Sova ut. Dag 3 i thailand

Idag så va jag rätt pigg när anders skulle gå upp, men tilslut så somna jag om. Sen sov jag till kl 10, då min chef ringde och väckte mig. Så jag skall jobba på lördag. Skoj..Idag skulle natta komma ut men hon ringde precis och sa att sin bil stanna så hon vet inte om hon kommer ut. Om det inte går så kommer hon kanske ut och hjälper mig baka lussebullar i morgon. Det är ju lucia på lördag, inte för att jag skall gå och se på någon men mysigt.
Skall kolla med mamma om min bil är klar idag, då kanske jag kan hämta den. Skulle va skönt att ha en bil igen, så man kan ta sig dit man vill. Jag har fått låna Anders mammas bil när jag skulle iväg till veterinären. Men efter det igår blev den knäpp och inte startar så man vågar inte stänga av den när man väl fått igång den. går kväll begravde jag Moltas här ute. in lilla kissunge. Jag tände då ett ljus vid honom och det brinner ännu.

Dag 3 i thailand 1 Nov
Jag blev väckt av Louise idag, jag va verkligen skit trött i morse.Vi gick och åt frukost på ett ställe. Jag åt bananpannkaka, det va som en amerikansk pannkaka med banan brevid typ.
Efter det fixa vi en tuk tuk som skullta oss till weekend market.  Det va en upplevelse, dem körde som galningar och man hoppa over gupp och gropar. Vi satt fyra stycken i en jag satt på golvet, för jag va minst.
Marknaden va jättestor, jag handla lite kläder. När vi på vägen hem åkte jag i en taxi, blev så himla pissnödig. Det va läskigt, men visste ju inte hur långt det var kvar. Sen så hade jag hält i migg 1 liter vatten, för min mage mådde inte så bra. Så jag satt och skaka i bilen. Men när vi tillslut va framme sprang jag ur taxin och in på hotellet och upp för trapporna. Det va nära att jag pissa på mig :D
När vi hade vilat på rummet ett tag så gick vi och skulle äta.
Då såg vi att vårat bagage hade kommit, så vi blev överlyckliga och sprang upp med dem på rummet och kolla igenom dem. Louise och Anna hade med sig karamell kungen godis till Cornelia eftersom som hon inte varit i sverige på två år så hade hon längtat efter det. Så det blev nagon godis bit. Sen gjorde vi ett nytt försök till att äta, det blev toast för min del.
Men jag hade ännu inte fått tillbaka min matlust, så det blev bara någon tugga mat.
Där vi åt hade dem även hotellrum som vi skulle kolla om dem va billigare. Men den lukta as mycket mögel så det blev att stanna där vi bodde inatt. Sen gick vi och fick fotmassage skönt, men när man beställer fotmassge får man även lite överkroppsmassge dem sista 10 minuterna. Dem va jättesnälla är.
På massagen tappa jag ner min klänning när hon ryckte i min armar så jag satt där i BH och det tyckte alla va skit skoj.
Efter det så gick vi till en salong och föna och tvätta håret, 20 kr. Mitt hår har aldrig kännts så lent förut.
Sen blev det en baccardi brezer som svalkade gott..
Efter det så gick jag och Louise en sväng på gatan jag köpte mat på gatan. Första kloka maten jag äter.
Sen köpte vi även majs på gatan gott gott.
Sen va klockan mycket så vi gick till rummet.

forts följer.

Jag i en tuk tuk, på massagen , vi på kvällen






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0