Thailand dag 24

(22 nov)

Vi vakna vid halv tio idag. Mäkte då att jag fått ännu mer blåsor på bröstet, jobbigt. Vi gick upp och åt frukost på hotellet.Jag åt en blandning av allt möjligt för 30 kr. sen betala vi för en natt till här på detta guest house. Louise och jag lämna in varsin påse med tvätt, tvättmedlet här lukta så sjukt gott. Sen satt vi en stund på internet. Efter internet gick vi bort till busstationen och boka biljeterr till bangkok, om två dagar. kostade 32 kr.
 Vi satt oss på en bar efter det ocg tog oss något att dricka innan vi skulle gå till baren som skulle ta oss till elefantridningen. Bilturen tog ca 15 min, sen va vi framme. Vi fick varsin vatten, för det va väldigt varmt. Sen klev vi på dem från ett torn typ, jag och anna vi fick en tjej men cornelia och Louise fick en gammal gubbelefant, som va 60 år. Som tur va hade vi iaf parasoll över sätet, annars hademan nog fått solsting. Vi gick upp och enr för backar och vattenhål. Cornelia va så rädd så hon grät :) Till sist gick vi upp för en jättestor backe där man kunde se över hela staden hua hin, där tog dem massa kort på oss och lät elefanterna gå själva, ibland gick dem hel knas, så man blev ju lite skraj.Vi fick även sitta på deras huvuden. På vägen ner såg vi även några apor i skogen. Efter en timme så hade vi ridit klart och dem hade en liten show för oss. Elefanterna dansa,spela boll, spela döda, spela basket, stod på bakbenen och på frambenen, spela munspel, tacka oss och satt ner. Vi mata dem sen med ananas. sen begav vi oss hemåt.
Tidigare idag hitta vi ett annat hotell som vi skall bo på i morgon natt, det stället hade pool. Igår så prata vi även med ägaren av den svenska estaurangen om att något vi saknar just nu är fiskpanetter, remouladsås och potatis. Snäll som han va så sa han att han kunde fixa det till oss, tills ikväll. Så vi skall dit och äta ikväll. När vi kom till hotellet igen så somna vi till ett tag, tog på krafterna att rida elefant. Gick sedan ner och åt fisk. Louise och anna gick sedan förbi skräddaren och skulle se slutresultatet, dem blev jättefina klänningarna. Sen gick vi och köpte thaiboxingbiljetter. 70 kr.
Innan boxningen skulle börja gick vi och kolla litepå marknaden, jag köpte ett par jeans. 140 kr. Sen gick vi till thaiboxningen och det va 5 matcher, med 5 ronder i varje. Först va det 6 nomal stora killa, sen två barn, sedan två spinkisar. En spinkis knocka den andra i huvudet så matchen avbröts. Vi satt på första raden så det kvätta svett och liknande på oss Häfitgt :)

forts följer..

Elefantridningen, thaiboxningen





Kommentarer
Postat av: Corna med C

jag grät INTE

2009-02-09 @ 21:09:57
Postat av: Linda

Nästan:P

2009-02-09 @ 21:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0