Det var länge sen.

Ja nu var det ett tag sen jag skrev. Händer så mycket nu så man har varken tid eller lust at sitta vid datorn. Har iaf haft loppis i helgen här hemma, guud vad folk. Trodde aldrig det skulle komma så mycket. Vi sålde för ca 6000 kr, det är ju superbra. Det av sakerna man har hemma bara och som gubben lämna, sen var ju lite min familjs också. Men rikare blev man, så nu skall vi nog köpa en pool tror jag :)

Ja vad har mer hänt, vi har målat färdigt huset nu och det känns så bra. Skall lägga upp bilder på det snart.

Vi här även varit vid banken och skall nu låna upp på huset, då vi skall lägga om taket i sommar. Det var inga problem att låna pengar och eftersom vi fått huset värderat till rätt mycket, kunde vi bli av med topplånet och det är de som kostar massa pengar. SHIUUU!! Allt känns så himla bra just nu. Livet rullar på och jag gillar det starkt. Grillning och vin på kvällarna det är livet då tillsammans med nära och kära.

Då var man även ledig i morgon också, skänt! Blir en lugn dag. Denna helg har varit allt annat än lugnm full rulle här. Men dagen har vart rätt så lugn ändå, fikat ute i solen och sålt av lite loppisgrejer. Vi har haft öppet både idag och igår. Flera har kommenterat att vi bor så fint och att vi är så duktiga som gör det så fint och det värmer att höra de orden. Nu skall jag nog fortsätta se film med älsklingen!

RSS 2.0