trist

Det händer inget på bloggen längre, det kanske inte är några som är inne här längre ?????

Idag skall jag iaf in till natta och äta lite mat sen skall vi plugga. Jag har sökt artiklar hela förmiddagen, inte roligt att alla vetenskapliga artiklar är på engelska. Men jag säger bara "god bless google translator" , en liten hjälp på vägen iaf.
Ikväll är det då valborg eller idag är väl det valborg, kvällen kommer bestå av vindrickande. Men det blev inte som man trodde från början men den blir nog trevlig ändå. Skall ta det hyfsat lugnt eftersom jag börjar jobba kl 14 i morgon och måste då köra en massa bil. Men vill ju inte åka dit för polisen.

Igår fick vi reda på att hela gruppen måste göra om våran tenta, inte roligt. Fast vi förstår oss inte på hans kommentar, eftersom vi själva var nästan säkra att vi skulle få godkänt och den var så bra. Vi börja nästan undra om han skrivit fel kommentar till oss, att en annan grupp skulle haft den. Vi skicka till en annan lärare som skulle läsa den också, så får se vad hon säger. Vill verkligen inte göra om det, eftersom man lagt den åt sidan redan + att denna kurs är så himla krånglig. Så det känns att man måste  lägga allt krut på denna, för att klara den och så kommer det att vi måste komplitera och det känns skit. Tappade motivationen helt igår, men idag är jag igång igen. MÅSTE KLARA DET LINDA !! PEPP PEPP, plugga plugga! Snart sommar....

I eftermiddag skall jag läsa på om t-test och göra massa anteckningar, efter som det kanske är bästa sättet i denna kurs att lära sig på. Att bearbeta det men skrivit. Tänkte även läsa om korrelationer igen och den beroende och oberonde variabeln. Det är så krångligt det här. Men måste klara det.

Nog om mina tankar och min dag. Nu skall jag snart hjälpa pia medicinera sin häst, i ögat. Inte roligt att hålla i en 500 kilos klump när hon försöker peta hästen i ögat.  HA en bra valborg alla! Nu hälsar vi våren välkommen :)

Jag och Anders på en midsommar för en himla massa år sedan.




Jobb och plugg

Fick hoppa in och jobba igår och även i morse, men jag har föreläsning nu så jag fick ledig efter halv tio.
Skall forsöka förstå mig mer på statistik och alla dess begrepp. Har iaf gjort upp en arbetsplan igår och det känns skönt.

Just nu är jag helt slut i kroppen och i huvudet och det blir inte bättre av att sitta och lyssna på en föreläsare som är så seg och man förstår inget typ.

I tisdags var jag och anders inne i stan och åt 2-rätters. Jag tog lammytterfilé och anders biff. Super gott!

Just nu känner jag att maj månad kommer vara fullspäckad. Skall bli skönt när denna kurs är över. Då skall det firas.

Min katt rev precis ner en kruka från fönstret som gick i en massa bitar. Att dem inte kan ge fan i alla saker som står i fönstrarna. Blir lite ledsen på dem!

Partylite konsult.

I söndags hade jag då min startvisning och tyvärr kunde det inte komma så jättemånga. Jag bjöd kanske 35 personer minst, men endast 7 dök upp. Men Jag är jätteglad att dem kom och ställde upp för mig.
Jag sålde iaf för 3650 kr och fick då lösa ut mitt startpaket. Så nu har jag kollat igenom den och det är de viktigaste sakerna jag behöver i ljusväg, men jag har även beställt lite mer. Eftersom att jag skall ha lite mer spaprodukter än vad som ingick i startpaketet. Fick med en massa blanketer, känns väldigt roligt.
Jag har sex visningar inbokade, skall bara kolla datum med vissa.

Jag var på¨ÖB igår och köpte brevfack, där jag kan ha alla mina papper som följer med partylite. Sen gem, pennor, miniräknare och de man kan behöva vid en visning. Nu har jag allt och jag skall bara plugga på de som behövs kunns innan jag kan börja med min första visning. Känns väldigt roligt det här. En ny värld har öppnat sig för mig och det skall bli väldigt spännande och se vad den har att erbjuda.


Tisdag

Helgen bestod av tjejkväll, jobb, staketrivning och eldning och återuppbyggnad av nytt, dumperkörning, snöpinneplockning, ljusparty = Partylite konsult (Blev jag), grillning, pizza mm.

Nu har det blivit en ny vecka och även denna vecka skall vi läsa så mycket i skolan och ta in så mycket kunskap vi bara kan. Så idag är det föreläsningar ifrån kl 8-12. Blir en lång förmiddag. Men efter det skall jag nog forsätta med mitt läsande.

Igår var jag och såg hur Sandras och Niklas lägenhet blev, vilken skillnad sen innan, verkligen. Att dem hann det på den lilla tiden, det tycker jag är otroligt.
  

Jag och Louise i thailand 2008


Färg i håret.

Sitter just nu och färgar håret, alltid lika svårt att göra det själv. Eftersom man råkar få vissa fläckar överallt som inte vill gå bort. Men det blir nog bra. Skall tvätta ur det alldeles snart.

Ikväll skall jag in till Natta på middag, mys!

Jag och natta för några år sedan.


När jag har tvättat ur håret, skall jag nog sätta mig ute i solen och plugga. Måste läsa lite, sista kursen innan sommaren. Kommer vara så glad när kursen är avslutad, då skall det levas livet. :) Nej men då kan jag koncentrera mig på jobbet bara och bara ha skoj på min lediga tid och på jobbet också såklart.
I sommar har jag en hel del planer, hoppas jag får uppleva en massa, som jag sedan får ta med mig som minnen till hösten...

Solen

Förkylningen börjar släppa och det känns superskönt. Gårdagen var verkligen inte rolig, låt som jag prata i en påse hela dagen. Var så täppt i näsan.

Idag vakna jag tidigt, pigg och glad. Skall in till stan nu och storhandla, lönen har ju kommit och frysen behövs fyllas på. Sen skall jag ha lite smågrejer till mig själv.

Såg i tidningen att det skulle bli 15 grader på söndag, hur underbart låter inte det?!


Det ser ljusare ut.

Idag har jag och min kära varit tillsammans i 5.5 år. Tänk vad tiden går snabbt och vad mycket vi har upplevt tillsammans. Vi har lärt oss både bra och dåliga sidor hos varandra. Men ändå är det han jag älskar! Hoppas på en framtid med dig älskling! <3

Nu är jag blivit riktigt snorig och förkyld, känns inget kul. Men jag måste jobba eftersom det inte finns någon som kan jobba för mig. Så det är bara att lita ut dagen. Skall plugga nu på förmiddagen och eftermiddagen består utav jobb (sporthuset). Ikväll är det möte med skolan, jaa och sen var denna dag över. Förstår inte vart veckorna tar vägen, jag vill hinna med så mycket. Men tiden finns inte.  :(

Vakna igår och det var helt snötäckt ute, träden var vita och det var ett snötäcke på marken, fattade inte att det var sant men det var det. Men det smällte bort under dagen iaf. Men nu sitter jag har vid köksbordet och kollar ut och det snöar. Hoppas inte det lägger sig på marken. Vill ha sol och vår just nu.

Framtiden ser ljus ut, idag!


Kallt och...ja

Det blåser väldigt kallt idag, även fast det är skönt i solen. Men eftersom jag är förkyld så blir det ännu kallare. Jag har ni gått in efter att ha spenderat en tid utomhus.

Igårkväll åkte jag hem till Vallstena och där åt vi maat. Sen åkte jag, rasmus och marcus ut och plocka upp snöpinnar, vi var ute i 2 timmar. Tycker det är roligt när man kan hjälpa till och sen fick jag ju umgås med mina syskon + att man fick motion. Man står på flaket sen hoppas man av vid varje pinne och sen upp igen och den processen gör man om ett X antal gånger. Vi hann med nästan hela vallstena och bäl..


Är är några bilder från andra dagen i egypten, text kommer snart om vad vi gjorde...




sol

Det blev inget jobb idag som det egentligen skulle, den var flyttad in til visby istället, de frukostgästerna alltså.
Så idag är jag mellan 2 kurser som man säger och då skall jag bara ta det lugnt. Sov som en stock tills en bit in på förmiddagen, har så ont i kroppen. Känner att detta var en hård helg.
Ikväll skall jag kanske till vallstena och ta upp snöpinnar, det är skoj! Katterna och jag har varit ute en stund idag också och nu äter jag lite lunch för att sedan fortsätta min dag. Får se vad den har att erbjuda mer...

Om en vecka är jag partyliteförsäljare och har då haft min startvisning och det känns superspännande.
Fick mina ljus jag hade beställt igår för tre veckor sedan, men det var inte så mycket. Skall bli kul att se när startpaketet kommer.

Vårat hotell by night i egypten



Jag, andra kvällen i baren.



Naama bay




Här går livet vidare.

Roliga saker händer.
Tråkiga saker händer.
Saker man vill skall hända, händer aldrig.
Jag är trött.
Vill bara sova just nu.
Skall man ta allt med en klackspark eller skall man börja analysera?
Jobb.
En trevlig kväll igår.
Just lämnat in en tenta, eller gruppen skall lämna in i morgon.
Nu är det bara en delkurs kvar, sen ledig några månader i sommar, från skolan.
SNAAARK!


Godmorgon.

Idag står en del på schemat och i morgon också. Jag skall nämligen på brandövning med jobbet och sen blir det jobb på sporthuset, denna gång med Sandra :). Men först av allt skall jag plugga så mycket jag bara kan idag, för i morgon har jag väldigt mycket att göra som sagt, men jag måste nog hinna med det sista avslutningen också. Tentan skall nämligen in i helgen och det är lite fix med det.

Igår grillades det här hemma med gott vin och en underbar sol. Så underbart!

Igår krossades också vara planer, vilket gör att man känner sig en aning förvirrad nu. Men det dyker säkert upp någon annan lösning.


Dag 2 i egypten, vi står och ser över hotellet och sen skulle jag såklart skoja till det lite, men Anders ville inte vara med på noterna.




:(

Suck! Inte ett ord har man hört!
????


Vilse i follingboskogarna.

I morse cykla jag iväg och skulle ta en tur ner mot sjön, vilket slöt i att jag inte riktigt visste var jag var. Jag cykla och cykla och tillslut kom jag upp en bra bit upp på follingbovägen, mot stan och kom då på att jag nästan hade varit uppe vid travet med cykeln. Så 40 min blev det, det är rätt långt med en cykel. Jag tror jag går 3 km på 25 min, eller hur det nu var. Så över en halvmil cykla jag iaf..
Det känns i rumpan nu kan jag säga :)

Jag på koh tao i thailand hösten 2008



Gos

Ligger just nu och gosar med chili i sängen, men skall snart gå upp och släppa ut hästarna. Idag skall jag ta min första cykeltur på nya cykeln, för Anders pumpa däcken igår.
Känner att jag har träningsvärk, måste varit från den 1,5 timme låna promenaden med Sandra igår. Fick även hoppa in och jobba igår, vilket spontant jobb man har alltså. Det var en fest på Gvik där dem skulle ha räkmacka och öl/vin, 50 pers. Var väldigt sressigt där ett tag innan dem kom eftersom keges glömt att leverera vissa varor. Men allt gick bra!

Solen lyser här idag och nu skall jag finna motivation till att skriva en analysdel. Hoppas solen stannar hela dagen så att det inte blir som igår, en tjock dimma som man ser smyger sig in.

Några bilder på hotellet vi bodde på i egypten, tänkte kasta upp lite fler bilder och text sen vad vi gjorde under dag 3 på vår resa.




Mera jobb

Imorse ringde titti och mer jobb blir det. Känns skönt. Men hur skall jag hinna med allt, det jag hinner med det är att plugga och jobba. Men det löser sig, är ju inte så långt kvar i skolan ni heller. Så den sista delkursen går nog jättesnabbt. Sen är det sommarlov :) fast med jobb då!

Jag har blivit en ny cykelägare, var inne igår och köpte en. Superfin, det blev en vit :)
Så nu kan jag cykla hur mycket jag vill, utan att få ont i ryggen + att det finns möjlighet att få med sig sin väska också om man inte vill hänga den på styret, som man fått göra i vanliga fall. Men då åker den ju bara in i hjulet och det är jobbigt.

Solen ser ut att kanske titta fram idag och det hoppas jag på att den gör, inte för att jag kan vara ute så mycket. Fast jag skulle behöva åka till stan och köpa en cykelpump så jag kan pumpa mina däck, då kanske jag kan ta en tur på cykeln :)


Fan va bra!

Idag tog jag en sovmorgon och den var behövlig kan jag säga. Vakna väl vid halv tio, vid tio knäppte jag på datorn och började skriva har suttit här sen dess och jag har fått med en hel del idag och det känns bra för då kan jag åka på kalas med gott samvete.

Igår var vi i slite super mysigt och roligt, fan vad jag skratta. Att spela kortspel man inte gjort på flera år det kan vara krångligt, fick vi bevisat igår iaf och en hel missförstånd kan det bli (som att man inte får ha tecken under bordet SARA och JOHNNY) :D:D

Nu skall jag göra mig i ordning!

Idag känns vintern långt bort, SKÖNT!



Attitydförändringar

Sitter just nu och försöker finna denna berömde motivationen, som jag verkligen har tappat idag, har väl försökt funnit den nu i 1 timme. Håller iaf på att läsa om attityder och attitydförändringar, vart kommer dem ifrån? KAN vi ändra våra attityder? Tänkte att ha som mål att iaf skriva lite idag, är så himla trött så jag skulle behöva sova lite också.
har ju varit vaken sen kl.04.15, man blir jävligt trött på eftermiddagarna då, men får se vad jag hinner.
Ikväll blir det grillning, men det blir nog att man får sitta inomhus. Om inte solen skiner i slite, vi får väl la se!

På efterfesten i somras klockan är väl 03 här eller något och jag skulle visa mina STOOOORA muskler.


japp då var det klart.

jag skall bli partylite konsult. Min startvisning är den 25/4 den som vill komma är hjärligt välkomna kl 15.00. Kan ni inte komma kan du bara boka en visning hos mig(det kan ni göra om ni kommer också), så tar ni dit era vänner och släkt och så kommer jag hem till er och visar massa ljus som man får klämma och dofta på. Det bästa med att vara värdinna är att man får 20 % av det alla handlar för den kvällen, och med dem får man välja vad man vill ha ur partylites katalog. Så boka visningar och var värdinna!

Det skall bli så spännande, jag kommer få hem mitt startpaket denna månad. Där allt komma ingå, så som kataloger, ljus, ljusbehållare, spa produkter. För partylite har inte bara ljus dem har en hel del spaprodukter och well being produkter. Vilket gör att vi kan träffas på en spakväll i sommar med ett glas vin, där vi har fotbad och där jag visar produkterna som ni sedan kan köpa om det finns något intresse. Men dem är jättebra!

Nu har jag precis vaknat och jag skall snart börja skriva på rapporten. Skall iväg och jobba kl 10 idag, på sporthuset. Så hinner inte med så mycket skrvning. Hade en sån sjuk dröm inatt dem handla om denna dag idag, att jag frösov mig, spräckte läppen, bilen gick sönder och jag kom fööör sent till jobbet men då hade karin fått åka till sjukhus, så dem hade stängt ner hela sportuset. Ja skit konstig dröm.

I Helgen kommer sara och jocke ner och då blir der grillning, för hoppas vädret håller i sig!


Sitter i min farstu

Har skrivit mer än en sida idag och det känns super. För nu har jag haft lite ledig tid tillsammans med mina katter. Vi har varit ute och lekt och det är dem fortfarande, jag satt mig i farstun eftersom det går inte att ha datorn ute, man ser inte skärmen. Skall ut och sätta mig i solen igen.! Solen lyser idag och det är super skönt. Men läste att den skulle gå i moln mot kvällen, men det hoppas vi inte på.
Jaa, va skall man mer säga! Finns så mycket att berätta men har inte lust att skriva det här, så jag tror jag avslutar!

Känner mig lite busig idag så jag slänger upp en till bild när jag flummar till mig.


Idag tittar solen fram.

Skall jobba på gvik ikväll, det är en konferens på 70 pers jag skall fixa kaffe och en matig macka till. Så jag börjar väl i eftermiddag någon gång.

På dagen idag skall jag hinna med att skriva på rapporten, har som mål att skriva en sida om dagen. Så det hoppas jag det blir. Sen får vi ser vad dagen mer har att erbjuda.

Vakna av att min väckarklocka ringde kl 8 och just då var jag mitt i en så underbar REM.dröm. Jag var i det stadiet då man sover som djupast. Jag fundera en "lång" stund om jag verkligen skulle knäppa av alarmet. Men kom sedan på att det är ingen som kommer göra det åt mig för att jag låg ensam i sängen.

Nu skall jag återgå till mitt uppvaknanade. För jag ligger ännu i sängen och drar...

kanske skall göra lite morgongymnastik?! hålet i byxorna syns rätt mycket ur denna synvinkel.


Första dagen i egypten i bilder och text





Dag 2, den dagen vi anlände till egypten
När vi kom till sharm el sheiks flygplats, gick det väldigt snabbt och smidigt. Vi blev tillsagda av vingpersonalen att gå på buss 1, men sen visade sig att den bussen bara innehöll norskor, men det gjorde inget. Vi kom till rätt hotell tillslut ändå.
När vi kom till hotell gick vi och la oss vid poolen en kort stund, sen gick vi en promenad på stan eller vi hitta inte stan rättare sagt vi gick en stund längst med en väg och sen gick vi tillbaka igenon.
Vi var så trötta och matta att vi inte orka någon mat. Vi levde på gott och blandat och vatten den första kvällen.
Vi spela vårat nyinköpa spel också MIG, sen somna vi gott!
Det var en kort sammanfattning av denna dag..


Ett konstanterande.

Eftersom man jobbar i en sportaffär lägger man märke till en hel del grejer. KILLARNAS MOTSVARIGHET TILL SMINK ÄR FISKE. De kan stå där hur länge som helst och skåda de olika dragen och spöena. När de kliver inför dörren springer det i stort sätt till fiskehörnan och skriker WOW, kolla här...och kolla här!

Har lunchrast

Sitter på jobbet och har lunchrast. Börjar få en sån huvudvärk, jäkla axlar, dem börjar spöka nu igen. Det som har varit så bra ett tag nu.
Längtar tills jag får sluta idag, så att jag får komma hem och vila dem. Men då skall jag sätta mig framför datorn och jag vet inte om det är så mycket bättre.

På jobbet idag har jag gjort i ordning på fiskeavdelningen, så ni ser det fint ut där och alla grejer är ute. Trodde man skulle ha glömt bort allt vad som har med sporthuset att göra, men nej det satt i bakhuvudet. När man ställde sig vid kassan var det som att jag inte alls varit borta länge.

Nu skall jag snar gå ut och sälja på alla kunder en massa saker. Älskar när kunder är trevliga, hatar sura och gringa kunder.

Jobb

Idag blir det jobb på sporthuset faktiskt, det var längesen. Det skall bli skoj, det är Karin och jag som jobbar, nice! Skall åka när som..
Har även hunnit med att släppa ut hästarna och skirivit en halvsida på arbetet med skolan, får fortsätta ikväll när jag har slutat.

Första promenaden i egypten, lagom vit var man då :)
Dag 1 i egypten



fler bilder kommer...


"Utsidan spelar roll och insidan avgör"

Nu på senare tid har jag kommit mer på att jag vill ha människor runt omkring mig som är ärliga och sig själva. Varför skall man ha människor runt omkring sig som bara själ en massa energi och som man bara går runt och är irriterad på? Jag vill att dem männsikor som finns runt mig tycker om mig som jag är och inte försöker spela ett spel. Man kan se det rak igenom en person.
Jag har känt att jag drar mig till personer som är väldigt trygga i sig själva och får mig att skratta.
Våga vara dig själv!


Några bilder från flygningen ner till Egypten (jag fick fönsterplats)



(Istanbul)



Ser ni isflaken på havet?


Vart har jag hållt hus? Ja ni..

Jag har jobbat hela påsken, men har även hunnit med lite påskmiddagar på dagarna, eftersom jag jobbat kväll. Det har även blivit bio Green Zone, helt okej film! En typsisk amerikansk film som Anders skulle uttrycka det.

Idag har jag varit inne och jobba också en sväng på förmiddagen. Skall nämligen jobba väldigt mycket denna vecka, plus att jag har en tenta att skriva så det blir verkligen att jobba och plugga gärnet denna vecka.

Igår var Sara och Jocke här och vi grilla, sitter nu och äter rester ifrån det. Gott :) På kvällen kom Louise ut och det var så mys att få prata och tillbringa lite tid med henne, var ju ett bra tag sen. Skönt att prata av sig lite.

Idag fyller min undebara vän sara år GRATTIS SARA!! Hoppas du får en fin dag <3<3<3<3

Jag har precis skrivit fördigt metod delen till rapporten, vilket känns skönt. Nu kan jag börja med min andra del av rapporten. Hoppas jag hinner skriva lite idag, har nämligen möte kl 15 också. Ja som ni ser rullar dagarna på och vi går mot varmare tider vilket gör att man fylls av glädje. har hunnit med lite trädgården också. Så i söndags satt vi ute med familjen och åt glass och karamelliserade bananer i trädgården. MYS!

Igår var vi iväg på en spännande "utflykt", får se vart det leder. Det är spännande iaf :)

RSS 2.0