Mjölkat en ko.. Thailand dag 20

Dagen till ära har jag inte gjort så mycket. Mest ingenting. Sett film och umgåtts med Erica.
Sen så har jag bokat ett bord till Hannas Loppis i Bro bygdegård den 1 feb, 10-16 om någon vill komma.
Jag skall sälja lite loppisprylar. Skall bli kul faktiskt.

Ikväll va jag ute vid korna en sväng. Då fick jag mjölka en ko, både för hand och sen sätta på och ta av maskinen.
En erfarenhet rikare :D

Vi skall ut och springa ikväll, enligt panerna. Men jag vet inte om vi kommer att göra det.

Thailand dag 20, 18 Nov

Vaknade tidigt idag, efter som man inte sovit med någon kudde. Den blev kvar ute på balkongen i natt.
Vi skall ju åka vidare med båt idag till chumporn. Vi gick upp där vi sju, eller jag väckte louise då. Då packa vi våra väskor, sen gick vi och åt frukost. Men jag våga ine äta något eftersom vi skulle åka båt. 8.30 gick taxin, vi fick sitta på flaket, på bänkar. Så man kan säga att vi satt typ på kanten på flaket. Det fanns inget att hålla i sig i, så man börja å illa redan av denna färd. Väskorna som låg på hyttaket, höll pa att ramla ner på oss, för att det var en sån lutning. Vi träffa ett par holländare där som vi prata lite med.
När vi väl kom till båten fick vi sitta och vänta ett tag. När väl båten kom fick vi plats nere, inne i båten, denna gång.
Tur va det, för det var mycket bättre att sitta inne. Där visa dem en film, men på thai tråkigt nog.
Jag mådde faktiskt bra denna båtresa, men det gunga på bra ändå. Men jag tror inte man märkte det eftersom man satt inne. När jag börja se land så tog jag modet till mig och köpte mig en macka. För då va jag hungrig och spy skulle jag nog inte göra eftersom jag hade klarat mig så långt.
När vi kom fram till piren, så fick vi å på en jättttte lånnnng brygga, som inte va jämn för fem öre. Det kändes inte så stabilt. När vi sen hade fått båda fötterna på land så ble vi placerade på en buss som skulle ta oss in till city. Det tog ca 30 min. Direkt när vi gått av bussen satt vi oss och åt mat på en sunk restaurang. Men gott med mat var det. Jag åt fried rice with chicken för 10 kr. sen en cola för 3 kr.
Cornelia och Anna gick för att leta boende. Dem kom tillbaka efter ett tag då dem hittat ett jättebra och billigt boende. Vi bor alla 4 i samma rum, rätt fräscht faktiskt. kostade oss bara 20 kr per person att bo där.
När vi lämnat in väskorna gick vi ner på stan, jag hitta direkt en frisör som jag gick till. Jag färga mitt hår brunt och klippa det för 200 sek.
Sen mötte jag upp dem andra igen, då gick vi och kolla lite i affärerna. Hitta lite fynd! Blev sedan majs på gatan, så satt vi oss på en trapp utanför ett nybyggt shoppingcenter, alla invånare peka och skratta åt oss. Undra varför?!
Efter en tur på stan, gick vi hem och lämna påsarna, sen vidare ut och äta mat och på massage. Men vi hamna på en stormarknad istället. Skit stort och as biligt, jag handla 5 par trosor för 20 kr, plånbok 16 kr, plånbok 20 kr. Sedan gick vi och åt. Då bajsa en ödla på mig, han satt i taket och det ramla ner på min näsa. Louise sa att det va ödlebajs, jag trodde henne inte först. Men det visade sig att det va det. usch! Jag åt nudlar med kyckling, blev fel sorts nudlar igen. Det är något man kommer minnas, detta letande efter rätt nudlar. Maten kosta iaf 8 kr. Under måltiden satt vi eller mest Anna och dubba en thaifilm till svenska. Den blev ju skit bra, haha! Sen gick vi och köpte chips och gick till rummet.


Forts följer..

I väntan på  båten, jag, cornelia, Louise, Anna

.
     Den omtalade bilden!      Där ödlan bajs på mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0