fast i thailand

flygplatserna ar fortfarandestangda och vi kommer inte tillkina.Borjar narma sig min hemresa sa jag kanske inte kommertill kina over huvudtaget. Da maste jag boka om allt.
men jag vill ju till kina.

Vi far hoppas att flygplatsen oppnar snart. Idag har vi varit pa bio,va en roligt film.

I morgon vet jag inte vad vi skall gora, fortsatta att vanta.

Saknar er hemma..
Puss

oroligheter i bangkok, typsikt

jo  nu ar det massa skit har i bangkok, typsikt. Vi kanske inte kommer till kina pa fredag bara for det. Alla demostranter ar pa flygplatsen sa den ar avstangd. Och den kommer kanske att vara det i flera dagar laste jag nyss.
Kanns lite laskigt att vara i bangkok just nu. Dem bombar ju och skjuter lite voer allt. Men jag har inte markt nagot hittlis iaf.

I morgon skall vi till frissan, jippi.

jag har varit pa ansiktsbehandling idag, sa nu ser jag ut som en prickikorv, fan va ont det gjort. Dem korde med en nal i varenda por jag hade. Men va skit dem fick ut, se det kanns skont.

elefantridning och thaiboxning

Igar sa va vi och red pa elefanter, det ar maktiga djur. Dem red ner med dem i en vattengrop, man va ju lite radd att elefanterna skulle lagga sig ner och borja sigg men dem gick som tur var bara. Men det va djup sa deras ben syntes inte iaf. Sen sa fick vi sitta pa huvudet och dem tog en massa kort. Sen gick skotarna framfor och vi fick sitta pa huvudet ner dem gick tillbaka. Sa jag har traningsvark i roven idag :D Nar vi kom tillbaka hade dem en lite show for oss elefanten dansa, stod pa frambenen, sparka boll och kasta basket. Ett haftigt djur.

Sen pa kvallen sa va vi och sag pa thaiboxning det va haftigt, i sista matchen knocka en kille till den andra med knaet rakt i ansiktiet sa han foll till golvet. Sa va dem matchen over.

Jag har fatt brannblasor, hoppas dem gar bort. Men all farg kommer va borta nar jag kommer hem anda, finns ju inte sa mycket sol i kina har jag hort.

Idag bytte vi hotell till ett som ar lite flashigare, som hade pool. Sen ligger det aven mitt emot busstationen som vi skall till i morgonbitti. Varan buss till bangkok gar kl 10.00.

just nu har jag ca 37 myggbett bara pa benen, fan va man ser ut.

hua hin

sitter nu och fordriver tiden tills bussen skall ga om en halvtimme. Som skall ta oss till hua hin. Kommer att ta ungefar 4 timmar.
Ar lite sugen pa att ga och se pa thaiboxing nagon kvall hoppas att det blir sa.

Va lite svart att sova inatt, va nagon bar utanfor varat fonster som hade kareoketavling eller nagon, lat som om dem hade tavling om vem som kunde sjunga hogst av alla. Vi fan va hemskt det lat. Sen borja det blixtra och regna en massa ocksa. Jag forsokte sova med oronproppar men inte hjalpte det.

Hoppas alla har det bra hemma i kylan, hort att det snoa pa gotland igar. Skulle ju va kul med lite sno nar man kom hem.

full moon partyt

Forreseten...
Det va va helt crazy. Hur skoj som helt. Har nog aldrig sett sa mycket folk pa en och samma strand samtidigt. Va runt 10000 personer dar. Tankt ocksa att det ar 12 ggr om aret. man kan ju bara tanka sig hur mycket folk som ar dar per ar.

Ni skall fa se snygga bilder sen nar jag kommer hem darifran. Med kroppsmalningar hehe

En kille som dansa med oss han lyfta helt plotsligt upp mig utan att jag han reagera. Full som han va tappa han mig bakom ryggen sa jag for med huvudet och nasan ratt ner i stengolvet. Sag pa handerna att dem va fulla med blod. Jag hade fatt nasblod. Brukar aldig ha det. Sen fick jag skrapsar pa handen och knaet. Jag hade skitont i tanderna och i nasan men jag tror inte att det va nagot som hade gatt av. skont det.
Dagen efter va min nasa nasan dubbelt sa stor hehe, och bla. Har annu en vecka efter det nu ont i nasan. Sen fick jag en stor bula(som en hand) mitt pa huvudet.

<Saknar min nara och kara><3

chumporn

vi kom med baten hit igar mitt pa dagen. Har hittat ett as billigt hotell som vi nu skall bo pa i 2 natter. En natt har redan gatt.  I morgon bitti skall vi aka vidare upp till hua hin, med buss. Tar 4 timmar.
Ar nastan inga turister har sa allt ar jattebilligt. Igar bajsa en odla pa mitt, precis innan jag skulle ata.
Jag har bara otur hela tiden, folk spyr pa mig och odlor bajsar pa mig. Men Men det hade vi kul at ett tag iaf.

Sista natten pa koh tao sa hade vi en orm pa golvet. Fi fan va hemskt. Natten innan hade vi ju haft en stor odla 30 cm lang och tjock. Sa vi har helt livradda. Vem vill sova bland dem. sa vi la oss pa balkongen men efter nagra timmar dar va kroppen helt mor sa att vi fick ga in och lagga oss i sangen och hoppas pa att det inte skulle komma igen.
den va typ en meter lang och svart och gul randig.

Nu har jag blivit brunett igen, kanns lite kosntigt men det kanns anda bra. Hade ju en san jakla utvaxt innen. haret hade ju blekts har nere ocksa sa det sag inte sa fint ut. Men nu ar det battre iaf.

Vi hoppas pa fint vader de sista dagarna i thailand. Innan planet till kina gar den 28 nov.

koh tao

jo nu har man tgait sig till en annan o. Den sista on innan vi skall aka till fast land igen. Batresan hit gick bra, men det va fan va det gunga. Men jag spydde iaf inte. Skont det.
Vi bor i bungalows typ pa en ratt sa ode plats. Inte sa mycket folk. Inatt vakna jag av det det va nagot jatte konstigt hogt late, inne i varan bungalows, ett djur. Jag blev as radd och hoppa till louise, vi sov i en dubbelsang. Hon vaknar ocksa av ljudet och vi ligger dar under tacket och vet inte vad vi skall gora. TIllslut hor vi att, djuret, kryper pa vaggen och hor vi att det kryper pa vaggen sa at det ett stort ljud. Vi blir anny mer radda och tillslut fick jag panik och sprang ut genom dorren, och louise kom efter. Hon los igenom hela bungalowsen men hitta inget. Sa vi gick och la oss igen, men da hor vi ljudet under sangen. Later som om den har klor. Huh va hemskt det va. Sen hor vi att den ar borta vid louise vaska. Sen lir det tyst efter ett tag da somnar vi. Men vi vet annu inte va det va for nagot.

Pa formiddagen idag lag vi pa straden och sola och bada. Sen halv tva akte vi in till city oc kolla lite. Det ar har vi sitter nu. Vagen till och fran hotellet ar ingen hojdare nej, eller man kanske skall kalla det hojdare. Backar som gar 90 graer upp och ner och nu ar det ingen asfalt heller. Nu ar det bara lera. och saml ar den ocksa, sa man kan absolut inte fa nogot mote. Fullt med gupp och hal ar det i vagen ocksa. Efter som nar der regnar har sa regnar et verkligen.

Imorgon skall i nog ut och snorkla. skall bli spannande.

vilka aventyr

jo igar va vi med om varldes laskigaste batresa ever. Ar glad att jag lever. Fan vi akte typ en liten fiskebat, sen va det varldes vagor ibland lag typ baten pa sidan och det knaka och allt. ibland sa stod hela framandan ratt upp i luften. Fi fan va jag madde skit. Det va dem langsta 40 min i hela mitt liv. Nu ar jag livradd att aka den igen, det jobbigaste ar bra att vi maste ta den baten tillbaka eftersom vi ar pa en o, finns det ingen annan genvag. Ibland stangda han av motor sa att vi bara kunde flyta in i vagen for hade han gasat pa sa hade nog vi valt.
sa jag spydde tre ggr och sen stod jag vid ett fonster och vagorna bara skolja in pa mig. Jag var dyngsur. Sen kom det en varmvag och sa sag jag pa mina armar att det va ingen vag det va nagon annans spy. Sa jag hade nagons annans spya pa hela mig. fi fan.....

Igar blev det fest, sa alla har varit mer eller minre bakis idag. Hur skoj som helst, med partyt alltsa.  Beach party. ett sant roj.

I morgon blir det full moon party, as nice.

Det trakigaste ar att det regnar typ konstant har hela tiden. Sa man ahr inte fatt sola sa mycket, men hoppas det vander snart.

Idag sa skulle vi aka till en annan by som lag pa andra sidan berget. Det va val ingen big deal tankte vi. Men fi fan. vi akte i en gammal minibuss. Det va antingen asbranta stup och kurvor eller asbranta backar upp. Tror han korde pa ett upp for backarna sen tog han vart som en dare. Huh va man skratta. Man overlevde det ocksa. Vi sa att tur vi inte akte pickup och stt pa flket fi fan va laskigt det varit. Men va tror ni pa tillbaka vagen sa fick vi aka det. Fanns inget annat. Gus sen va det kolmorkt ute ocksa och en bilen bakom lag som ett plaster i roven. Men vi kom ner pa normal niva iaf tillslut.

resekompisarna.

De andra som jag reser med skriver ocksa blogg. Jag kanske har missat nagot, da kanske dem har fatt med det .

Louise
busingye.blogg.se

Cornelia
turbocorna.blogg.se

Anna
annablomman.blogg.se


resa till koh samui

Idag sov vi lange, skont att vila ut. Vakna av att det bara smattrade till, lat som nagon stod och skot med en kpist. Men det tror jag inte det var for att alla andra som va utomhus. reagera inte pa det.
Vi skulle ga till posten och posta hem klader idag, eller intejag for att jag packa ner allt i vaskan. Jag har ju redan skickat hem en kartong. Men dem andra hade handerna fulla med pasar. Men nar vi kom till posten, sa va det stangt. det ar ju lordag tankte inte vi pa. Sa nu far dem bara runt pa alla saker anda. Typiskt.
Om nagra timmar dsa gar bussen som vi skall med, vet inte hur lange vi skall aka den men nafra timmar iaf. Sen sa blir det en nattfarja till on koh samui. Det skulle tydligen vara en upplevelse. Man ligger och sover pa barar typ. i samma rum som 100 andra. far se hur mycket som man far i natt.
mulet vader har idag igen, hoppas pa mer sol nar vi kommer till koh samui.

Igar kvall va vi och at pizza och drack ol. Men va trott man blev av ol, sa jag somna pa hotellrummet nar louise holl pa att sla in massa paket sa somna jag i allt oljud och med ljuset tant.

Lena..
Maten har ar jattegod, dem har kackerlackor och maskar och alla mojliga kryp som delikatesser. Vet inte varfor, jag tyckte inte det va speciellt gott iaf.   : D *smile*
Jo jag at den lite for att hamnas maste jag saga *Smile*

mulet och regn

idag har det varit mulet. Vi hade en slappar dag idag sa vi sov lite langre och akte till en strand och gick och va pa massage. Jag tog en oil massage, fan lag ju dar halvnakna och sa borja den massera pattarna helt plotsligt, kandes lite underligt. Inget man brukar gora i sverige. Men en ny upplevelse.
Nar vi satt oss pa "bussen" hem, eller rattare sagt en pickup med tak. Sa borja det hava ner regn. Va hur mycket som helst vatten pa vagen.

Louise och anna kom i fight med en thaia idag, pga av ett pris pa massagen. Konstig tant.
I morgon skall vi ta oss till ostkusten till nagra oar dar.

Ha det sa bra..

Thailand

Jo det va ett tag sen jag akte, rattare sagt en vecka.
En kort sammanfattnign av veckan.

]flygresan ner va sjukt jobbigt, massa forseningar, missade flyg och varat bagage kom bort. Klev av flyget och man kom in i en bastu med en gang. Det at helt sjukt varmt har. Men ar konstant svettig typ.
Dagen efter p[ formiddagen fick vi v[ra vaskor s[ man fick ju ga och kopa sig en tandborste trosor sa man kunde klara sig ett dygn.
shoppade garnet i bangkok, det ar ju sa sjukt billigt. Sa vi fick skicka hem ett paket till sverige med massa klader och annat.
Efter nagon dag drog vi ner till krabi, helt annat klimat och natur. Underbart vi akte ut till en ode o typ. Va nastan bara vi som bodde dar typ. En helt stran for oss sjalva. Med traffa pa nagra thaisar dar som vi satt med pa stranden en kvall . Dem satt och rokte pa ur en bambustock typ. och var ratt dragna.
dagen efter dog vi pa en dagsutflykt med en bat som skulle ta oss runt hela on. Dem stanna baten sa vi fick bada, det va ju bara vi som va pa baten sa vi fick bestamma va vi ville. en helt underbar dag, tills pa kvallen nar man markte att man brant sig ratt rejalt. Idag tog vi baten in till krabi igen och shoppa annu mer. Vi skall nog bara ta det lugnt ikvall.
Just det jag har atit en kackerlacka, en friterad. Det knastra gott mellan tanderna. Fasn jag rapa den eftersmaken hela kvallen efter. usck. men jag gjorde det iaf. Louise at en mask. Nu skall vi paborja varan resa langst ostkusten upp till bankkok igen. Som kommer ta oss nagon vecka. 
Hoppas ni har det bra hemma, for jag har det helt underbart har. Tar massa kort som ni skall fa se nar jag kommer hem.
Har aven kopt massa julklappar och presenter.

Kramar

RSS 2.0