Twitter

Nu finns jag på twitter och mitt namn är "gotlandslinda". Där kommer jag försöka uppdatera mer. Följ med mig där :D

helgens händelser i bild och text

Ja hur har helgen varit då, bra som alltid :). I fredags blev de bara en slappdag hemma, var och jobbade på lördag förmiddag. Övertid gillas som tusan, nöjd man kommer vara i oktober när dem pengarna kommer. På dagen i lördags var jag ute och red i hagen, var väldigt mysigt. Nu skall jag sätta igång klokt och försöka rida mer. På kvällen blev det sedan utgång, skulle mer kunna kalla de urspårning för mig...ingen kommentar mer på den!! Söndagen tillbringades hemma i soffan, en slappardag.

Nu har jag jobbat två dagar och i morgon är det redan onsdag och halva veckan har gått. Halvvägs till helgen. Har idag varit i Bro och hämtat hö, nu blir både hästar och lamm glada, blev då bjuden på mat.

Sitter nu och väntar spänt på att fotbollen skall börja, ni jävlar skall vi ta dem. Har tänt en massa ljus och skall snart sätta på kaffe. Myskväll...
















Kvällens aktivitet


Ikväll har jag varit ute i lammboxen och tagit bort vinterns rester, guud de sitter som skit, haha! Men de är ett måste, de måste bort nu, baggarna skall in där. Sen var jag även ute och gosa med mina underbara djur i hagen. De behöver kärlek lika mig som en själv. Nu skall jag fortsätta se robinson. Ha en superkväll!!













Är kvinnor bättre på nödlögner?

Kvinnor är bättre på nödlögner. Forskning visar att outtalade signaler står för sextio till åttio procent av de intryck ett meddelande ger vid kommunikation ansikte-mot-ansikte, medan ljud och ord står för resten. En kvinnas överlägsna sensoriska utrustning tar emot och analyserar denna information, och den förmåga hennes hjärna har att göra snabba överföringar mellan hjärnhalvorna gör henne mycket skicklig på att slå samman och tolka verbala, visuella och andra signaler.

Med andra ord: hon kan avslöja en lögnare på flera meters håll.

De är därför de flesta män har så svårt att ljuga en kvinna rakt upp i ansiktet.

Män kan inte ljuga sig ur den enklaste situationen. Som de flesta kvinnor vet är de ganska enkelt att ljuga en man rakt upp i ansiktet, eftersom han inte besitter den känslighet som behövs föör att kunna upptäcka motsägelserna mellan hennes verbala och icke-verbala signaler.

De flesta män som tänker ljuga för en kvinna skulle klara av de mycket bättre i telefon, i ett brev eller i  beckmörker med en filt över huvudet.

Taget ur boken "Varför män bara kan göra en sak i taget och kvinnor aldrig slutar att prata".

Som vanligt.



Ja dagen på jobbet har varit som vanligt. De är ju kul att folk har lite att snacka om, men de är väl som vanligt haha. Man slutar aldrig att förvånas. Men jag orkar inte bry mig.
Undra vad kvällen har att erbjuda, blir nog en bit mat och sen soffhäng. Får se om vädret håller i sig, isf kanske man skall ta sig i kragen och ta en ridtur. Skulle ju bara på tiden.
Sen skulle du ju behövas börja städa ur lammboxen, måste sära på bockarna och tackorna nu, så jag inte får några inavelsungar. Jag funderar ännu hur jag skall göra i höst, skall jag köpa en bagge eller skall jag köpa dräktiga tackor iår igen. Vi får se..Nu skall jag nog ner i frysboxen och leta efter lite föda!!


Konstigt väder alltså

Alltså vädret de senaste två veckorna har varit så konstigt, men de blir många fina bilder. Den första bilden är tag 06.10 på väg in till jobbet, himmel ser ut att brinna. Den andra bilden är tagen på väg hem från jobbet, tror ni det blir oväder?! Grejer är att skulle jag ta en bild åt andra hållet skulle de vara blå himmel. Väldigt lokalt alltså!!

kl. 06.10



kl 15.40


RSS 2.0