slutet

Ja då var det snart slutet av denna helg också, vad tiden rinner på. Man hinner kanppt tänkt, men det är bra. Leva i nuet skall man göra :)

Denna helg klipper vi lammen, de blir så fina. Bort med all skitig päls som de har samlat på dig under året. Himla snällt av berit att långa ut klippmaskien oich klippbordet till mig, så slapp jag klippa de för hand, för de tar evigheter. Speciellt för mig som är nybörjare.

Nu har jag bokat konferensbiljetten till Göteborg i sommar, skall bli skoj, en ny upplevelse.

Ja vad har mer hänt i mitt liv hittils då?!... Har varit på bokrean och fick med mig ett helt gäng med böcker hem, nu har jag något att läsa på kvällarna.

Var och bowla i veckan och jag kom trea, inte helt illa pinkat kan jag väl säga, sen blev det mat efter och det har resulterat i att jag ätit tacos tre dagar i rad, hehe. Men det får väl gå. I torsdags på bowlingen blev det nachos, i fredags var vi hembjudna till skällhorns på tacos och igår var jag i vallstena och då åt vi tacos, helt galent, men gott!

SKönt att det har blivit lite mildare, och då menar jag att det endast ligger runt -2 grader och inte -15 grader som de gjort senaste veckan, veckorna.

Det var en kort sammanfattning på min senaste tid, jag planerar inför lamning här hemma och liver rullar vidare och jag älskar det!!!

Bjuder på en bild på mig och Anders frånGöteborgsresan 2006

Nya familjemedlemmar på gården som kommer ...

20110220553 (MMS)

Nya familjemedlemmar på gården som kommer få lammungar i april. Vår familj växer :)


Hej där..

..det var ett bra tag sen. Tänkte bara kort skriva lite vad som hänt i mitt liv den senaste tiden.
Jag har böjrat på nya jobbet, är jätteroligt och arbetskamraterna er superbra! Hela dagarna går åt till jobbet. Vi håller på att bygga en sadelkammare i stallet och det börjar likna något nu, lägger upp bilder någongång.
Idag har även en del av äppelträden fått sig en omgång av anders bror, beskärning till max. Tror inte de har beskät dessa träd på flera hundra år känns det som.
I fredags var det Afterwork med gamla jobbet, kul att träffa alla igen, speciellt Sandra!
I helgen har vi byggt i stallet, eldat, ätit god mat och somnat framför soffan...mys! Sen idag har som sagt Anders tror varit här och hans fru, så det blev fika.
I morgon skall jag gymma, skall bli skönt att äntligen komma igång!
Ja, det har säkert hänt en massa till, men jag orkar inte skriva mer! Ha det så bra så får vi se när jag skriver igen, vem vet kanske i morgon eller kanske om en månad som sist :) Nej men jag skall försöka skriva av mig lite oftare.
Studentlycka, nästan 4 år sedan nu. vad tiden springer på....

RSS 2.0