ååååååååååååååhhh!

Igår fick vi våran elräkning och den låg på 2400 kr, för en månad. Hur fan kan det komma sig. Vad är det som kostar så mycket pengar hos oss. Vi anväder inte torktumlaren, vi har 14 grader när vi vaknar och runt 17 på dagen. Vi har inte alla element på och vi snålar på mycket. Vad fan är det som kostar?
Som ni kanske läst innan så får vi betala för hennes stall. Och det kostar tydligen en himla massa pengar. Hon säger att hon sagt till oss den gången vi var och titta på det att vi skulle få betala elen för stallet, men nej det har hon inte gjort. JAG ÄR SÅ ARG OCH LEDSEN. Vi har inte ens en häst som står i stallet, jag hjälper henne med hennes hästar.
December månad har inte varit kall hela månaden heller, halva december var det kallt. Så vad blir inte nästa räkning på som är för januari? och feburari? över 3000?

Det är fan inte rimliga priser att betala mellan 8000-9000 kr för det som vi bor i. Det enda som är i ordning gjort är toaletten, det andra är inte så nytt här hemma. Det har sina skavanker om man säger så. Så för dem pengarna så skulle vi kunna äga ett hus, en gård och spara 3000 kr i månaden. Det är helt sjuk! HJÄLP! vad skall vi göra ? Skall vi sgäa upp den här skit bostaden eller vad skall vi göra. Vill ju inte stå utan tak över huvudet heller.

Kan säga att jag vet många som äger hus som inte betalar halva av det vi betalar i elkostnad. Tex en som betalar 1,500 i månaden på el och uppvärmning. Dem har ett stort hus som är dubbelt så stort som vårat, de har uterum med golvvärme, två toaletter med golvvärme, golvvärme i kök och hall och dem har 4 datorer (varav en går dygnet runt), de nadra går rätt många timmar om dan dem också. OCH dem har kanske 21 grader inomhus...VI HAR 17?

Detta är pengar vi får kasta ut som vi egentligen inte har lust att kasta ut på en sån orimlig kostnad som våran el.

VAD ÄR FELET?

Kommentarer
Postat av: Linn

Det är sjukt mycket ni betalar i elräkning. Nu vet jag ju inte hur hennes stall är men, har hon varmvatten med mera där så kostar det ju en hel del i elkostnad. Jag som inte har det i vårt stall betalar typ ingenting alls i elkostnad. Det enda vi har är lampor (som alltid är släckta på natten och när ingen är i stallet) och ett element som står på ca 10 grader i sadelkammaren så lädret inte möglar. Det låter sjukt mycket att ha så stora elkostnader som ni har, det borde ju gå och kolla upp hur mycket ström som går åt till de olika sakerna? Ta hand om dig! Puss

2010-01-22 @ 14:59:53
Postat av: Anonym

Fan blir nästan arg när man läser ditt inlägg. Verkar helt sjukt att elräkningen går på så mycket. Och det är fan inte dina hästar och inte ditt stall, du är snäll och hjälpar henne med sina hästar då skall inte ni behöva betala. Undra hur endel tänker? Se om ni kan kolla upp det, för det är ju helt sjukt. <3

2010-01-22 @ 17:32:10
URL: http://misssjl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo men de var den sista som jag också tycke låt mest korekt. Men som sagt gotländskan gör de svårare. Idag skulle ett barn skriva matta (alltså som man har på glovet) Men jag tänkte att han skrev fel att de skall stå matte. :p <3

2010-01-22 @ 18:26:04
URL: http://misssjl.blogg.se/
Postat av: Louise

DE ÄR HELT STÖRT!!! Hon kan ju inte ha något samvete i kroppen.. Säg att du inte orkar ta ut hästarna längre....

2010-01-24 @ 15:52:31
URL: http://busingye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0