Ledig dag!

Idag har man varit ledig skönt, men jag kan adlrig sova ut klokt, har fått som en vana att gå upp tidigt nu. Men då hinner man göra lite iaf. Så idag åkte jag ut till bro för jag inte hade något att göra. Fick några köksluckor spacklade och fönstrar, sen måla jag lite.
Åkte sedan in till stan igen och handla sallad på maxi, gott det. Hämta Anders sen åkte vi ut till bro igen och fick lite förklarat hur det skall bli och hur vi skall göra, så det blir nog skit bra. Åkte hem till vallstena ikväll och hälsa på dem va ett tag sen så det va skönt att träffa dem, fick oljan påfylld och nya lampor, som hade brunnit ner i bilen. Bra att man har en pappa som ser sånt :D

När jag har varit i vallstena har anders rivit ner hela sovrumsväggen så nu är det bara att regla, isolera, på med gipsskivor sen spacka och slipa sen tapetsera. Tror vi skall åka ut dit i morgon igen.

Fan jag vill se sex and the city filmen, alla säger att det är skit bra. Så längtar jag efter dem fyra tjejerna:D va ett tag sen man såg dem. Har haft lite annat att göra på senaste.

Men pelagon eller hur det stavas,det är iaf en blomma, den trivs as bra i mitt fönster, den trivdes inte ute i den varma solen så långe. Men när jag tog in den tog den liv igen. Den står där och ser så fin ut.

Slö tittar lite på tvn nu, på fotbollen, men så intresserad är man inte, det är ju inte sverige hehe..Kanske skall kolla lite nu.

Hej svejs

Idag har jag gjort ett klipp!

Morse vakna man att det regna, va rätt skönt att ligga i sängen då. Sov ovanligt länge idag faktiskt, men jag har känt mig lite hängig dem senaste dagarna så det va skönt att få sova ut.
GIck upp och åkte till colorama, gjorde värsta fyndet, köpte tapeter för 25 kr rullen. Så till 2,5 rum så gick det bara på 275 kr. Skit billigt!!! Men den tapeten som jag verkligen ville ha hitta jag bara en rulle av, typsikt, men jag köpte den, får bli en fondvägg eller något.

VId fyra hämta jag Anders så åkte vi ut till bro och han slog ur golvet i badrummet och jag och Inger plocka ur köksskpåen, för dem va fulla av skit. Så nu skall det rivas där också.

Efter det va vi och klippa och klistra ikväll igen, till den där världsberömda boken, den blir nog bra i slutet, jag va ju inte så bra på att komma på saker eftersom man inte känner denna personen så jättebra, som dem andra gör.

Ändrade planer

Jobbade idag från halv åtta. Va och köpte nachos idag på JoDa, så vi skulle orka jobba. Men det blev ändrade planer idag på badrummet som vi redan har börjat med, vi får lägga det lite åt sidan istället. Eftersom att rörmokaren inte kan ännu, om en månad kunde han typ. Så vi får börja med köket, och så.
Blev inte så mycket jobb idag, bara massa snack med svärmor. Anders han skulle egentligen jobba hos magnus, men det blev inte så för golvläggaren hade tydligt varit där, så det gick inte.
Så i morgon skall vi börja plocka ur köket. Skall bli skönt när det är klart.

På onsdagn så tror jag att jag skall åka ut till mina föräldrar. Saknar dem lite, va ett tag sen man träffa dem.

Vill gå och se på sex and the city filmen, alla säger ju att den är underbar, så jag längtar verkligen.

Nej nu måste jag börja träna lite, iaf ut och gå lite, känns som man bara sitter här och fettar till sig.

Nu skall jag mysa med katten.


midsommar

Ja, va skall man säga!
Jag jobba igår fram till kl 15, va faktiskt rätt mysigt att jobba igår. Glad personal och en midsommarstång, va mer kan man begära. Hehe. Sen va det snabba ryck ut till gammelgarn, där vi grilla och hade trevligt. Sen börja man bli trött då drog vi oss hemåt. Lång biltur kändes det som hem iaf, va så trött.

Sen va jag uppe och jobba kl 7 i morse, kändes som man va bakis när man vakna trött och svettig men det gick snabbt över. Efter jobbet idag åkte jag hem till min älskling så åkte vi och åt glass på hamnen. Det blev en sävng till bro också eftersom vi behövde låna en bil. Nu har vi hyrt film och köpt massa godis och chips och läsk som vi skall trycka i oss ikväll. Skall bara äta sallad först.

Hyresvärden ringde precis och sa att det va en som skulle komma och kolla på våran lägenhet i morgon, så nu blir det städa snabbt. Får se va hon tycker, men egentligen så spelar det ju inte mig någon roll längre.

Nu skall jag mysa, ha det mysigt ni med.

Nappar, hö och lunch

Dagen börja med att man fick lite sånt där vad heter det shoppmani ;D för en stund. Gick ner på stan och gjorde några fynd, kändes bra. Va och åt lunch idag med Louise och Linn bla. Va trevligt, tog ett tag bara att vänta på sin sallad, va faktiskt på mc donalds, tror inte jag ätit där på flera år, gillar egentligen inte stället, eller kanske rättare sagt maten.

När man kom hem stod älsklingen och sjöng , lät jättebra och kul :D Vi åkte efter det och tanka bilen, fan va dyrt bensin blivit, 700 jälva kronor kostar det att tanka min bil full. Passa på att köpa en påse nappar och geisha(eller hur man stavar det, jag brukar ju bara äta det, läser aldrig på pappret). I bro har jag målat garderber och dörrar idag igen. Även räfsat hö på en liten grässlät med Inger. Då blev yngve glad (och förvånad). Han höll med andra ord på att ramla av stolen.
VI blev bjuda på mat i bro, gott efter en hård dag, eller kanske inte så hård har den varit.

Har diskuterat lite om vad vi skall ha för några tapeter idag, längtar tills det blir klart då man ser resultatet.
Blir nog bra i slutet.

Nu skall jag snart duscha sen skall jag sova för i morgon skall jag jobba och efter det åka ut till grynge och fira midsommar!

Glad midsommar på er alla!


Färg på fingrarna

Ledig idag! Skönt, träffa natta idag vi va på stan en stund och så va vi och åt lunch på Chili, första gången jag va där, men det va faktiskt god mat. Man måste ju börja vänja sig med maten eftersom man skall till thailand ett tag. Längtar till det, skall verkligen bli så underbart och kul. Va och handla idag till midsommar, blir nog god mat det. Kanske louise och linn med gänget skall vara med, skulle va kul.
Själv skall man ju vara nykter på midsommar, men det är bra för mig för då mår jag bra dagen efter iaf. Vill gå och se sex and the city filmen i helgen också, skall bli skit skoj att se den.

Efter fyra idag åkte vi till bro, jag har målat garderoberna och halva dörren idag, kul att måla och se att det händer något. Men på toaletten händer det inte så mycker, det rivs bara. Men det skall bli kul när det börjar hända lite där också. Kom till mer jobb i bbadrummet, så hoppas vi blir klara i tid iaf.

Just nu ser man på fotboll, det går inte så bra för Sverige mot ryssland. Jag visste inte att dem hade ett fotbollslag over huvudet taget. Men tydligen, känns som om Sverige inte visste det heller för jag tycker dem underskattar dem lite. Vi får väl se hur matchen slutar, hoppas på en vinst, iaf 1 poäng kan vi få. Så vi går vidare.

Köpte en sladd idag på elgiganten så att man kunde koppla in TV-ljudet i hemmabio högtalarna. Men vi får det inte att funka, ville ju se fotbollen med dem, men det fick bli utan.

Tråkigt väder det blev idag när man va ledig, ville ju till stranden, trist trist!!!



klippa och klistra

Nu är det en som fyller 30 år så nu skall man klippa och klista ihop en pärm, det är jättekul, men jag hade ingen fantasi ikväll. Fick ihop en halv sida,  bra Linda! Men vi skulle göra det en till kväll så då kanske man har lite mer fantasi.

Annars idag har jag jobbat, en kul dag på jobbet faktiskt! Efter der ringde mamma och hon ville fika så det va bra att hon ringde för hade annars tänkte att åka ut till dem ikväll, va ett tag sen man träffa dem. Så man träffa bröderna också, trevligt.

Va i bro en sväng också men dock inget byggande, vi skall ut dit i morgon och måla och lite.

Min katt va så söt ikväll när vi kom hem, han sa i fönstret och titta ut, såg ut som en staty, vi såg honom på långt håll.Min älskling!

Köpte massa gott frukt idag som jag tänkte äta, alltid gott. Som jag tänkte göra nu!


Mycket bättre dag

Idag börja man jobba kl 7, det som va konstigt va att man inte vakna så trött som jag trodde jag skulle vara. Skönt! Fan vilket oväder det helt plötlsigt blev, men det va så mysigt att vara iinomhus då. Man skulle bara ha varit hemma i sin säng då.

Efter jobbet hade jag lite små saker att fixa. Sen åkte vi ut till bro, men fick inte så mycket gjort. Anders han va ju på sitt andra jobb så det blev bara att man slipa en dörr och några garderober.
Men ikväll har vi skrivit en tidsplan som vi verkligen skall försöka att hålla. Om det stämmer så kommer vi vara klara där första veckan i sept och det är ungefär va vi hade planerat. Men man vet ju aldrig allt kan ju hända under tiden. Längtar iaf tills det är klart.

Fick se lite roliga bilder från festen, HAHA säger jag bara.

Jag vill ha mitt lönespec, skall bli spännande denna månad, min första riktiga lön ifrån koggen. Men dem pengarna kommer väl försvinna med samma gång efter som jag skall betla min biljett till Thailand, skall bli så underbart kul, längtar verkligen.
Nu skall jag gå och lägga mig har en dag i morgon också. Sov gott!

En lååååång dag

Igår va det personalfest, jättetrevligt var det. Men det blev lite för mycket shots så man mår ju som man mår idag. Då är det inte kul att börja jobba kl. 7 på morgonen dagen efter kan jag säga. Men jag va på jobbet, men dock inte mer :D. Men det är en lång histora. Så den orkar jag inte skriva här. Tänkte börja blogga lite, ganska skönt att skriva av sig ibland. Min dag har ju varit lång, det va långa 6 timmar på jobbet. Trodde aldrig jag skulle komma hem. Men det gjorde jag efter många om och men. Lite tråkigt det som hände Pernilla igår, ramla från pallen, full som hon var och slog ett stort jack i läppen, och då snackar vi stort. Det rann massor av blod såg jätteläskigt ut, det blev några stygn och en skadad tand. Stackare! Egentligen så skulle jag åka med Anders, ut till bro och fortsätta renovera lägenheten. Dem som inte vet det så är planerna att vi skall flytta ut till bro i höst. Skall bli skönt att slippa betala en sån hyra vi gör nu. Men jag kom inte till bro jag nej, som man bäddar får man ligga brukar dem säga och det kan man verkligen säga att jag fick. Jag fick istället sova när jag kom hem från jobbet. Vakna och hade inte ätit på hela dagen bara förlorat massa, så jag gick till grillköket och köpte en 90 grams meny, det va gott kan jag lova. Nu väntar jag på att Anders skall komma hem, han kommer aldirg så jag sitter här med Moltas, han ligger på soffkanten och sover så sött som han har gjort hela dagen nästan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0