Hyrfilm..thailand dag 21

I förmiddags va jag och Inger ute på en jakt efter en idegran som vi skulle se och fota. Men vi hitta den inte :(

Sen bar det in till stan där jag såg en film med natta, konstig film! Fick även några juridik böcker av henns syster, eller som jag hade köpt.

Åkte sedan ut till mamma och fick ännu mer juridik böcker, som jag fick låna av nattas syster. Sen fika vi och såg lite tv.
Åkte sen hem till Anders och vi laga mat och sen åkte vi och hyrde en film och åt godis...the happening, tror jag den hette. Den va faktiskt spännande, men störd, eller något..läskig på ett sätt kanske.

Nu skall jag packa min skolväska, för i morgon börjar jag i skolan igen :D

Thailand dag 21, 19 Nov

Jag vakna kanske vid halv åtta idag, då duscha Cornelia. Jag va verkligen tvungen att gå på toa så jag sprang ut och tog hissen 5 våningar ner och sprang på toa i receptionen. Kom dit och fick se att det va sitttoaletter, men nöden har ingen lag så det strunta jag i.
Louise vakna i morse oh mådde inge bra, hon hade jätteont nerför bröstet. Hon fick lite värktabletter lite här och där:P
Tur vi har sjuksköterskan Anna med oss. Efter ett tag piggna hon till lite iaf. Då skulle vi ut på gatorna och leta efter ett frukost ställe. Efter 30 min hittar vi ett. Man märker verkligen att detta inte är någon turist stad. Folk tittar på en, skrata åt en, tar på en och sen så är det billigae här, inga restauranger och inget turistigt. Vi hitta iaf ett matställe och jag åt pasta med köttfärssås 20 kr. Sedan boka vi bussbiljett till Hua hin. Som skulle gå i morgon kl 11.30 och skulle ta oss 4 timmar dit, kosta  60kr.
Vi va sen lite datasugna så vi satt oss på ett café med rosa fortöljer, flashigt. Sen efter ett tag gick vi till hotellet och tog oss en pink, som Cornelia sa:)
Vid det här laget hade vi blivit lite hungriga igen. Vi gick till KFC, som är som mc donalds men bara med kyckling i allt istället. Jag åt kycklingburgaremål 20 kr. Sen blev det lite shopping.
Vi blev helt sluta efter en dag på stan och så, så vi fick till hotellet och slappa. Cornelia och Anna skulle gå och ringa. Det tog ett jävla bra tag för dem att hitta ett ställe. De kom tillbaka och va hungriga så vi gick till en restaurnag, dem åt mat mn inte jag och Louise vi drack bara varsin cola.
Väl tillbaka på hotellet packa vi väskorna och duscha. Sen sov vi.


forts följer...

Vi sitter på internet, jag i chumporn, Cornelia och Anna på rummet, Anna och cornelia ser förälskade ut, Så kunde vårat rum se ut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0