Slökväll

Kom precis hem efter att ha varit i stan och sett film och fikat med en kompis. Nu skall jag slöa lite till här hemma sen blir de sängen. När jag kom hem såg Anders på Jackass 3, finns de sjukare människor?! De är inte ens kul, de kan fan dööö. Jag hoppas verkligen inte de har familjer och barn hemma, för de har inget vett bakom pannbenet iaf. Vissa saker kan vara kul men, mestadels är de bara helt sjuka grejer. En stor DISS på dem alltså..




Kvinnor gömmer alltid saker för män

Kvinnor gömmer alltid saker för män, fast egentligen gör de ju inte de, de är bara männen som tycker de. Män anklagar ofta kvinnor för att gömma saker i byrålådan och skåp. Strumpor, underkläder, smör, bilnycklar, plånböcker - allting ligger där, männen kan bara inte se dem. Med sitt bredare synfält kan en kvinna se det mesta som finns i kylskåpet utan att behöva vrida på huvudet. Hennes östrogen gör de möjligt för henne att se vilka saker som hör ihop i en låda, i ett skåp eller på andra sidan rummet och senare minnas föremålet i ett komplicerat, slumpmässigt mönster - som till exempel var smöret eller syltet står i kylskåpet.

En kvinnas liv blir mycket mindre stressigt när hon inser vilka problem män har med att se saker på nära håll.

Moderna män hittar lätt vägen till en avlägset belägen pub, men hittar aldrig saker och ting i kylskåp eller garderober. Nyare forskning tyder på att mäns hjärnor letar i kylen efter ordet S-M-Ö-R. Om ordet är vänt åt fel håll kan han faktsikt inte se det. På grund av sitt tunnelseende rör mannen sitt huvud från sida till sida och upp och ned för att söka efter de "saknade" föremålen: det är därför de har svårt att hitta saker på nära håll - nycklar, strumpor osv.

När en kvinna säger till en man "Det ligger i skåpet!" är de mindre stressigt för honom att tro henne och fortsätta leta.

Onsdag

Ja idag har varit en helt vanlig dag på jobbet. Allt rullar på och snart är de väl helg igen. På lunchrasten idag satt jag och pilla på mobilen och märkte jag jag kunde fixa bilderna i kameran direkt utan att ladda upp dem på datorn. Här har ni några bilder, vad tycker ni??

Åhh Anders är sjuk och jag vill inte vara hemma och bli smittad. Ta mig härifrån!!!








Tillsvidareanställning

Igår morse fick jag ett roligt besked, har blivit erbjuden en tillsvidareanställning på Försäkringskassan. Det känns så bra, det var de jag ville. Men jag tror inte man tagit in det ännu. :) :)

Dagarna bara rullar på som vanligt, veckan går fort men helgen går fortare. Nu börjar verkligen hösten att ta fart. idag har verkligen känts som en höstdag, regn och blåst och de låg vissna löv på marken. Även fast man inte vill erkänna det för sig själv så är nog sommaren över nu. Man har börjat klä på sig mer kläder, stickat har åkt fram och samma samma sak med höststövlarna.

Igårkväll tände jag en massa ljus här hemma och satt vid tvn under en filt, ute regna de som tusan och ibland lös himlen upp av ett blått sken. Kände då faktiskt att hösten kanske inte är så farlig ändå. Du får vara inomhus och krya ner i soffan under en filt, med en massa ljus tända, de är mys på hög nivå.

Idag på vägen hem fick jag sånt sug efter chips och dip och åkte införbi affären. Nu sitter jag har med en töm chipspåse och en tom dipskål, hur fan kunde jag få i mig allt?! Jag har tydligen ett stort hål i magen.


Kvinnor ertappas sällan med att kasta ögon efter andra män...

Sexforskare har kommit fram till att kvinnor tittar på mäns korppar minst lika mycket som män tittar på kvinnor. Kvinnor har fler slags tappar i ögats näthinna - vilket gör att de kan beskriva färger på ett mycket mer detaljerat sätt - och även bredare synfält än männen. Som försvarare av boet ger deras hjärndator dem möjlighet att ta emot synintryck från minst 45 graders vinkel både horisontellt och vertikalt. Vissa kvinnors synfält uppgår till i de närmaste etthundraåttio grader.

Mannens ögon är större än kvinnans, och hans hjärna ställer in dem på ett slags långtseende tunnelseende, vilket innebär att han ser klart och tydligt rakt framför sig, fast inom ett mycket smalt fält och på längre avstånd, nästan som en kikare. Det är därför man ser tydligt när de spanar in andra kvinnor. De är tvugna att vidra på huvudet.

Texten tagen ur boken "Varför bara män kan göra en sak i taget och kvinnor aldrig slutar att prata"

Ljus?mörkt?kort?långt?

ÅÅHHHH HJÄLP MIG!!
Jag vill göra något med mitt hår, men vet inte vad.
Fortsätta ha ljust hår, ha ljust hår med förlägning, ha mörk page, ha mörkt hår, ha mörkt hår med röda slingor eller ha mörkt hår med förlägning?

Snälla skriv en rad vad ni tycker.












Random bilder från förr och nu
















Kvinnor är intuitiva av naturen..en man måste först uppleva tårar!

Kvinnor är betydligt mer lyhörda än män. Som barnaföderskor och försvarare av boet behövde de kunna känna av hårfina förändringar i sinnesstämningar hos andra, som kunde vara tecken på smärta, hunger, skada, aggression eller depression. Detta kallas vanligen "kvinnlig intuition",

Den kvinnliga intuitionen har alltid förbluffat män som vänsterprasslar - och ständigt ertappas.

"Min fru kan se ett blont hårstrå på min kavaj på fem meters avstånd, men hon kär på garageporten när hon skall parkera."

Eftersom de var männen som var ute och jagade mat stannade de aldrig tillräckligt länge i grottan för att lära sig läsa outtalade signaler eller hur man kommunicerar människor emellan.

Undersökningar har visat att när mäns hjärnor befinner sig i viloläge, så har minst sjuttio procent av hjärnans elektriska verksamhet stängts av. Undersökningar av kvinnors hjärnor visar nittioprocentig aktivitet vid samma tillstånd, vilket bekräftar att kvinnorständigt tar emot och analyserar information från sin omgivning. En kvinna känner sina barns vänner, förhoppningar, drömmar, svärmerier, hemliga faror, vad de tänker, hur de känner sig och, för de mesta, vad de har för bus på gång. En man är vagt medveten om att de tycks bo en kortvuxen människoras i hans hus.

(Taget ur boken "varför män bara kan göra en sak och kvinnor aldrig slutar prata")

Fortsättning följer..


Söndag

Ja nu var det ett bra tag sen jag skrev. Bloggen har haft semester,eller så är de snarare jag som haft semester och inte haft tid till att blogga, eller inte lust också!

Men nu börjar allt återgå till det normala och det betyder att det nog kommer komma in någit inlägg här ibland.

Vad har hänt i sommar?! MASSOR. Orkar inte ens gå in på allt här. Men de har iaf varit en grym sommar, en sommar jag sent kommer att glömma. Har umgåtts en hel del med mina underbara vänner, lärt känna nya vänner och insett att livet är faktiskt väldigt bra :)

Projektet här hemma i sommar har varit takomläggning, som vi ännu håller med på för den delen. Det är ett evighets projekt, men bra blir de. Sen när taket är färdigt då kan vi börja inomhus, som jag väntat. De första projektet blir nog Vardagsrummet. Den som är vän med mig på facebook, har kunnat följa värat takbygge där.

Jag här även fått för mig att skriva om något väldigt intressant här i bloggen, alltså skillnaden mellan man och kvinna. Skulle de inte vara kul att läsa om? Jag har nämligen en bok som jag fick för några år sedan, där dem förklarar skillnader, för de kan man lugnt säga att det finns.

RSS 2.0