Kvinnor är intuitiva av naturen..en man måste först uppleva tårar!

Kvinnor är betydligt mer lyhörda än män. Som barnaföderskor och försvarare av boet behövde de kunna känna av hårfina förändringar i sinnesstämningar hos andra, som kunde vara tecken på smärta, hunger, skada, aggression eller depression. Detta kallas vanligen "kvinnlig intuition",

Den kvinnliga intuitionen har alltid förbluffat män som vänsterprasslar - och ständigt ertappas.

"Min fru kan se ett blont hårstrå på min kavaj på fem meters avstånd, men hon kär på garageporten när hon skall parkera."

Eftersom de var männen som var ute och jagade mat stannade de aldrig tillräckligt länge i grottan för att lära sig läsa outtalade signaler eller hur man kommunicerar människor emellan.

Undersökningar har visat att när mäns hjärnor befinner sig i viloläge, så har minst sjuttio procent av hjärnans elektriska verksamhet stängts av. Undersökningar av kvinnors hjärnor visar nittioprocentig aktivitet vid samma tillstånd, vilket bekräftar att kvinnorständigt tar emot och analyserar information från sin omgivning. En kvinna känner sina barns vänner, förhoppningar, drömmar, svärmerier, hemliga faror, vad de tänker, hur de känner sig och, för de mesta, vad de har för bus på gång. En man är vagt medveten om att de tycks bo en kortvuxen människoras i hans hus.

(Taget ur boken "varför män bara kan göra en sak och kvinnor aldrig slutar prata")

Fortsättning följer..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0