Thailand dag 30

(28 Nov)

Vi satt klockan på 8 idag, kl halv nio var det frukost och vi fik reda på att flygplatsen inte hade öppnat idag, vi som skulle åka till Kina senare idag. Vi satt oss en stund vid datorn, sen gick jag upp på rummet och vila. Då hade Louise och Cornelia gått för att ring, så jag gick till dem. Efter det så gick vi tillbaka till hotellet och sov en stund, sen blev vi väckta av att vi skulle åka till MBK. Så det gjorde vi, där hitta vi en jättebra restaurang. Som hade en jättestor sallasbuffé, inte vanligt med sallad i thailand annars. Vi tog en köttbit, då ingick salladsbuffén, men det hade räckte med sallad för det fanns hur mycket som helst.
Vi gick sen och boka biobiljetter kostade 24 kr. Vi såg the house bunny, den va rolig. Vi gick och kolla lite på MBK innan filmen, för den skulle inte börja förrens om en timme. Jag köpte några stickers och en notebook. Sen börja filmen, att se på bio i thailand va en upplevelse. Stolarna va det gung i,jätte sköna stolar verkligen. Sen så kändes det som att det va bättre ljudanläggning, man va mer inne i filmen tyckte jag. Precis innan filmen börja då visa dem en kort filmsnutt om Kungen där nere, då skulle man ställa sig upp och hedra honom.
Efter filmen så gick vi och skall ha tag i en taxi, vi fråga säkert 6 bilar om dem hade taximeter, men dem bara skratta åt oss. Annars brukar det gå på första försöket. Tillslut blev det så att vi tog en tuktuk tillbaka, för 20 kr. Dem kör verkligen helvilt. VI satt ju fyra st på den där lilla.
När vi kom tillbaka skulle Louise gå och fylla i sin tatuering. Men han va upptagen just då så vi skulle komma tillbaka om en lite stund igen. Vi gick med anna till frissan och skulle tvätta håret. Där satt även sanna och fick färg i håret.
Hon berätta att dem bor granne med Han som Leder hela demostratioen så inatt hade dem vakna avv att någon slängt in en bomb vid grannen och massa k-pister. Shit man förstår inte riktigt, för att den gatan låg inte så långt bort från våran.
Vi gick sedan tillbaka till tatuerarn, Louise fyllde i sin tatuering och sen satt vi kvar snacka vi lite med honom, för anna va tydligen inte kalr vid frissan ännu. Då gick vi en sväng till i gränden bland annat in till "våran" smyckesaffär. Dem känner igen oss med en gång när vi går utanför. Dem vet även vad vi heter så dem ropar våra namn, jätte gulliga.
Vi gick och mötte upp anna, sen gick dem och ringde. Vi köpte nudlar på gatan 5 kr. Efter vi hade ätit upp dem så gick vi tillbaka till hotellet. Vi träffa på sanna och manne igen på vägen tillbaak till hotellet. Dem berätta lite mer vad som hade hänt igår natt. Väl vid hotellet satt vi oss vid datorn, ett bra tag. Sen blev det duschen sen sägen. Dem säger nu att flygplatsen skall öppna om 3 dagar, vå får väl se.

Forts följer..

Jag tog nog inga bilder idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0