koh tao

jo nu har man tgait sig till en annan o. Den sista on innan vi skall aka till fast land igen. Batresan hit gick bra, men det va fan va det gunga. Men jag spydde iaf inte. Skont det.
Vi bor i bungalows typ pa en ratt sa ode plats. Inte sa mycket folk. Inatt vakna jag av det det va nagot jatte konstigt hogt late, inne i varan bungalows, ett djur. Jag blev as radd och hoppa till louise, vi sov i en dubbelsang. Hon vaknar ocksa av ljudet och vi ligger dar under tacket och vet inte vad vi skall gora. TIllslut hor vi att, djuret, kryper pa vaggen och hor vi att det kryper pa vaggen sa at det ett stort ljud. Vi blir anny mer radda och tillslut fick jag panik och sprang ut genom dorren, och louise kom efter. Hon los igenom hela bungalowsen men hitta inget. Sa vi gick och la oss igen, men da hor vi ljudet under sangen. Later som om den har klor. Huh va hemskt det va. Sen hor vi att den ar borta vid louise vaska. Sen lir det tyst efter ett tag da somnar vi. Men vi vet annu inte va det va for nagot.

Pa formiddagen idag lag vi pa straden och sola och bada. Sen halv tva akte vi in till city oc kolla lite. Det ar har vi sitter nu. Vagen till och fran hotellet ar ingen hojdare nej, eller man kanske skall kalla det hojdare. Backar som gar 90 graer upp och ner och nu ar det ingen asfalt heller. Nu ar det bara lera. och saml ar den ocksa, sa man kan absolut inte fa nogot mote. Fullt med gupp och hal ar det i vagen ocksa. Efter som nar der regnar har sa regnar et verkligen.

Imorgon skall i nog ut och snorkla. skall bli spannande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0