Nu är dagen inne

.. som man väntat på i flera månader. Jag trodde jag skulle vara mer nervös idag, men faktiskt inte Jobbigaste var att säga hejdå till Anders. Men nu är han på jobbet och jag sitter vid datorn för att fördriva tiden, kan ändå inte sova. Om lite mer än en timme så kommer pappa och hämtar mig, han skall skjutsa mig till flygplatsen.
Jag tror inte jag förstår ännu att jag skall vara borta 6 hela veckor.

Lite jobbigt att min katt har blivit sjuk nu när jag skall resa bort. Han spydde precis upp antibiotikan. Jobbigt, men jag vill inte lämna honom så här. Men jag har inget val.

Jag skall försöka att uppdatera bloggen lite där nere. Får se hur mycket jag hinner med.

Hoppas ni har det bra här hemma.. Vi ses på ön igen den 10 december..Nu drar jag till thailand i 4 veckor och sedan vidare till kina i 2 veckor..

längtar verkligen efter värmen nu

jo för det är bara idag och i morgon som jag är här på ön innan vi åker, för på torsdag morgon ber det av.
Så igår packa jag nästan ner allt, förutom det som jag inte kan packa ner samma morgon vi åker.

Jag håller tummarna...men man skall inte hoppas för mycket. Eftersom jag va så ung:D

Idag skall jag in till stan och träffa natta och ner och presentera mig för kocken!!

Igår kväll va jag med och stycka upp ett lamm, det va både intressant och äckligt. Det som va mest äckligt det va lukten men annars gick det bra, så igår kväll blev det stormiddag med lammkotletter skit gott!
Jag fick även några delar själv som jag skall tillaga när jag kommer hem.

Imorgonkväll så skall vi till Vallstena och äta mat, någon slags avslutningsmiddag innan jag åker. Det skall bli mysigt att träffa familjen..


Ibland kan man ju börja undra...?!

bara några dagar kvar nu

jo för på torsdag åker vi, fan va nice. Nu börjar man verkligen att få resfeber. Har en pirrande känsla i magen ofta nu. Mne skönt att komma till värmen.
Skulle behöva prata med Louise om lite saker bara, men jag vet inte när hon är tid att prata. Känns som  alltid när jag ringer henne är hon upptagen. Men hon kanske ringer eller så får jag chans ringa henne :D

Ikväll blir det lite party med tjejerna. Hemma hos Natta får se hur många som kommer, jag vill inte ligga baksi i morgon iaf, eftersom att det är den sista lediga dagen anders har innan jag åker.
Det känns lite sorligt, men vi vet att vi kommer att klara det. För vi vet ju vart vi har varandra.

Igår va jag och Anders ute och åt på packhuskällaren, har ju inte varit där sen jag jobba där typ. Vi åt 2 rätters och det va verkligen skit gott, jag åt först västerbottengratinerad skagentoast as gott. Sen åt jag lammfilé med potatisbakelse. Anders han åt som förrätt chevretoast med bacon och balsamicosås typ. Sen så tog han biff med rödlöksmarmelade. Jättemysigt.
Sen åkte vi till maxi och köpte chips och dipp å åkte hem och åt men anders han somna på soffan. Efter vi skrapat våra lotter vi köpte hehe. Vi vann både 20 k var.

I

vallstena

Snart skall jag åka hem till vallstena. Mina syskon har höstlov så jag skall umgås lite med dem, tror att en inte är hemma så det får bli marus jag umgås med. Sen kommer mamma kl ett. Skall bli skoj att träffa dem idag.
 Såg en film igår, i sängen. Anders han har ju skaffat sig en 22 tums dataskärm så vi kunda ara ligga i sängen och se film innan vi somna. Gick hur bra som helst. Vi såg på get smart. Den va faktiskt lite rolig. Men som alltid så somna jag 10 min innan filmen va slut så att jag missa det. Men jag får väl se klart den någon annan dag.
Såg även klart "i henns skor" igår.

Ikväll blir det sos gute!

tack marie och jossan.

jag fick en vinflaska av dem idag när dem kom. Snällt av er.
Nu fick jag äntligen en flaska att ställa i mitt vinställ.
Kul att träffa er.

Börjar känna mig dålig, vill inte bli sjuk nu...

God morgon

Va riktigt slö idag, ville inte gå upp. Men nu har jag kommit upp, har till och med bäddat sängen.

Skall dammsuga sen så att det är fint när jossan och marie kommer.

Igår så va jag och Anders inne i stan och åt mat, på JoDa. Då jobba marie och jossan, blev lite chockade, va nästan helt säker på att dem va lediga..Men det blev bara roligare då.

Idag måste jag verkligen börja packa, men min packlista ligger i vallstena. Jag skall dit i morgon och träffa dem, då får jag väl ta och ta hem den också.

På fredag skall jag träffa natta på dagen och på kvällen skall vi på filéfrossa jag och Anders.

det va ett tag sen..

..jag skrev här.
Har väl inte hänt så jätte mycket.

Igår åt jag och anders god mat och mysa. fläskfilé med en as god potatisgratäng

I helgen skall jag träffar tjejerna, skall festas lite.
och så skall jag på filéfrossa med älsklingen på fredag. För vi har varit tillsammans i 4 år i morgon.

i morgon kommer jossan och marie hit och på torsdag skall jag träffa familjen..

nu är det ju bara 8 dagar kvar..hur nice är inte det..


2 veckor kvar

Jo idag är det bara två veckor tills vi sitter på flyget till thailand. Härligt!

Har fått jobba nu i tre dagar, snällt att dem ringde. Så nu skall jag jobba i morgon kväll och lördag morgon.

Va i vallstena idag, alltid lika kul att träffa dem, fast det va mest mamma jag träffa, men lika trevligt va det. Vi va ute och gick sen åt vi äppelpaj, sen så gjorde vi eld i spisen och såg på tv.
Snart skall jag se på sos gute. Se om det händer något skoj där ikväll.

I morgon skall jag ut till sara i slite, skall bli kul att täffa henne en sväng. Sen börjar jag jobba kl 16.


en ny dag

Kom precis ur duschen, skall ta mig in till stan skall gå på arbetsförmdlingen, skall kolla på en present till einar(Anders skall välja, tror jag), skall även handla mat,tror jag skall på apoteket också.

När jag vakna va jag och inger ut med hundarna i nästan 1 ½ timme. Skönt att röra på sig när man vaknar.


"Även detta är en dag herren gjort, låt oss sjunga och vara glada"

Jo idag va det den sista arbetsdagen så nu är man lyxhustru hehe....eller mitt emellan två jobb kanske:D eller rättare sagt mitt emellan ett jobb och en resa.. och sen skolan.

Har precis sett en sån sjuk film. Handla om en kille som tortera människor och la upp det som en live sändning på internet och ju mer folk som tita på den ju fortare dog offret. Helt sjuk film, eller va skall man säga helt sjuk människa som gjorde allt detta.

Jo i morgon vet jag inte vad jag skall göra, jag skall till stan iaf....handa mat! Ev. arbetsförmedlingen och säga till att jag är arbetslös eller något..

1 dag kvar

Jo börja jobba kl fem i morse så det blev en tidig kväll igår och en tidig morgon idag. Men nu har jag slutat och i morgon är det sista arbetsdagen. Känns skönt. Har så nt i min kropp att jag egentligen inte vill röra mig ur soffan.

Nu när jag kommit hem så är Anders inte hemma nej han skulle iväg lite tråkigt får man ju säga. Är ju bara 2 helger till som vi kan träffas innan jag åker. Shit det är verkligen snart, kan inte fatta det, det va ty 5 mån sen vi boka resa och det har gått så sjukt snabbt hit. Kommer att åka iväg med mycket glädje och även lite rädsla hur jag kommer att klara mig utan Anders och min familj i 6 långa veckor. Men det skall även bli så jävla kul att åka iväg och bara ha kul.

fick mitt lönespec idag. Bra lön faktiskt får man säga..Behöver jag verkligen nu!

sjukt jobbig dag på jobbet

Idag va det kroppkakor på jobbet och det är ju alltid en hit plus att det är efterrätt. Så idag så kom det 280 lunchgäster, så sjukt mycket disk och sjukt mycket springande. Men nu sitter jag hemma är så skönt att komma hem från jobbet en sån dag som denna och bara sätta sig i soffan och vila.

Anders håller flitigt på, på toaletten som kommer nog bli jättebra.
Ikväll kommer svärmor in vi skall se på sos gute på tvn. Tror hon prata något om att hon skulle göra varma mackor. Mysigt!

Jo i morgon börjar min jobbdag kl 7 igen. Kommer vara sjukt mycket i morgon också känner jag men det får väl gå eftersom det är sista lunchen på koggen.

Jo idag om 3 veckor så sitter jag på flyger till thailand. Det är ju lite oroligt i bangkok just nu stod i tidningen idag om att det va 400 skadade och flera död. Så det känns väl lite läskigt men man får väl hålla sig ifrån dem gatorna.

                                        

                                                                              Underbart säger jag bara....






Kantareller

Jo idag va vi ute i skogen igen efter att jag kom hem från jobber kl halv 2. Så då begav vi oss ut och skulle se om vi hitta någon mer svamp men inte mycket svamp där nej. Men vi hitta riktiga kantareller som Inger aldrig har hinnat förut, men vi hitta dem. Dem är itne så vanliga om jag har förstått det rätt. Så jag tog hem några och stekte dem i smör sen åt jag det på mackan, riktigt gott!

Huh va man va trött idag när klockan ringde kl 04.15. Men det va bara att le och klä på sig. Dagen gick jättebra iaf. Men värre blir det nog i morgon för då är det kroppkakor på koggen, verkligen en hit!

i morgon börjar jag kl 7, så då får man sova lite längre iaf. Men man kommer hem senare så det kanske är rätt skönt att börja kl  5 ändå.

Känner mig lite rastlös idag, vet inte vad jag skall hitta på. har lagat mat och plockat in i diskmaskinen. Det blev korv med pommes ikväll orka inte laga något mer avancerad idag.

Utedag verkligen,

idag har jag verkligen varit ute hur mycket som helst. Först va jag ut och gick med samman i 1 timme. Sen så kom Inger hem då gick vi ut md hundarna en gång till kanske en halv timme. Sen åkte vi och plocka svamp. Hitta en Liter kanske, vi kanske skall ut och plocka mer i morgon. Så när jag kom hem så sov jag en sväng och Anders kom och väckte mig.

Nu har vi ätit mat och snart skall jag gära en äppelpaj.
Va uppe vid Hanna idag och hämta en ryggsäck som jag skall ah när jag reser. Tänkte börja packa lite smått, så man verkligen får med sig allt. Men jag skall inte plocka med mig för mycket heller eftersom det skall handlas en del där nere.
Bland annat julklappar och kläder.

Ännu en dag..

Vakan tidigt idag, vid halv åtta eftersom plåtslagaren va här och pankade. Jobbigt, men det var väl bara att vänja sig och gå upp och göra något nytta. Att duscha sen har jag väl inte gjrot så mycket mer skall ser på våra bästa år just nu. Har inte sett på det på flera veckor så skulle se vad som har hänt på senaste. För ovanlighetens skull så hade det faktiskt det. Skall se klart programmet sen så skall jag gå en sväng med hunden.
Ännu en ledig dag idag. Men i morgon jobbar jag igen. Så har jag fem pass till sen så har jag inget jobb.

pizza

Det blev pizza på marco polo ikväll, orka verkligen inte laga pastasås, inte för att det är så jobbigt. Men vi hade ju faktiskt inte ätit pizza på år och dar.
Såg precis på tv programmet "färjan" , hur pinsamma endel blir när dem är fulla. Det är ju inte klokt..


putt putt

jo idag va jag ju i stan och vaccinera mig, gick faktiskt bättre än jag trodde. Hade inbillt mig att det gjorde ondare. Fixa även försäkringsgrej till resan. Köpte en rätt så vattentät mobilficka som kan vara bra att ha. Jo jag va ju först av allt och åka mat på koggen.
När jag kom hem så gick jag ut och gick med sammen, efter det blev det fika med Inger och hanna.
Nu sitter jag och katten och väntar på att Anders skall komma hem, han skulle dydligen göra lite ärenden i stan innan han skulle komma hem.
Nu har jag fixat en backpaker ryggsäck, skall få låna hannas den är nämligen jättebra sa hon. Men jag tror att den kommer att se jätte stor ut på mig men det får väl gå.
har fått höra lite smaskiga nyheter nu så jag måste nog gå och ringa ett samtal. :D

vakna för en stund sen

just det jag ligger ännu kvar i sängen och tänker att jag borde gå upp snart. Har läst tidningen iaf men det stod inget intressant idag. Tänkte att jag skulle hinna med en promenad med hunden innan jag beger mig till stan till kl 12.
Är ju mycket bättre väder ute idag kan man ju säga, så det blir nog en promenad.
Min katt går runt här i lägenhet och skriker och jag vet inte varför, för jag antar att Anders gav honom mat innan han stack till jobbet, det brukar han göra iaf. Men Moltas han är ju lite speciell så han kanske skriker av en annan anledning.




brunch

Inledde dagen med en brunch på JoDa, som inte riktigt såg ut som när jag gjorde den. As gott!!!
Fick träffa marie och så bestämmde vi att vi skulle ses på tisdag med jossan skoj. Sen börja ju det att regna as mycket.
Vi åkte hem och Anders skulle fortsätta med toaletten och jag åkte till familjen i Vallstena och åt äppelpaj och såg åp film, kollopapporna blev det faktiskt en rätt rolig film.
Sen åkte jag hem och kolla internet, blev massa resebloggar från thailand. Åhh va jag vill åka NU.
Blev biffar till kvällsmat, såsen blev faktiskt riktigt bra. Har precis fatt massage av anders som min rygg behövde så nu skall nog vi gå och lägga oss skall bara avsluta bloggen.
I morgon skall jag till stan och fixa lite inför resan, skall fixa något försäkringsgrej sen skall jag vaccinera mig igen, sista gången innan vi åker iaf. Skönt men det är inte kul nej. Skall kolla lite mer i stan på grejer som kan vara bra att ha.
Ha det bäst nu skall jag sova!

bullbak och chokladmuffins blev det

jo det blev både ock. Bjöd in svärmor och svärfar på färska bullar.
Idag va vi även och hämta anders bil i stan eftersom han va på jobbfest igår.
Vi har gjort en liten snacksbuffé ikväll som vi sitter och gnager i oss. Man belv ju så mätt bara..
I morgon väntar en till leidg dag och jag vet inte vad jag skall göra men jag skall inte planera något iaf.
Nu skall jag se på tv..ha det gott

kanelbullar

snart skall jag baka kanelbullar och bjuda hela grannskapet med. Gott Gott.

jo nu närmar det verkligen sig tänkte på det i dag är ju bara 3 ½ vecka kvar nu och det är ju itne mycket nej.

nej nu skall jag nog gå och lagga en bulldeg, Hörs sen.

fy på mig..

Vakna tidigt i morse det va jobbigt eftersom jag hade sovmorgon så kunde jag väl ha fått sova lite till. Börjar jobba kl 16.00. Skall jobba som ensam servitris ikväll skall bli kul. Hoppas det går bra. Va ute och gick med hunden en sväng i morse. Sen ringde mamma och då kom hon förbi så vi satt och snacka lite sen gick vi ut en sväng till med hunden. Kul att träffa henne.
Jag skall köra på Anders ikväll han skall ut med jobbet. Louise, Linn och Jenny kanske skulle komma förbi och se hur jag bor. Senare ikväll, skulle va väldiigt trevligt. Sen så är jag ledig i fyra dagar, Lör-Tis. Hur skönt som helst.
Jo just det för att det är fy på mig är för att jag bara under hela dagen har ätit chios och dipp ingen mat och ingen frukost, det är inte så bra.
Jo om fyra veckor igår så sitter jag på planet till Thailand. Så om fyra veckor idag så är jag där nere i värmen, helt underbart. Men snart skall jag lämna familjen och anders här hemme, det är det ändå som känns lite jobbigt med den här resan. Men när jag kommer hem så står Anders på flygplatsen och möter mig med en kram har han sagt så det skall bli helt underbart.

Laga mat idag..

Igårkväll va Natta här ute vi såg på film och drack te och gosa med kattungen.
Börja jobba kl  7 i morse till kl 17. Tycker att det blir jobbigare och jobbigare att gå upp ur sängen. Men nästa måndag så är jag arbetslös så då har jag allt tid i världen på att sova.
Idag jobba jag i köket också. Va faktiskt skit skoj. Ikväll vet jag inte alls vad jag skall göra för mamma är ju magsjuk så att man kunde inte åka hem till dem. vill inte bli sjuk, måste jobba allt jag kan just nu.

Tycker Anders skall fortsätta jobba med toaletten idag så vi har någon toa.

Nu skall jag gosa med katten...och kanske Anders =)

RSS 2.0