Söndag

Igårkväll blev det vin, kex och ost och mys framför tvn. Men jag somna efter en liten stunnd bara är så sjukt trött.
Så nu har jag sovit i 12 timmar i natt, bra det!

I förrgår släppte vi ut katterna för första gången, gud vad dem tyckte det var kul. Men jag har inte vågat släppa dem själva ännu för vi äte alltid med.
Men nu har dem varit ute några gånger så det kännns skönt att det funkar. Den ena katten har också varit i fight med anders föräldrars katt.

Idag så skall jag få allt att funka med uppkopplingen tills i morgon, för då är det upprop i "klassrummet". Spännande det skall bli, sen kul att börja plugga igen. börjar jobba kl 15 idag så har dagen på att vara ledig, mamma kommer hit vi skall byta bil för dagen. Eftersom pappa skall byta växellåda på min bil så får jag köra audi och det tackar man ju inte nej till...

nu skall jag kramas med anders, som ligger på spikmattan för tillfället.

spya

                                        
                                                                                       Jag och min kärlek<3


Igårkväll när vi hade precis gått och lagt oss och katterna låg också i sängen känner vi bara något som skvätter ut över en. Så vi tänder och visst var det så Chili hade spytt och det var inte lite heller. Men det var inte så konstigt för han hade ätit så himla mycket mat på kvällen så hans mage var jättespänt, men det som var lite konstigt var att han bara spydde vätska. Så anders höll på att spy för han tyckte det var så äckligt, så lite kaos där ett tag.

Idag har jag gjort massa bra grejer, betalt räkningar, avbeställt efaktura(som inte var det lättaste, jälva swedbank) och även ringt till länsförsäkringar för att boka ett möte.
Nu skall jag göra rent kattlådan och får jag se vad jag hittar på.
Blir iaf jobb kl 14, när skall jag få vara ledig?!

Synd Synd :(


Ullared?!

Blir nog att vi drar till ullared en sväng senare i höst, skall bli så kul om det blir av. Med mammi<3 och kanske mormor och Lena.

Kvällen ikväll gick bra på jobbet, fick ta hand om receptionen/butiken på gustavsvik ikväll också eftersom den som skulle vara där ikväll aldrig dök upp. Men det gick bra, sprang mellan köket och butiken.

Börjar få en sån spänningshuvudvärk nu, så Anders får ta och massera mina axlar lite till ikväll.

Imorgonbitti skall jag jobba på sporthuset, sen blir det gustavsvik efter det....

Nu skall jag sova GODNATT!


Mycket på gång..

Jo nu är äntligen denna vecka över, har nämligen jobbat 63 timmar förra veckan. Så skönt att den är över, men än är jag inte ledig, börjar kl 15 idag så har hunnit beställa kurslitteratur nu för 1400 kr.
Så det kommer väl nästa vecka, nu är det bara en mikrofon och headset som behöver införskaffas, sen är jag redo.

Har hittat en kurs som jag vill gå också, den går på kvällarna så kanske man hoppar på den, skulle vara intressant att gå och lära sig mer om bokföring. Mamma vill nog kanske gå den också, så då är jag inte ensam. Men den kostar 1600 kr så jag får överväga det, men skulle vara kul.

Gud va skönt det var att sova ut idag, sov till tio det är inte likt mig, hehe.

I tisdags var jag hos frissan och klippte och färga/slinga håret. Så nu ser man ut som en ny människa igen, skönt att se lite fräschare ut.
Skall till vallstena idag och duscha för vårat vatten är ju ännu bläää..

Nu skall jag nog ut i solen en sväng, måste tvätta också så får se om jag orkar med det.

Ja då börjar skolresorna idag.

idag har jag städat ur ett rum för vi får nämligen besök som skall bo här i våran flygel nästan en vecka. Så det var bara att plocka bort sina grejer så dem kunde få plats.
har fixat lite med min mail och laddat ner ett program man behvöer till skolan börjar.

Börjar jobba kl 14 idag men tänkte snart åka in till stan, tänkte åka på soptippen och sen panta massa burkar, just det jag måste köpa kattsand också. Det får jag inte glömma. VIKTIGT.

slutar väl runt kl åtta ikväll. Sen börjar jag kl 6 i morgn bitti igen, då är det verkligen en heldag.

Denna lediga dag blev inte ledig.

I helgen så var det kräftskiva jättetrevligt och skoj att vara med familjen. Vi sov över och på morgonen fick vi en dunder frukost. PÅ kvällen så gjorde vi en lek/sång mamma fixat fram.
Man skall sjunga sen sätta på sig öron och grejer så så här sag vi ut efter det.

Vi är syskona SNYGG....sjukt kul hade vi iaf.









På söndagen så var det iväg till personalfesten på  en hemlig ort, men vi hamna i stånga där vi hade kräftskiva i en lada hur mysigt occh kul som helst.

Måndagen så var jag inne en sväng på jobbet och skulle beställa alla varor ut till gustavsvik sen blev det hyra film och hem och se. På kvällen så åkte vi inlines, i ladan.

Idag ocg igår skulle jag egentligen vara ledig men jag fick hoppa in och jobba idag också, men det gick bra och när jag kom hems å åkte vi till skogen och skulle ploca svmap jag och Inger men vi hitta inga så vi åkte hem.
Anders och jag åkte lite inlines idag också sen grilla vi och nu står det en plommonpaj i ugnen som vi snart skall trycka i oss.
I morgon börjar jag inte förrens kl 14 så då har jag sovmorgon.

Poolparty

Igår var det jobb från 5-17, på båda jobben. Kunde fixa så jag kunde gå lite tidigare från sporthuset eftersom det inte skulle krocka så mycket med poolpartyt.
Kom hem efter jobbet och gjorde oss i ordning, sen bar det av till Källunge. Det va jättemysigt, vi lekte lekar först.
Första leken var att man skulle rulla ett äpple i ett rör så skulle den andra slå sönder äpplet när man tror den kom ut, är mycket svårare än man tror. Jag träffa ingen.
Lek två skulle vi snurra runt en pinne 5 varv, så man blir helt snurrig sen skulle man springa en bit och sparka in en boll i målet. (Anders ramla) :):)
Lek nummer tre var det bollkastning i däck, jag träffa ingen men det var nära.
Lek nummer fyra skulle vi spotta gelehallon, jag kom fem meter.
Lek nummer fem skulle vi skjuta ärtor, på hylsor. Men jag var nära men jag träffa ingen.
Vårt lag förlora, surt. Men det var jätteroligt.

Sen blev det så kallt så dem hade satt igång en eld ute så där stod man och värma sig, så skönt. För kvällarna är fan inte varma nu, även fast det här skall kallas sommar.

Lina och Jonas hade gjort snacks, små spett med lite av varje på. gott. sen var det också chips och popcorn och massa annat. En jättetervligkväll, vi drog hem sen när det börja regna. Då kom Rasmus och hämta oss.

Moa och Agnes vid elden



I morse när jag vakna så låg en blomkruka på golvet med jorden utanför, mina katter hade spelat ett spratt i natt. Så det var bara att sopa upp allt och se glad ut. Men dem är ju bara för mysiga så jag älskar dem ändå.

Ikväll skall vi på kräftskiva skall bli skoj, gott med kräftor...

Singstar

Har varit en lång jobbdag idag, men man känner sig rätt nöjd att man klara av även den när man väl kommer hem.
I morgon är min sista frukost på koggen på 2 veckor, jag skall nämligen börja jobba på gustavsvik nu ett tag frammåt.
Skall bli skoj med lite omväxlning.

När jag kom hem idag satt det 4 killar i soffan och lira playstation, så jag laga lite mat sen satt jag mig vid datorn och kolla runt lite. Blev lite singtstar när dem var klara :):)

Nu skall jag snart sova eftersom det blir en tidig morgon i morgon igen, sen direkt till poolparty. Får se hur varmt det är bara om man kan bada.

Än finns hopp!


Har inte haft lust att blotta mitt liv på ett tag nu...

..men nu får jag väl skriva några rader. Denna sommar har gått ut på mycket jobb, mys, sol,grillat, vin mm....

Nu har jag då kommit in på samhällsvetarprogrammet, som jag inte trodde jag skulle göra. Men det gjorde jag iaf och jag har bestämmt mig för att gå det. Skall bli så spännande, jag kanske kan bli något klokt för en gångs skull....:):):):)
Så den sista augusti börjar skolan sen håller den på i tre år frammåt.

Nästa vecka börjar skolresorna så då blir det jobb jobb jobb, eftersom jag också jobbar dubbelt. Mina dagar kan se ut så här börja 5 på koggen slutar kl 13, sen direkt till sporthuset och slutar där kl 19.30.
Sen börjar det om dagen efter, men det är roligt, det roligaste är att jag inte är så trött när jag kommer hem, då är man speedad men när man väl är ledig då bryter det ut. Men det går ett tag.
Jag har ju fått en fast halvtiv på sporthuset i höst så det känns skit bra. Nu börjar man komma in i det så nu börjar det bli roligt.
Kommer även att få hoppa in på koggen/manhem i höst också när det behövs, förhoppningsvis så behövs det en del.

Så det är mina planer för hösten, skall bli en händelserik höst tror jag och ROLIG.
En sak återstår att se bara, men den håller jag för mig själv :D:D:D


I helgen blir det poolparty med hawaiitema på fredag, kräftskiva på lördag och personalfest på söndag.  Lovely!!



RSS 2.0