igen sen sov vi.

Lite dåliga bilder, men syns iaf lite om julutsmyckningen





Uppdatering

Tänkte uppdetera lite va jag har gjort nu i påskhelgen.

Torsdag: Jobba jag från 7-16.30, va en rolig dag. Jobbet hade påsklunch där de bjöds på lammspett blanda anant, jättegott. Sen kom en magiker dit, va en jätteskicklig sådan. Kul att träffa alla från kontoret och dem andra. Stress stress va det iaf till slutet, jag fick kasta ut dem för att jag skulle på påskmiddag i bro direkt efter. Fick en jättefint rött vin av Bossen :)
Åkte hem och då va de påskmiddag i bro, vi hade gjort paj så de va knytis. Barnen måla ägg först sen åt vi paj och fruktsallad till efterrätt.

Fredag: Påskmiddag hos mormor, med "hela" släkten från mammas sida, vi blev inte så många men de va trevligt ändå. Vi åt sill och de vanliga till förrätt sen blev det lammstek. gott! Efter det blev det äppelkaka till efterrätt. Vi va även ute och lekte leker,kasta stövel, kasta bollar och frisbee och gick tipspromenad. Måste bara tilllägga att jag vann tipspromenaden. :)
Gick sedan in och åt chessecake. De är gott, men man va ju så mätt. Blev en långpromenad till moffo på kyrkogården, den va nog närmare två timmar. När vi sen kom tillbaka så blev det lite lätt kvällsmat. Sill och potatis.
Vi åkte sedan hem och slängde oss framför tvn, jag somna rätt snabbt, men anders satt uppe länge.

Lördagen: Jag och anders fick för oss att gå på en långpromenad, den blev 2 timmar lång. Vi gick lång ner i myren, jätte fuktigt i marken så mina tygskor va jätteblöta. Vi va och fånga salamandlar, fannas jättemånga. Sen så sa anders att snart är vi vid örnboet, jag trodde det va ett övergivet örnbo. Men när vi närmar oss, vi kanske är 20 meter ifrån boret så lyfter en stor örn. WOW! jag blir både rädd och tycker de är häftigt, örnen är nästan 2 meter mellan vingarna. Skitstort djur.
Vi gick bort en bit och satt oss i jakttornet och kolla på örnen för att se om han htta något byte men det gjorde han itne så vi fortsatte att gå hemåt. När vi kom hem la vi oss ute i solen och spela lite kort och åt godis. Sen satte vi igång grillen. Vi grilla lammspett och jag gjorde en potatis sallad. Sen så va de dax att börja göra sig i ordning för jag skulle till slite och grilla med flickorna. De va trevligt, i sjöng singstar bland annat, den tog vi bussen till stan och ställde oss i kön till munken. Gud va folk, men de va trevligt. Mötte sedan upp anders på hemvägen så vi kunde åka hem. Hanna kom och hämta oss. Åkte hem och sov.

Söndag: Vakna runt elva tror jag och va nästan inge bakis, för ovanlighetens skull. Vi  gick ut och gick och jag fick mig en nära dödenupplevelse när en fasan hoppa upp framför mig. Gud va jag skrek, tror nog hela bro hörde det. Va nog bara hemma i söndags, har glöömt lite. Men vi sköt lite luftgevär. Sen på kvällen så grilla jag och anders, Blev årets första flintastek med potatisgratäng. Gott det!

Måndag: Sov till halv tolv kanske. Sen så va det frukost sen åkte jag till vallstena och va med familjen. Vi satt ute hela dagen och åt mat och fika. Sen åkte jag hem och då gjorde jag och inger laxpaket som vi grilla på kvällen sen. Dem blev jättegoda. Anders höll på med sin bil hela dagen, tills vi sa att han skulle sätta på grillen. Blev ett glas rött till maten.

Gud tror jag har drucit alkoholen varje dag denna påsk, men men! som sagt de är ju bara påsk en gång om året :D
Ikväll skall jag jobba och sen skall jag bo i vallstena en vecka, för mamma och pappa åker till cran canaria idag elelr rättare sagt i morgon men de åker till sthlm idag.
Så jag skall vara "barnvakt"..kommer inte träffa anders på några dagar han skall bo hemma :( .
Men jag behöver plugga sen skalll jag jobba en massa denna vecka.

Det va en liten uppdatering!

En till lista

Hur gammal är du om fem år?
25 år, skall fylla 26 samma år

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Anders

Hur lång är du?
ca 160

Vilken är den senaste filmen du sett?
Kommer inte ihåg, men chuck senare serieavsnittet iaf

Vem ringde du senast?
Mamma

Vem ringde dig senast?
Mamma

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Det beror sig på, men skickar mycket sms gör jag

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta
 
När såg du senast din mamma?
I fredag (2 dagar sen)


När vaknade du i dag?
Runt 11

Vilken är din favoritjulsång?
Last christmas

Vilken är din favoritplats?
i Solen

Vilken plats föredrar du minst?
I Krig

Var tror du att du befinner dig om tio år?
På gotland, med förhoppnningsvis en familj

Vad skrämde dig om natten som barn?
Vet inte, en läskig mardröm kanske

Vad fick dig verkligen att skratta senast?
En karusell i thailand, har nog aldrig skrattat så mycket

Hur stor är din säng?
En dubbelsäng 180 cm

Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar och Anders en stationär

Sover du med eller utan kläder på dig?
Olika, om man då räknar nattlinne som kläder

Hur många kuddar har du i sängen?
Tror vi har 6 st

Hur många landskap har du bott i?
Ett (Gotland)

Vilka städer har du bott i?
På gotland har jag bott i Vallstena, Vibble, Visby och nu Bro

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota är skönt på sommaren

Är du social?
Ja oftast :)

Vilken är din favoritefterrätt?
Tycker om nachos, men Lamm älskar jag också

Tycker du om kinamat?
Ja, men hellre thaimat

Tycker du om kaffe?
Jo, skall helst va mjökt i

Vad dricker du till frukost?
Oftast inget, men om jag är törstig vatten

Sover du på någon särskild sida?
Oftast på vänster sida, men händer att jag sover på höger också

Kan du spela poker?
Nej, inte direkt

Tycker du om att mysa/kela?
De är mysigt

Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej tror inte det.

Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och lite tyska

Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, tur är väl de

Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet

Vad spenderar du helst pengar på?
Grejer till hemmet, eller grejer till mig själv, så som kläder och skönhetsprodukter

Äger du dyrbara smycken?
Nej kan jag inte påstå

Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Wipeout, kollar inte så mycket tv annars

Vem är den roligaste människan du känner?
Skulle nog säga mig själv där :P hahaha, skämtosido vet faktistk inte...

Sover du med gosedjur?
Nej, men har någon blomma i sägen jag fick av anders förra sommaren som ligger där, men jag brukar inte gosa med den.

Vad har du för ringsignal?
Någon som fanns på mobilen

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Vet faktsikt inte, om mamma har sparat något

Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Body lotion

Flirtar du mycket?
Nej!

Kan du byta olja på bilen?
Nej men jag kan fylla på

Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej aldrig

Vilken var den senaste boken du läste?
Inte utan min dotter av Betty Mahmoody

Läser du dagstidningen?
Japp varje dag

Prenumererar du på någon veckotidning?
Måbra och matmagasinet, har fått båda prenumerationerna av mina föräldrar för dem hade vunnit det.

Dansar du i bilen?
Nej

Vilken radiostation lyssnade du till senast?
P3

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
matteprovet

När var du i kyrkan senast?
När min kusin konfirmerade sig förra våren

Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Har glömt namnen

Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Någa dar, kommer inte ihåg exakt


Mitt ljusfat

Dålig uppdatering

Har blivit ett litet fel i den där listan jag skrev, mina föräldrar bor ihop. Hade råkat skriva nej, läste nog frågan lite för snabbt där.

Skall uppdetera bättre va jag gjort i påsk, senare.

lista

Lovar du att vara ärlig? Ja!
Du heter: Linda Maria Margareta Lindkvist
Smeknamn: Lindis
Beroende av: Bilen
Vad tror folk om dig? Ja det kan man undra, hoppas och tror att jag är en bra vän
Hur imponerar man på dig? Man är sig själv.
Brukar du skratta för dig själv? Ja, det händer
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "jo då, detär bara hämta det puss"
Var bor du? Bro, Gotland
Trivs du där: ja det gör jag
Äger du några converse: ja, för tillfället ett par, men har funderingar på att skaffa ett till par
Sprit, cider, vin eller öl: Jag är en alldrickare, men brukar bli vin
Brukar du bli för full: Nej, inte längre.
Vad har du för mobil operatör: Tele2
Är du allergisk i mot något: Nej, inte vad jag vet
Nästa mål i ditt liv: Plugga klart och få ett jobb inom det jag pluggat till
Hur svarar du i mobilen: "Hallå" eller "Hej det är Linda"
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han ville ha godis
Antal timmar sömn inatt: ca 10 timmar, men det är olika
Sov du ensam: Nej med Anders
Brukar du komma i tid: Ja                                     
När mår du bra: När folk är glada runt omkring med och allt flyter på bra
När blev du fotad senast: Jag fota mig själv senaste igår.
Hur känner du dig nu: Glad
Vanligaste färg på dina kläder: Det är olika färger varje dag.
Vad tycker du om fötter: Inget speciellt, skönt att få fotmassage
Vad saknar du: För tillfället saknar jag min familj, va över en vecka sen jag träffa dem
Hade du en bra kväll igår: Ja, jag jobba sen så kolla jag hockey
Favorit dryck på morgonen: Proviva, blir det mest nu annars vatten
Rakar du benen: Ja, lite dålig på det under vinterhalvåret bara
När brukar du oftast gå och lägga dig: så olika men runt kl 23
Är du blyg? Nej inte direkt
Sysslar du med någon idrott:
Nej har gjort mkt när jag av mindre, men inget just nu

Vill du hellre ha mail än brev:  Spelar ingen roll, det är roligt när man får brev på posten.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja !
Har du spytt offentligt: ja det har jag.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Skulle göra allt som en kille gör, se om det är så jobbigt som dem säger.
Är du nöjd med ditt liv: Ja absolut !
Är du bortskämd: Nej, det tycker jag inte. Jag har snälla föräldrar bara.
Vad gör du i morgon: I morgon skall jag jobba hela dagen, sen är det påskmiddag med samuelssonsläktet på kvällen
Vad är det värsta du vet? Otrohet och falskhet.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det är olika, de som jag alltid gör av med det är pengar till mat, bensin varje vecka. Sen är det olika
Vad längtar du till? Just nu till kreta resan, skall bli skönt att komma till värmen
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jo det har jag.
Vad är det finaste du fått? Körkortet och en bil när jag fyllde 18. Kan inte komma på något annat för tillfället, men jag har fått jättemånga fina grejer.
En speciell dag du minns: Dagen då jag kom hem från thailand, underbart och få krama på alla igen.
Hur gammal är du: 20 år
Om fem månader: Så jobbar jag för fullt.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma eller Anders
Vilken tid gick du upp idag: 8.00
Vad ska du göra ikväll: Jag skall jobba, sen skall jag förhoppningsvis se hockey om jag hinner.
Är det okej att gråta: Självklart
Laddar du ner musik och film från Internet: Det är ju förbjudet nu, så det gör väl ingen längre :P
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa hus
Bär du glasögon eller linser: Nej ingen av det.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, kläder som kläder
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika där med, men kanske 10-11
Har du piercing: Ja i naveln
Vill du gifta dig: Ja i framtiden
Vill du ha barn: Ja i framtiden
Solar du ofta: På sommaren gör jag de så ofta jag kan, men inte i solarium
Är du bra på att laga mat: Ja, tror man på Anders så är jag det.
Gillar du att dansa: Ja, det är roligt att dansa
Är du flygrädd: Nej det är jag inte.
Hur vig är du: Inte mycket.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass:  88:an
Tror du på ett liv efter döden: Ja det tror jag och hoppas på.
Tycker du om sushi: Nej.
Vad äter du helst när du ser på film: chips(alt grönsaker) och dipp
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Nej, eller kanske lite när dem skrapar under tandköttet, det är inte skönt
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Vet inte, olika men kanske något mitt emellan
Vilken ögonfärg har du: ljusgrön
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja det har jag.
Röker du: Nej det gör jag inte
Hur ofta tränar/motionerar du: Brukar va ue och gå varje dag.
Senaste låt du hörde: Sara dawn finer - moving on
Vad gör du på helgerna: Är det inte jobb, så brukar jag ta det lugnt med älsklingen.


va ett tag sen..

..jag skrev om thailand, skall försöka hinna med det lite senare idag.

Idag har jag varit kreaktiv, har redan hunnit med att:
-äta frukost och läsa tidningen
-vart i stan och veckohandlat och köpt blommor på linds
-planterat blommorna
-ätit mat

Nu skall jag göra en paj som vi skall ha i morgonkväll, va egentligen meningen att jag skulle göra den i morgon men jag fick ju jobb i morgon så då blev det inte av. Jobbar 7-16.30 i morgon, jobbet skall ha påsklunch, de blir roligt.

Sen skall jag även hinna med att plugga lite idag och jobba sen vid 17, måste tanka bilen också, bensinen börjar ta slut.

Igårkväll fick jag en jäkla hicka, har itne haft hicka på jättelänge. Men shit jag kunde inte sluta hicka, idag har jag redan haft hicka 2 ggr. Vad är problemet?!

Denna plantera jag idag.



Jag älskar solen

Har skickat in min inlämningsuppgift nu, den va svår, men hoppas det går bra.
Kokar just nu potatis så Anders slipper göra det ikväll, ibland är jag snäll, fast de är jag oftast :)

Koggen ringde förut fick 4 jobbdagar, det är aldrig fel. Bra att skrapa ihop lite pengar.

Skall snart gå ut i skogen och sätta mig och fortsätta och lösa om bolag. Skönt att sitta i solen och ladda på med energi.

En ny dag idag.

Idag så skall jag skicka in en inlämningsuppgift i krediträtten. Även läsa rätt många sidor ur en bok om bolag.
Måste även gå ut några svängar med hunden, så att den blir glad också i detta fina väder.
Skall se ett avsnitt av chuck nu också, såå spännande. Längtar ihjäl mig tills det är klart.

Har ännu inte kommit igång idag, trött är jag och seg.

Ikväll blir det jobb.

SUCK! Fick reda precis att jag fick IG i mattekursen, inte kul, har slitit som ett djur helt i onödan. BLÄ, Allt suger just nu...

Var en sväng i slite idag.

Igår så höll jag på ute i trädgården mycket, sen åkte vi och fika vid anders mormor som fyllde år. Då fick jag en chokladkanin av Anders morfar.

På kvällen åt vi mat och såg på wipeout. Skoj program...blev sedan en dusch sen sängen..

Idag gick jag upp runt åtta, natta skulle kolla kvart över nio. Har nämligen vart med henne i slite och sett på när theo spela innebandy, dem är så små och söta när dem springer där i en klump och alla vill ha bollen ena stunden och andra så bryr ingen sig om bollen :)

Skall jobba ikväll, hoppas på en bra kväll.
Jag hade ju inte fått min lön i fredags som jag skulle, ringde och prata med chefen, verka som attt det va någon annan som fått min lön, han skulle rätta till det så skulle jag få den i slutet av veckan men den andra,

Underbart väder

satt som sagt med provet igår kväll, i 5 timmar, men han inte klart så jag satt 3 timmar idag också, fan jag hoppas verkligen det går bra. Men jag vet faktiskt inte hur det skall gå. Lova linn och Louise att jag skulle springa naken på stan och jag klara det :P

Idag har det varit underbart väder, har suttit i solen och så grilla vi kött med potatis. Hur gott som helst. Satt ute hela eftermiddagen. Blev sedan en cykeltur till väskinde, känns att man inte cyklat på ett tag. Väl där fick vi godis (Jag och Inger), även så fick jag en Tupp(stor) av Anders morfar Lasse. Så nu har jag en tupp vid mitt påskris.
När jag kom hem så börja jag räfsa, så jag räfsa kanske i en timme, fint blev det. I morgon skall jag köra bort allt.
Har även varit ute med hunden några svängar. Hon fick va ute idag, tror han gilla det.
Nu skall vi äta, får se vad vi vill ha.


Här kommer lite bilden från dagen.

















Fredag

Det är helt sjuk va denna vecka har gått snabbt tycker jag.
Känner av i kroppen idag att jag rörde mkt påmig, en tendes till träningsvärk kanske.
Idag skall jag på hudanalys(gratis) på hälsokosten. Skall bli spännande.
Därefter är det direkt till skolan börjar kl 13. Måste även hinna med att handla lite innan och ge natta sina bröd bland annat.

Ikväll är det slutprov, hälp! Men har skrivit ut det och jag skall väl förhoppningsvis klura ut det. Hoppas Hoppas Hoppas!
Kära gud, om du hör min bön, jag ber dig ge mig Godkänt i matteB, Amen!

Är rätt skönt när man inte har något planerat i helgen, skall bara vara hundvakter, det är det som jag vet just nu.





Nej..nu är det dag.....

...att gå och lägga sig! Anders han ligger redan avlång i hela sängen med kläderna på och har somnat. Jag funderar skarp på att gå och lägga mig jag också. Han tycker att jag kan klä av honom, men det kan han göra själv tycker jag.
Va ute på en långpromenad, gic emot Anders när han va påväg hem, jag han iaf 50 min hemifrån. Det är en bit bort, alla som vet vart dackerkurvan i Bro ligger, dit gick jag iaf.
Hur skönt som helst för huvudvärken, men sen sätter man sig i bilen igen och då kommer den tillbaka. Jobbigt!
Känner att idag har jag stått i hela dagen, känns skönt att man gjrot något vettigt.

Sov gott alla!

mår piss

Bakningen gick bra. Det blev 4 limpor och en hel del frallor.
Nyponfrallor
Valnötslimpor
Frallor med frön
Det va vad vi baka. Vi han även med en liten promenad.
När natta åkt så fick jag en sån huvudvärk, nästan som migrän känner jag. Var tvugen att ta en promenad och rensa huvudet, fick tillbaka ett mail från min matte lärare om att jag va tvugen attkomplettera med lite på inlämningsuppgiften annars kunde hon inte godkänna den. Fan va svårt matte B är, speciellt på distans. Ångrar att jag inte läste den i skolan så man fick hjälp åtminstone. Nu har jag iaf fått gjort om den lite, får se vad hon säger. Man kan ju inte hoppas på att det gick bra, för det har man gjorde de andra gånger och de har de verkligen inte gått bra.

Känner nu att jag skulle behöva lägga mig ner och vila ögonen, huvudvärken är inte och leka med.
Håller på att koka potatis och ägg, så skall jag äta sill. Gott!
Jag lägger iaf upp lite bilder från bakningen.







Brödbakardagen

Natta kommer idag runt elva någongång då skall vi börja baka bröd, 3 sorter blir det och dubbel sats av varje.
Först skall vi äta pasta som hon skulle ha med sig från pastavagnen.
Igår va jag och handla tills idag, blev bland annat 8 kg mjöl :)

Träffa Louise en sväng igår, kul att se dig gumman!

Nu skall jag ut och springa en runda, är ju så fint väder. I med mp3n sen iväg bara.

Nu börjar det likna något :)

Igår när jag skulle gå hem från jobbet så fick jag reda på att jag hade sålt mest på hela kvällen, det är inte så illa pinkat :P
Dem flesta andra där har ju jobbat där lite längre än jag...GLAD!

Nu skall jag ut en sväng i solen.

Skall sätta mig och skriva ner va jag skall handla hem tills i morgon, då jag och natta skall baka en massa bröd.
Tänkte sätta mig ute på trappen och göra det.

Blev precis klar med garderoberna, ser iaf lite bättre ut nu. Men har itne fått in alla kläder än. Får tänka till en gång till hur jag skall göra för att få plats med allt. Jag har iafkonstaterat att jag har köpstopp på kläder, har så sjukt mkt som jag inte använder.

Skall ut en sväng nu.

jaaa!

Äntligen är jag klar med den uppgiften iaf. Har skickat in den och hoppas det gick bra att jag fick godkänt iaf.

Nu tänkte jag slänga i mig lite mat, blir nog att göra grönsaksomelett.

Va på fika uppe vid Hanna idag, då va Lina där, hon hade fått en bakmaskin. Anders berätta om det igår, låt jättebra, fatta inte att man kunde baka på det sättet. Men gud jag smaka brödet idag de va jättegott. Så nu vill jag också ha en bakmaskin, snälla någon ge mig en  :)

Skall börja med våra garderober nu efter maten tänkte jag.

Sol utanför fönstret

Jobbet igår gick hyfsat bra. Tiden gick fort det va roligt, 5 tjejer i ett rum kan bli farligt ibland. Bara massa fnitter om man börjar bli trött hehe.

Idag skall jag göra klar inlämningsuppgiften i matte, måste bli klar med den. Sen så kanske jag måste ändra om lite i våra garderober, får inte plats med mina kläder. Opps :)

Skall nog även se till att hinna med en promenad innan jobbet kl 17. Sista passet denna vecka. Skall bli skönt sen kan jag koncentrera mig på Matteprovet på fredag.

Fint väder är det idag iaf, nu skall jag gå och hämta tidningen.


Min katt, han va ju bara för söt!


RSS 2.0